İnsana özgü olan duyguların hayvana yükleme yapılarak gündeme bu denli yön vermesine şaşırdım sadece. Evet, penguende de bir duygu vardır ve bu yönde hareket etmiştir ancak bu insana motive kaynağı olacak kadar ciddi bir durum değil. Bana çok abartılıyor gibi geliyor.
@Ladybirdy Millet kendisine eğlence arıyor. Penguen bu, bugün o oraya gider, yarın bir köpek başka bir şey yapar. Her gün binlerce insan penguen gibi yalnızlığa gömülüp intihar ediyor. Bunun bize ne gibi bir motivesi olabilir ki?
@Ladybirdy Bence yaptıkları saçmalıklara kulp ve gerekçe arıyorlar. Umarım video da yapay zeka çıkmaz. Bekliyorum böyle bir şey. Kandırıldık diyebiliriz.
hayır, zaten o kafayla yaşıyordum (nihilist değil tabi ki)
beni şaşırtan bu kadar insanın nörolojik pusulası bozulmuş bir penguenden bu kadar büyük bir felsefi akım çıkarıp etkilenecek kadar bitik durumda olması.
ben insanların motivasyon için bu kadar çaresiz olduğunu hiç tahmin etmemiştim alınan alınsın gücenen gücensin ama cidden ezik bir toplummuşuz.
Hep demiştim hayat süprizlerle, tecrübelerle deneyimlerle dolu. Bazı deneyimler sizi ölüme de götürür belki de zirveye. O yüzden toplumdan farklı hareket edin. O istediği şeyi başardı.
Çünkü penguenler toplulukta yaşayabilirler. O zorlu hava koşullarında tek başlarına yırtıcı hayvanlara karşı koyamazlar. O penguen bir kaç saat içinde başka bir hayvanın yemeği oldu.
abii ne anlam yuklediler su penguene herkes ayni telefonlari kullanip ayni tiplere makyajla ulasiolar ayni kiyafetleri giyip ayni hayale kosuyorlar. kalkip gidip o kendi olmayi secti diye pengueni seviyolar len sen ayni olmak icin tonla para veriyosun ya neden farkli olana bu ozlem
@sanemxd sayin besparmak guzellik algisindan bahsetmedim insanlae bu kaliba sokuyorlar kendini ayrica bu konu ile ilgisini anlattim siradanliktan cikan birseyi seviyorlar fakat kendileri herkesle ayni kaliplarda
Gerçekten çok abarttilar. Tamamen iç güdüsel bir kararla alıp başını gitmiş yani iradeli bir seçim değil. Biz insanlar neden hayvanlari da kendimiz gibi düşünüyoruz ki gerçekten çok saçma 😏 vay efendim ben de böyleyim'ler, aman efendim ben de topluma uyum sağlayamıyorum'lar... Yaw he he hepiniz çok farklı çok özelsiniz😅😅
Yine poopuler kültür sayesinde hayatımıza girmiş bir anomali. Hiç ilgilenmiyorum açıkçası. Çünkü olaylar bakış açınıza göre değişir. Penguenin ne düşünerek bunu yaptığını bilemeyiz. Çoğu insana göre yaptığı nihilistlikten çok aptllık. Sürüden ayrıldın ve öldün bunun bence güzelleme ypaılacak bir tarafı yok.
Bu bilinçtir. O penguen artık "biri"dir. sürüden ayrılanı kurt kapar demişler ama sürüde olanı çoban kapıyor zaten. Beni sözde besleyen çoban öldüreceğine bir kurt öldürsün.
Bu penguen kimlik kazanmayı düşündüğü gibi yaşamayı seçmiş bilinçli bir bireydir.
Yanlızlık acımasızlıkla gelir... Bencillikle devam eder... Kalbinin kararım duyarsızlaşmasıyla son bulur... Ya da motive olursun ama motivasyonun peşinde koşanlar da böyle kalamaz. Ciddi travma geçirmiş insanlar bazen saf disiplin dolu olabiliyor. Haricinde tembellik insanın bir doğası gibi.
Evet, Bazen herkes gibi olmamak gerekiyor, kişisel inançlar prensiplerimizin özgün bir bakış açımızın düşünce 💭 tarzımızın olması gerekiyor, orada birisi farklı yürüyor dedirtecek türden, kendini bulmakta önemli bazen.
fotorafi her gordugumde nasil digerlerinden ters yone gittinigini goruyorum ve istisnasiz gzolerimden 2-3 damla yas akiyor😢 cok cesurdu kucuk bebegim:(
Çünkü penguenler sürüyle avlanır. Ve o da kendini ailesi için feda edip hiçliğe yani ölüme gidiyordu aslında avlanmak yerine. 20 sene oldu bu belgesel çekileli. Trump'la yan yana yapay zeka fotosu yapmışlar. O penguenin tüm güzelliğini silmiş ama gene kendini feda etmesini de umutturmamış tabi... Nır içinde uyu penguşş
abi onlar sürü halinde yaşamaya programlı.. hayatı yorumlayacak kadar gelişmiş muhakeme kabiliyetleri yok. Zihinsel bir sorunu var bu hayvanın. Şu an hayatta mı değil mi bilen var mı mesela?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Evet özellikle adele penguenleri büyük motivasyon kaynagımdır. 😁😁ahahahshshsjahsj
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
4 ay
Nihilist değildi bence nihilist olsa onlara katılırdı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Nihilisy penguen erkekler için bir sembol oldu neden acaba