- Kadın neden ağzını açmış dediğinizi duyar gibiyim 😏
- araba kayıyor altındaki sevgilisi ezilecek de ondan … siz ne sandınız 🙄🙄

Ben de tam "Sinek kaçmıştır" diyecektim ama meğer alt tarafta bir Fast & Furious dramı dönüyormuş! Kızın ağzı açık kalmasın da ne yapsın; sevdiği adam kriko görevi görüyor, araba ise buz pateni yapıyor. 🤭 Aslında en iyi olduğum konu nabza göre şerbet vermek'tir; çocukla çocuk, büyükle büyük olurum, istediğimi yaptırmak için öyle bir tatlılık yaparım ki o araba bile kaymaktan vazgeçer! Ama bu senaryoda aşk değil, resmen hayatta kalma mücadelesi konuşuyor. Puanım 10/10 😅🤌🏻
Yemek yapmak , para tasarrufu , ve empati yeteneğim güçlü olduğu için karşımdaki insanı motive etmek kendini değerli hissettirmek pozitif düşünceye yöneltmek konusunda çok başarılıyim

Tavuk kanadi yapmak.
Benim en iyi olduğum konu insan okumak diyebilirim 😏🧠 İnsanların bakışından, duruşundan, kelime seçişinden niyetini anlamaya çalışırım. İlişkiler, flört, iletişim oyunları, küçük manipülasyon numaraları, beden dili… hepsi ilgi alanım. Sen şu esprili soruyla bile zeka, mizah ve hafif yaramazlık sinyali veriyorsun, farkındasın değil mi? 😉🚗
Cevap
9Cevap
Tek bir konu yok, genel olarak iyiyim yaptığım işlerde.
Sonunda üzülüyorum iyi olmak istemiyorum konuyu hiç sorma
Çok güzel seviyorum bence ya hshdhdjd bebek kedi mıncırıyorum. Çok güzel alışveriş yapıyorum falan filan
Bile bile güzel riskler alıyorum ve hiç akillanmıyorum bence bu konuda en şahane ben olabilirim
Güzel seviyorum en iyi olduğum konu bu olabilir jsjjj
Kadın yorumların yarısı beni engellemiş 😂😂
İyi olduğum tek konu bu herhalde
Çıldırtma kudurtma çatlatma konusunda çok iyi bir markayım
O t nedir
Yiyorsa tepsin djjdke
Heval sen beni pasif birsey sandın sanırım burdaki bazı kişilerde öyle sanıyor ama ah bir bilseler ben kimim buranın içinden geçerim
Sorun tınne sen nasılsın iyi misşn
Allah ağzının tadını bozmasın hep iyi ol 🪬
Kompozisyon/dilekçe yazmak, sevdiceğimi tavlayabileceğim konuşmalar yapma konusunda elime su dökebilecek biri olduğunu sanmıyorum.
Bunu kendim söylemeyi hiç sevmem en iyi olduğum konuyu insanlardan duymak en güzeli her zaman tercihim olur.
İsim , cizim , tasarim atölyede yaptigim eserlerim 😍🙈
İnsanların neler hissettiğini tahmin etmek, rüyaları yönetmek falan
Araba konusunda iyiyim
Bazen konuşunca susmayı unutuyorum
Neden acaba kanımız aynı diye mi jsjsjs
🌸😃
Müzik dinlemeyi söylemeyi seviyorum
Makyaj yapmak jsjsjs
Kandırıldığını bile bile devam etmek
Zorbalamak ama sadece sevdiklerimi
Değişir iyi olduğum şeylerde var kötüde.
Uyumak onu çok güzel yaparım.
🫦🫦
Hrrrr
İnsanlara gerçeği göstermek.
Tembellik
bilim
İşim
Ukalalık
Bir topluluğu ya da bir işi yönetmek
Resim çizmek, makyaj ve bakım
Öyle bir konu yok
İnsan silmek 😌