AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Merhaba..
Buyrun, bulunabilirsiniz..
İlişkilerini yönetmeyi seversin dominant bir yönün var çabuk kabullenmezsin sanırım...
biraz zor birisin, lider bir yönün var rekabeti ve ön planda olmaktan hoşlanırsın...
Bunlar kişisel gözlem mi, başka bir şey mi? Ona göre yorum yapacağım da..
Sadece kişisel bir tahmin...
İlişkilerimi genel olarak yönetmeyi seviyorum evet ama bu konuda fazla dominant karakterli biri değilim, yeri geldiğinde insiyatifi karşı tarafa da bırakabilirim. Zor biriyim evet çünkü kova burcu olmama rağmen duygusal bir yönüm var ve karşımdaki kişilerin hem duygusal hem zeki tarafımla yüzleşmeleri bazen onlar için zorlu süreçler getirebiliyor. Liderlik konusuna gelince; iyi bildiğimi düşündüğüm ve iddialı olduğunu konularda ön planda olmayı severim doğru ama kendimi zayıf hissettiğim konularda da geri çekilmeyi bilirim. Bu açıdan dengeli bir kişiliğimin olduğunu söyleyebilirim. Teşekkürler yorum için, güzel bir tahmin yeteneğiniz var.. 🙂🙂
Dediğiniz gibi dengeli bir kişiliğiniz varmış.😃
Rica ederimm...
Çoğu zaman tahminlerimde yanılmam...😌
Olur tabi buyur.
Edebiyattan ve sanattan hoşlanırsın. "yaratıcı" yönü olan şeyleri seversin...
Tanımadığın insanlara karşı sessiz birisin fakat sana karşı çok yakın olan insanlar için dünyanın en eğlenceli kişisisin♡Neşeli ve uyumlu olmalısın...
Bazen de çok duygusal olabilirsin sanki üzüntülerini içinde yaşıyorsun gibi geldi?
Henuz beni anlatan kitabi yayinlamamistim, desifre oldum olamaz :D
Hepsi dogru, tesekkur ederim.
Yaa nasıl da yakaladım seni😸👻
Rica ederimm💮
Bundan sonra daha dikkatli olmaliyim baska kesfeden olmamali 😣
🙏
Ne yazı ki seni 🤏🏻 cık açığa çıkarmış bulunmaktayım🤭
Artık çok geç!😅
Yapıcak bir şey yok 😄
😅😄
@YanlizligiSeven Tüh be daha yayına bile sunmadığın kitabından spoiler yedim şimdiden 🥲
@LordofJungle Kitabı az çok biliyorsundur zaten diye düşünüyorum 😄
O nedenle sorun yok ✌🏻
@YanlizligiSeven Doğru bide bunları zaten biliyorum o yüzden çokta bir sürpriz olmadı ama kitap olayından haberim yoktu bu sürpriz oldu benim için :D
Rez aldım, kitabınızı merakla bekliyoruz efenim 🎩🙌✌️
@LordofJungle Kitap işin şaka kısmı biraz 😄
Kendimi anlatıcak kelimeleri bulup düzgün bir sıraya sokmak zor olurdu 😄
Ama neden olmasın.
Neyse bir gün kitap çıkarırsam sana bedava 😄🤜🏻🤛🏻
@YanlizligiSeven Bir an gerçek sandım 🤦😄
Yihuuu bedava kitap ✌️🥳✌️
@LordofJungle 😄
🤙🏻
Tabikide. Buyrun lütfen. .
Gerçekçi bir yapın var toplum olsun, kişisel olsun aksayan yönlere dikkat çekiyorsun fakat gerçekler çoğu zaman kırıcı oluyor yaşamak için bu toplumda sessiz kalma saygı duyma gerekliliği içindesin ancak bir şekilde dışa vurmanda gerek...
İnsnalrı dinleyen anlayan ve mantıklı konuşabilen birisiyim. Teşekkür ederim haklısınız.
😊😊
Rica ederim...
Tabi söyleyebilirsin
Kimsenin kalbini kırmamaya önem veriyorsun. Seni seven insanlar yanındayken aşırı iyi hissediyorlar. Kimseye ön yargılarınla yaklaşmadan olduğu gibi kabul ediyorsun...
Teşekkür ederim 😘💕
Rica ederimm💮
Evet bulun
İnsanlara güveniyor, içindeki o güzelliklerden vermeye çalışıyorsun. Her zaman sevdiklerini kolluyor, onları canından çok seviyorsun. Yaşamayı her ne olursa olsun seviyorsun. Başına kötü bir şey gelse bile ayağa daha sağlam adımlarla basmaya devam edebiliyorsun...
Olur
Akıl, emek senin için önemli kavramlar.. Kendini geliştirmek için emek harcıyorsun. Analitik düşünme kabiliyetin yüksek, kendini denemeyi, hayata, insanlara karşı olumlu bakmayı seviyorsun ama gerçeklerden de kaçmıyorsun...
+Meraklı olduğunu söylemeye gerek yok zaten.
Doğru 🙂
✧(。•̀ᴗ-)✧
Olur
Sevdiğin erkeğe bağlanırsın, eleştiriye fazla gelemezsin genel olarak neşeli ve birisin ama biri sana sataşırsa çok tehlikeli olabilirsin genel olarakta açık sözlü bir kişisin.
İlk söylediğin şey aslında şöyle anlatayım kısa ve net ben ona içki içiyor musun dedim içmiyorum dedi yalanını yakaladığım an çok sevsemde bitiren biriyim bitirdim de gözüm görmez ikincisini de saçma sapan eleştirilere kaldıramayan biriyim doğru diğer tahminlerinde doğru teşekkür ederim güzel tahmin 🌸
Rica ederim😸🌸💮
Olur..
Biraz melankolik biri olmalısın ancak bu melankoli senin varolduğun yer olduğu için kendini bu şekilde huzurlu ve güçlü hissediyorsun, isteklerin yerine hemen gelmeli ve tuttuğunu koparan biri olmalısın... ilişkilerinde dominant bir yönün yok ancak seçici olan sensin.
Yani hemen hemen böyle denebilir:)
😊😊😊
Tabi
Etrafındaki insanlar konusunda çok seçicisin ve yalnızca senin kafa yapına sahip kişilerle arkadaşlık kurmak isteyen birisin...
İnsanlarla hızlı iletişim içine girebilirsin ancak gerçek mana da arkadaş çevren bir elin parmaklarını geçmez...
Saygılısın yalnız saygısızlığa tahammülün yok...
Diğer insanlara göre gelişmiş bir mizah anlayışın var...
Seni farklı kılan şeyse umursamaz oluşun...+biraz da inatçısın sanırım...
Mizah konusu göreceli bir kavram, diğerleri doğru. Güzel ve isabetli bir yorum olmuş, teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🙂
Ricaa ederim😃☺️
olurr
Düşünceli birisiniz aklınız dolu, biraz ilgiye ihtiyacınız var sanki ama siz sevginizi belki dorğudan gösteremiyorsunuzdur siz böylesiniz ve sizi böyle severler...
dogru, tesekkur ederim
Rica ederimm
Olur
İçe dönük, Duygusal, Hassas, Algısı açık birisin. Genelde suskun birisi olduğunu söylemek gerek ve çoğu zaman da içine atan. Ve işin kötüsü sıradan bir insanın algılayabileceğinin 2 katını hissedebiliyorsun ta derinlerinde.
Doğru 👍
💮💮💮
Evet,👀
Çocuksu isteklerin var bunun farkındasın ancak yinede istediğin mantıklı veya mantıksız şeyler gerçekleşmeli...
Sana ulaşmanın mantıklı yolu bu, çabuk sıkılırsın ancak ilgiden hoşlanırsın.
Ohaa🫣❤️ evvet gerçekten öyleyim ilgiyi seviyorum bana sevildiğimi hissettiriyor🥰ve ilgi gösterdiğim herhangi bir insan bana benim gösterdiğim ilgiden daha az ilgi duyuyorsa soğuyorum artk.. teşekkür ederim yorumun için şaşırttın beni❤️😇😇
Rica ederim👌🏻💮🌸
Olur
Oldukça arkadaş canlısı bir insansın. Yeni tanıştığın insanlarla hemen arkadaş olabiliyorsun. İnsanlar seninle konuşmaktan, sana yaklaşmaktan asla korkmuyorlar. Ama bu durum senin için bazen zor olabiliyor. İnsanların kolayca ulaşabileceği bir karaktere sahip olmak bazen sende
'kullanılıyormuşum' hissi yaratıyor...
Yanlış
Tüh!😕
Bulun bakalım
Kişilik olarak çok karmaşık bir insan değilsin kendine güvenin sağlam... sıkılgan bir yönün var çabuk sıkılırsın, ön planda olmak hoşuna gider... arkadaş çevrende sevilirsin. Esprili bir yönün vardır.
İyi yorumladın 👍🏻 teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim☺️
Olur
Sen ile sen arasında farklar var birincisi olduğun sen... ikincisi olmak istediğin sen... sanırım renkli bir kişiliğin var düşünceli ve sinirli biri olmalısın.
Buyur.
Bence etrafındaki insanlar seni eğlenceli ve ortamın aranan kişisi olarak görüyor fakat sen genelde kendini bir yere ait hissedemiyorsun.
Yani onlarla vakit geçirmek senin için iyi ama yine de içinde bir şeyler eksik gibi.
Yükselmek istiyorsun ve bu konuda çok hırslısın. Hak ettiğin yerin şu anda bulunduğun yer olduğunu düşünmüyor gibisin
Bulun💃🏻
İnsanların sana inanıp inanmamaları pek umrunda değil açıkçası...
Sen kendine inandığın zaman yapabileceklerinin sınırının olmadığını görüyorsun.
Olur
Sen hayata her zaman pozitif bakmaya çalışan, güleryüzlü ve sempatik bir insansın. Ne kadar üzgün olursan ol, bunu kimseye yansıtmamaya çalışıyorsun. Her zaman iyiliğin ve sevginin o muhteşem gücüne inanıyorsun. Kalbinde kocaman bir iyilik var ama çoğu zaman bu durum seni hayal kırıklığına uğratabiliyor...
Güzel tutturmuşsunuz helal olsun
Maalesef işte bazı insanlar yüzünden öyle oluyor..
Teşekkür ederim💮
Maalesef ki😓
Rica ederim 🙏
Gönder gelsin
Güçlü ve hüzünlü bir imaj bu güç sadece bir maske aslında içten içe sırtını dayıyacak bir dayanak arayışındasın...
Yakınsın ama uzaksın aynı zamanda
Bu terslikte bir iş var wjqhj🤨
Hep istiyorum hemde rahatım bozulsun istemiyorum o yüzden arasında ki ince çizgideyim
Anladım orta dengedesiniz..
Olur
İlişkilerini yönetmeyi seversin dominant bir yönün var çabuk kabullenmezsin sanırım biraz zor birisin, lider bir yönün var sanki rekabeti ön planda olmayı seversin
Olur
Dışarıdan belki çok duygusal görünebilirsin ama senin bu hayat enerjin seni gerçekten güçlü bir insan yapıyor. Hayallerin var, bunun peşinden gitmeyi her şeyden çok istiyorsun...
Teşekkürler
Rica ederim
Evet.
Sen bu hayatta her zaman mantığınla hareket eden bir insansın. Öyle çok uçlarda gezen biri değilsin. En azından dışarıdan bakıldığında gerçekten ciddi görünürsün. Fakat bazen o kadar duygusal olursun ki, kendi içinde fırtınalar koparken bunu hiçbir zaman göstermezsin.
Laf olsun diye degil ciddi ciddi diyorum her dediginin zerresi dogru nasıl tahmin ettin
Hihi meslek sırrı😏
Bulunn
Sen yanlızken bile güçlüsün özgür bir ruhun var...
bazen yanlızlığı kalbinde hissedersin her ne kadar güçlü olsanda bu durum biraz hüzünlü ama yinede seni mutlu kılar.
Doğru 🙂
🙌🏻🌸🌸
Bulun
İnsanlara karşı mesafeni koruyorsun, hemen samimi olmuyorsun. Samimiyetsiz ve laubali davranışlar çevrendeki diğer insanlara nazaran senin daha fazla dikkatini çekiyor.
bulunn
İnsanlara olan güvenin epey zedelenmiş durumda...
O yüzden insanlarla ne kadar yan yana olursan ol içten içe güvensizlik duygusu var. Bu da senin kimseyle derin ilişki yaşayamamana neden oluyor.
Doğru
Kimseye tam olarak bağlanamıyorum ilişkiden kaçıyorum
İyi bir tahminde bulunmuşum o zmn😃 çoğu kişi de bu durum çokça görülüyor
Yaptığım yorumlardan çok anlaşılıyor. Aklınızda kalmış olabilir.:))
Sizin yorumlarınızı daha önce gördüğümü hatırlamıyorum...
Profilinizden yola çıktım😁
Tamamdır anladım
Olur.
Utangaçsın birisin sanırım gerçek aşka inananlardansın duygusal ve fedakarsın +ne çok mutlu ne somurtkan biri olmalısın.
Sondaki hariç doğru.
🤏🏻😃
Bulun
Eline aldığın her işte, hayatına dahil ettiğin her insanda kusursuzluk ve mükemmellik arıyorsun. Bu seni hayat yolunda çok seçici ve kesin bir insan yapıyor. Öyle hemen herkesle arkadaş olmuyorsun; bu sayede insanlar sana saygılı ve tedbirli yaklaşıyor...
Doğru🐱
😃💮💮
Bulun bea.
Duygusal birisin... kendini geliştirmeyi seviyorsun üretken biri olmalısın... hırslı olduğunu rekabetçi olduğunu düşünüyorum.
Olur
Her anında, her hareketinde bir coşku, bir neşe var. Asla tahmin edilemezsin, bir anda ne yapacağın, nereye gideceğin hiç belli olmaz. Bir anın bir anını tutmaz, sıradanlığa asla yer yok hayatında. Kendi için büyük hayaller kurarsın, hedeflerin her zaman yükseklerdedir. Durmak, yerinde saymak sana göre değil. Her anını dolu dolu yaşar, kendine ve çevrendekilere yeni eğlenceler çıkarırsın.
Bulun bakalım
Kendine güvenin var ancak
hayatında sanırım birtakım dönüm noktaları oldu ama sen artık kendine güveni yerinde espirili pozitif bir insansın.
Tam ihtiyacım olan soru evet nasıl öğrenebilirim?
Yumuşak bir karakterin var çevrende duygusal birisin ancak pek belli etmek istemiyorsun sanki.
belli etmediğim kısmı haricindeki bilgi doğru 🙂
🤏🏻🥲
Tamam itiraf zamanı.
bazen nasıl biri olduğumu gizlemek istediğim insanlar oluyor.
Üfür gelsin bakalım.
Cesursun... Riskler alıyorsun ve ayağını sağlam yere basmaya dikkat ediyorsun, çok fazla açılmıyorsun.
Kısmen tuttu diyelim.
🤏🏻😃
Merak ettim. Yapabiliyorsan?
İlk defa olur diyeceğim. Olur.
Olurrr
Bakalım ne kadar doğru söyleyeceksin buyur
Bilirsen çay ısmarlarım.
Bulun bakim
Duygusal ve narin birisin uyumlu bir karakterin var.
Fedakar ve sakin bir yapıya sahipsin.
Ay çok dogruuu
☺️💮
Olur bulun
Özverili ve uyumlu biri olmalısın. Dürüstlüge çok önem verirsin...
Sana yakın olanlar insanlar için bir koruma görevi görüyorsun. İnsanlar senin yanında kendini güvende hissediyor. Sen de insanların dürüstlüğüne göre onlara değer biçiyorsun tabii...
Olarr
İnsanlara bir şeyler öğretmeyi ve onlara ilham verip onların yeni fikirler üretmelerini sağlamayı çok seviyorsun. İkna etme kabiliyetin çok yüksek ayrıca...
Doğru❤️
olur
hüzünle mutluluk iç içe geçmiş gelgitli birisin çok mutlu değilsin ama mutsuzda değil öyle...
Olurr
Çalışkansın, sorumluluklarını ertelemeden yerine getiren, ikna kabiliyeti yüksek biri olmalısın.
Teşekkür ederim bildin 🥰
Rica ederimm💮
Tabii bulun.
Hayatının her köşesinde sevginin eksik olduğu bir çocukluk geçirmiş olabilirsin Belki de bu yüzden, sevginin sıcaklığını, güvenini ve huzurunu hiç yaşamadın. Sevgi, senin için hep bir hayal, bir özlem oldu..
↪
İnsanlara zamanında kolaylıkla güvendiğin için de maalesef ihanete ve beklemediğin kötülüklere maruz kalmış olabilirsin ama sütten bir kere ağzın yandığı için artık daha temkinli davranıyorsun ve kolayca çevrendekilere sırlarını vermiyorsun..
Aynı şekilde geçmişte yaşadığın sıkıntılar ve problemler sonucunda da güven problemi çok fazla yaşıyor olabilirsin.. İhanetler ve zor süreçler insanlara güvenmemen konusunda sana büyük dersler vermiş. Bu nedenle bünyende acıma duygusunu barındırmayı sevmiyorsun.
Yalnız takılmaktan keyif alan ve bunu konfor alanı olarak gören bir tarafın mevcut.
Sevdiklerine ve yakın çevrene kendinden fazla değer versen de, yeri geldiğinde onları karşına alabiliyorsun. Kolayca sinirlenebilen ama bu sinirini hemen dışına yansıtmamaya çalışan birisin. Sana karşı söylenen her sözü pür dikkat dinliyorsun ama ayağını kaydırmaya çalışanlara asla kulak asmıyorsun. Her daim kendi bildiğini okumayı seçiyorsun. Bu özelliğin bazı zamanlar başına bela olabiliyor ama kendini değiştirmekle alakalı bir adım atmayı tercih etmiyorsun..
Mantığınla ve kafanın içinde dönen fikirlerle karar vermek, içinin daha rahat olmasını sağlıyor.
Sıradışı olmaktan insanları şaşırtmaktan hoşlanıyorsun ancak böyle derken toplumdan kopuk yaşadığın söylenemez...
küçük farklar büyük ayrım yaratır diyenlerdensin... ayrıntılar senin için önemli.
İlişkilerinde de yönetmeyi seversin dominant bir yönün var çabuk kabullenmezsin sanırım..
+Biraz zor birisin, lider bir yönün var rekabetten ve ön planda olmaktan hoşlanırsın... Küçük farklar büyük ayrım yaratır diyenlerdensin.. ayrıntılar senin için önemli.
(Huh çok uzun oldu)
Kızım makale yazmışsın yahu. Dur okuyacağım. 😅
Evet bir tık destan yazdım Jdjdj
Teşekkürler.
Rica ederim
Bulun bakalım
Emrivakiyi sevmiyor, eleştiriden korkmuyorsun. Eleştiriler seni yıldırmıyor sadece yeni kapılar aramaya yönlendiriyor. Özgüvenin yerinde. Amacına yaramayan detayları önemsemiyorsun... yanlızken bile güçlüsün özgür bir ruhun var ancak bazen yanlızlığı kalbinde hissedersin her ne kadar güçlü olsanda bu durum seni biraz hüzünlü ama yinede mutlu kılar.
Wowww
(◍•ᴗ•◍)
Evet olur
Ortamda gülüp eğlenirsin ama eve döndüğün zaman duygularınla baş başa kalırsın. Kafana taktığın onlarca şeyi düşünüp durursun. Her ne kadar kendini durdurmaya çalışsan da bazen delilik yapasın geliyor ve yapıyorsun da. Çünkü içinde dolup taşan bu duyguları bir şekilde açığa çıkarmak istiyorsun.
Olur
Pozitifsin... etrafına pozitif enerji yayan birisisin. Her türlü insan ile olumlu iletişim kurabilen sosyal bir yapıya sahipsin birtakım kuralların var. Karşılıklı saygı senin için önemli olan bir şey...
Kesinlikle 👍🏼
Bulun bakalım
Yenilikler senin hayatının vazgeçilmez bir parçası. Aynı rutinler, aynı alışkanlıklar seni sıkar, boğar. Hayatının her anında bir değişim, bir yenilik ararsın.
Olur
Sosyalsin, etrafında ağabey olarak görülen birisin... yani diğer insanlara hayat hakkında tavsiye veren, yaşamış görmüş kişisin.
Olur tabi
Utangaç ve bazen bu utangaçlığa tezat bir şekilde hareket eden iyi niyetli birisin aklından fazla kötülük geçmez yakın çevrende pozitif hatta biraz esprili birisin
Acaba tanışıyor muyuz biz 🙈
Bilmemm👀
Hmmm
Lütfen
Of course lütfen 😊
Dene bakalım
Tabi
Bulun bakalım
Bukunn
Merhaba, bulun bakalm
Bulun
Olur