Bu şu konuda, alanda çok iyiyim dediğiniz beceriniz/yeteneğiniz nedir?

Bu şu konuda, alanda çok iyiyim dediğiniz beceriniz/yeteneğiniz nedir?

Her şeyden öte kültürlü bir insan olduğumu düşünüyorum. Spor, sanat, film, dizi ve kitap. Alan ne olursa olsun az çok fikrim vardır. Bunun en büyük nedeni ise her zaman araştırma yapmayı seven bir insan oluşumdan kaynaklı. Daha çocuk yaşlarda bile açıp ansiklopedileri karıştırırdım. Kendime bu konuda fazlası ile güveniyorum. Fakat pek bir el becerisine sahip değilim maalesef.
iyi olduğum konu aslında insanları çözmek diyebilirim. yani genel olarak neler düşündüklerini anlamak ayda yorumlamak yani psikolojik olarak. bunların dışında film ve dizi konularında bilgiliyim. yani araştırmayı ve bunlar hakkında izlenimler çıkarmayı seviyorum. bunların da dışında şarkı dinlemek ve daha önce izlediğim filmleri ya da şarkıları aklımda tutabilmek yani unutmamak. Birde spor konusunda yetenekli olduğum konular var yani kilo alıp verme ya da vücut geliştirme hakkında bazı bilgileri biliyorum bu yüzden bazen yardım ettiğim oluyor arkadaşlarıma ya da çevremdekilere.
Müzik ve dizi karakterlerini taklit etme konusunda iyi olduğunu düşünüyorum. Müzik konusunda sadece söyleme var enstrüman çalma yok ama çok isterim.
Hafızam kuvvetlidir çok şükür. Örneğin böyle gezdiğim yerlerin nereleri güzel olduğunu unutmam bu yönden de iyiyim.
Cevap
9Cevap
İlgi alanıma giren çoğu konuda iyi olduğumu düşünüyorum. İşimde, sosyal hayatımda, kişisel olarak genel kültür bazında vs.
Yonetim
Fitness
Futbol
Sraba kullanmak
Oyun oynamak
Yüzmek
Tembellik erteleyicilik ve her seyi mahvetme konusunda harikaym
Siyasi tarih konusunda çok iyiyimdir. Bu konuda hiç tevazu yapmam.
Sevgiliye konuşmaya konu bulamadan ayrılmak sıkılmak :D
Beni tanıyan karar versin.:D
Filmler konusunda genelde
O kadar da iddialı değilim
Yemek yapmak diye bilirim
bakım konusunda iyiyim ama makyajdan pek anlamam
Çok iyi makasa atarım trafikte üfff valla 2 senedir sürüyorum ama gerçekten iyiyim bu konuda
Psikolojik his
Bilmiyorum :)
Tarih politika
Tembellik
matematik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?