Bazı insanların hayatındaki pek çok şey yerli yerine oturmuş olmasına rağmen boş depresiflikleri?

Yakın bir kız arkadaşım var ve gerçekten de hayatında pek çok şey şu anda yerinde. Maddi durumu ailesi sağlık problemi yok istediği pek çok şeyi yapıyor ailesi pek fazla karışmıyor. Çoğu şeyi ona sağlamaya çalışıyorlar yazın özel dil okulu için yurt dışına gönderdiler vs. Bende maddi imkan olarak iyi durumdayım ancak ona oranla hayatım daha sorunlu geçiyor. Hastalıklarımdan dolayı okula gidemiyorum tedavisi olmayan rahatsızlıklarım var. Fakat her seferinde bu depresifliği ve bu sorunlu hali beni gerçekten çok sinir ediyor. Tek derdi bir sevgilisi olması gibi saçma sapan durumlar. Neden böyle yapıyor anlamıyorum benim de şu zor hayata rağmen içimde olan enerjiyi öldürüp sömürüyor. 3 defa arkadaşlığımızı sonlandırmayı denedim ancak yapamıyorum bu durumu da onunla konuştum daha ne yapmam gerekiyor sizce? Var mı etrafınızda böyle tipler?

Bazı insanların hayatındaki pek çok şey yerli yerine oturmuş olmasına rağmen boş depresiflikleri?