Saygı çerçevesinde sitedeki görüş ve sorularımdan yola çıkarak, benimle ilgili bir analiz paylaşabilir misiniz? Tanımayanlar kendinden bahsetsin.Sohbetimiz olan kişiler zaten rahat yanıt verecek🤣
Kişisel özelliklerim hakkında tahminde bulunabilir misiniz?
Duygusal bir yapıya sahipsin. Güven duymayı seversin. İlişkilerinde karşı taraftan beklentilerin olur ve bu beklentiler karşılanmadığı taktirde üzülmeye yatkınsın. Karşındaki insanlara değer verirsin ve değer görmek senin için çok önemlidir. Aşkı öldürmemiş hala aşkı arayış içindesin. Aşk senin hayatında çok önemli bir yere sahip. Aşkı hissederek yaşamayı seversin. Aşkın için uzaklığı değil, kalbini ısıtıp ısıtmadığına göre bakarsın. İnsan ilişkilerinde arkadaşlığa önem verirsin, samimiyet senin için çok önemli. Ve bir insanı tanımadan önce onu ölçmeyi uygun görürsün bu takdirde yakınlaşmaktan çekinmezsin. İnsanlara yaklaşmak senin için basittir. ( Bundan emin değilim sana bıraktım,) Samimiyet senin için önemlidir. Sevdiklerine küsmeyi, trip atmayı, duygularını onlarla paylaşmayı seversin. Önyargıların aksine konuşabileceğin, derdini paylaşabileceğin insanları hayatına alırsın. Önemli olan sana verdiği değerdir. Kırılmamak için kendince duvar bence korkuların var. Ve kırılmaktan çekindiğin için insanlara güvenmekte de bir nebze geri yaklaşıyorsun. Hayal kurmayı seversin. Burcunu bilmiyorum balık veya yengeç diye tahmin ediyorum. Yanlışım varsa düzelt. Gördüğüm kadarıyla bu çıkarımları yaptım😄
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Harika bir gözlemci🥰😱 emeğine sağlık katılıyorum tamamen👏👏
Merhaba ; seni tanımıyorum belki bir kaç soruna görüş yazmış olabilirim ama hatırlamıyorum şimdi birazcık baktım profiline tahmin edebildiğim kadarı ile senin hakkındaki düşüncelerimi ifade edeceğim :) sen öncelikle bir kadın olman hasebiyle içindeki çocuğu hep diri tutuyorsun ama geçmişte yaşadığın hayal kırıklıkları insanların acımasız tavırları yüzünden içindeki çocuğu açığa çıkarmıyorsun. Ve kendin için yaşıyorsun bunu bencillik olarak değerlendirmiyorum çünkü insanların acımasızlığı yüzünden verdiğin güven duygularını geri alarak yeter artık ben bana kendim için lazımım diyerek yol alıyorsun ve merhamet duygun hala ama hala yerli yerin de her ne kadar kırılıp dökülsen de vefalısın benim kısa sürede tespitim bu kadar umarım hayatında güzel şeyler yaşar güzel insanlar görür mutlu bir hayata her zaman adım atarsın iyi günler ❤️🥰🌷
Sevdiğin zaman çok seviyorsun ama tereddütlerin var geçmişte yaşadığın olaylar ile alakalı olabilir bilemiyorum tam olarak ilişkide rahat değil gibisin güven problemin var ve karşı taraf sana tüm benliği ile gelse dahi güvenemiyorsun çünkü aynı şeyleri yaşarım korkusu var içinde trip atmayı seven biri gibi görünüyorsun çok fevri ve inatçısın yorumlarından anladığım kadarıyla senin için gurur mu aşk mı deseler sen gururu seçersin içinde birine ait bir sevgi duygusu olsa bile sırf daha önceki yaptıkların yüzünden dile getiremezsin içine atarsın zamanla geçmesini beklersin hayallerin var ama hayallerini hayata geçirmek için bir çaban veya cesaretin yok kafeste sıkışmış kalmış gibisin
Alışkanlıklarına bağlı olduğunu düşünüyorum. Bir alışkanlığını terkedebilmen için mantığına baya, baya uyması gerekir. Bir karar almışsan onu mutlaka uygularsın. Sakin göründüğün zamanlarda içinde fırtınalar kopar. İnsanlarla saygı, sevgi çerçevesinde iletişime açıksın. Sana yapılan bir hata olursa muhabbeti anında kesersin. Hatalarını görebilme yetin var. Bir hata yaptıysan o özrü küçülmeden dilersin. Etrafında ki insanlara değer verirsin ve bu değeri her fırsatta gösterirsin. Gibi gibi..
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Her şeyden önce zeki bir kadınsın. Güçlüsün, aşırı inatçı, sinirlendirmek zor ama sinirlenince sakinleştirmek daha zor seni :D kimseye kötülüğün dokunmaz, sevdiklerine aşırı değer veriyorsun.
Tabuları olmayan ve bunları yıkmaya çalışan birisin. Problemleri kendi içinde çözersin. Birileri anlasın diye değil anlatmak istediğin için konuşursun.
Tahminlerde bulunabilirim sadece.. Naif bir insan olduğunuzu ve insanların da size haklı olarak kibar davranmasını istiyorsunuz. Eğlenceli, mutlu olmayı bilen, hayattan tat alan bir insansınız bence. Nick adınız aşkı öldürmek olsa da aşka olan inancınızı kaybetmediniz ve aşkı da öldürmek istemiyorsunuz bence 🙃
Valla sorularına çok fazla odaklanmadım. Hakkımda kısmındaki o detay, ayrıntılar vesaire
Bana göre İyi bir kadınsın, neşeli bir kadınsın, seni kolay yıkamazlar, yaşamayı seviyorsun, hayatı seviyorsun, hayattan zevk alıyorsun. Çok fazla kurcalamıyorum
Henüz kişisel özellikleriniz konusunda bir fikir sahibi değilim; yalnız hayat felsefeniz incelikte doğruluk. Yani ne olursa olsun, hayatın verdikleri kadarsınız. Sınırlarınız var ve bu sınırlar büyük duvarlar değil, aşılabilir yollarınız yokuş olsa da tırmanmak sizi yormuyor aksine keyif alıyorsunuz. Son olarak yaşamayı her ne olursa olsun çok seviyorsunuz. İyi geceler...
aslinda cok sorunuzu okudum ama cevapladıgım azdır sanırim. - sogukkanlı gibi gozukurken aslinda ciddi hassassiniz - seviyeli ve ciddi ama cevrenize baglısınız - cesur ama duygusalda bir tedirginlik var sanırim atıyorda olabilirim ama sanki :)
kimse dısarıdan göründügü gibi degildir bazı insanlar bu durumu sevdiklerine arkadaslarına ve cevresine gore daha ılıman ve olumlu yonde gosterir bu da dogrudur sanki :) o yuzden de bu dengelide bir durumdur sanki :)
Sessiz, sakın, mütevazi, ağırbaşlı, aşırıya kaçmayan herkesi olduğu gibi kabullenen bencil olmayan olaylara karşı sakin yaklaşan kalp incitmekten imtina eden duygusal her şey içinde yaşayan bir kişi gibisin sanki
Aslında kendime benzettim biraz, yaşamışsın birşeyleri öğrenmişsin gerçekleri, dersinede iyi çalışmışsın fakat merak ediyorsun soruyorsun yinede ve bursadasın kedini bilmen çok önemli bu yüzden acıların bitmiş aslında ama yapmak istediklerin sıralı duruyor engelleri aşmak için kolay yol varken zoru seçmek seni güçlendiriyor, umarım daha mutlu olursun yaşamak çok güzel 🙂 gülümse.
Seviyeli, ince fikirli ve anlayışlı birisin. Başkalarını önemsersin ama canın yandığında o kişiyle sohbeti tamamen kesersin. Sitemkar biri değilsin sorunlarını kendi içinde çözmeye çalışırsın.