Aslında öyle değiller ama bunu tercih etmeleri bana çok mantıksız geliyor. Kendi içlerinde hayata karşı harekete geçme enerjisini reddedip drama ve melankoliyi seçmek ve hüzün bulutları içinde kaybolmak.. Neden bay Anderson nedeeen?
Bazı insanların bilinçli olarak melankolik yaşam tarzını benimsediklerini düşünüyorum?
İnsanların yaşamlarını bilmeden bu yorumları yapman çok saçma. Sana mükemmel yansıyor belki ama göründüğü gibi değil hiçbir şey. Bazı insanlarsa felsefiktir. Derin duygu ve düşüncelere sahiptir, bu da onları melankolik yapmaz. Senin düşünemediklerini düşünüyorlardır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
Boş yorum. Bazı insanlar hayata 1-0 hatta 2-0 yenik başlar. Ne kadar elini düzeltirse düzeltsin kalıtsak şeyler kalır. Ben babamı 2 yaşımda kaybettim ardından o süreçte büyümemde destek olan birkaç insanı da kaybettim. 30 yaşına geldim ev sahibi oldum, memur oldum, çok şükür belli bir birikimim de oldu kimseye muhtaç olmayalım yeter dedim her zaman mücadele ettim. Ama gel gör ki o eksiklikler ömür boyu gitmiyor, gitmeyecek. İnsanlara saygı duymalısınız. Ergen olanlardan bahsetmiyorum
Bazı insanlar için melankoli, tanıdık olduğu için güvenli geliyor aslında 🙃 Sürekli hüzünlü olmak, “nasılsa kötü olacak” diyerek hayal kırıklığından kaçma yöntemi olabiliyor. Bir de melankolik duruşun “derin, özel, farklı” hissettirdiği bir taraf var 😶🌫️ Enerji harcayıp değişmeye çalışmak yerine, dramatik konfor alanında kalmak daha kolay geliyor çoğuna.