+1 yılEn iyi olduğum olay evlilik tavsiyeleri
Ve kişilik tavsiyeleri
Ve düzen dekorasyon bu konuda çok iyiyim
Çevremde bana ayak uyduran da görmedim
Ama görmek isterdim tertemiz düzgün evler😂16 Yorumla- +1 yıl
Ben gördüm şok oldum 🤣
- +1 yıl
Neyi gördün yavrum 😂
- +1 yıl
Mutfak tezgahı bomboş olan biri imrenmiştim bizimki hep dolu 😂
- +1 yıl
Hshsh benimki hep boş gel banada şaşır 😂
- +1 yıl
Yaa en sevdiğimdenn hahah 😂
- +1 yıl
😂😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılMantık :))) insan ilişkileri sosyal iletişim. Aşk ilişkileri konusunda da az yol göstermedim.
10 Yorumla
+1 yılEğlenmek ve etrafımdakileri eğlendirmek
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanları çözmek
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılAraba / motosiklet kullanmak
Ev temizliği
Köpek bakıp / eğitmek
Yok saymak153 Yorumla- +1 yıl
Var mı elinde maltese terrier
- +1 yıl
Arkadasta var erkek ama çiftleştirdi mi hiç bilmiyorum. Sabaha sorarım
- +1 yıl
Haha şu an kendime zor bakıyorum kafamda var sadece merakımdan sordum
- +1 yıl
Daha uysal ırklara yönel bence. Maltese tam bir haydut. Pug , french bulldog falan daha sakin ırklar :)
- +1 yıl
Yohk ben onla beraber kudurucam hoplayıp zıplicam
- +1 yıl
Çok enerjik hayvan , günde 2 saat falan onu dolaştırıp oynamalısın enerjısını atması için. Bir de inatcı biraz
- +1 yıl
Aynı benim gibi şu an maltese sevgim arttı
- +1 yıl
https://ibb.co/zhnySZJ
Bundan verelim sana :) kızıl amerıkan doberman 😂 - +1 yıl
Dogo argentino beslemiştik biz çok kuvvetli ürkütücüydü ama çokta sadıktı hakkını yemeyim resimdeki beni tanımaz dinlemez parçalar marçalar 😂😂
- +1 yıl
Çok ama çok güzel ırk dogolar. Görüntüsünün altında tam bir ponçik var ( sahibine karşı ) görselde ki arkadasta sosyal hayvan. Parçalama huyu yok , sevmeye çalışmadığın sürece 😂
- +1 yıl
Ama benim sevmem lazım işte dokunmam lazım bağrıma basmam lazım öyle önüne yemeğini koyup tasmayla gezdirmek değil sadece istediğim 😂
- +1 yıl
Sahibi oldugun zaman elbet yaparsın maltese üstünde bir mıktar kıl bırakır ama haberın olsun. Benım eskı kopegı tavsıye ederım sana. Amerıkan staff , muhteşem zekı ve oyuncu bir arkadas.
- +1 yıl
Hii staff da iyimiş dosta güven düşmana korku veriyor valla goldenı nasıl bilirsiniz
- +1 yıl
https://ibb.co/HhzG12X
Çok iyi bilirim , iş yerinde baktığım kopek. Asırı oyuncu , uysal , Zeki , bok bogaz , tam bir zilli. Adını da zilli koydum zaten 😂 - +1 yıl
Bak bu da benziyor biraz 😂
- +1 yıl
Ben buna kafamı koyup uyurum yaa
- +1 yıl
Suratını falan hep yalar :) 10 dakıka sabit duramıyor bu 😂 tüy olayı baya bır bakım istiyor
- +1 yıl
Tüy için nasıl bir bakım yapıyorsunuz bayan zilliye 😂
- +1 yıl
Şampuanı ile yıkıyorum. Fön çekiyorum , düzenli dış parazit damlasını kullanıyorum , tarağı var mutlaka tarıyorum sık sık. Bir de ayda bir kuaföre gidiyor 😂
- +1 yıl
Aman aman aman 😂😂
- +1 yıl
Pek süslüymüş adı cuk diye oturmuş
- +1 yıl
Baya süslü. Veteriner hekim arkadaşa bırakıp kaçmışlar bunu. Ben aldım baya bakımsızdı , yeni yeni topluyor kendisini :)
- +1 yıl
Bu bırakılır mı ya ben yavurusunu görsem vın basa gas yaparım kucağıma alıp
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Bırakmışlar işte 🥺 ya bakamadılar , ya kopek sorun olmaya başladı , bebeklerı oldu belkı.
Sık sık görüyorum sahıplenıp bir süre sonra sokağa atıp gidenleri 🥺 - +1 yıl
Bakamıyorsa barınağa versinler bahane mi 🙄
- +1 yıl
Hiç barınağa gittin mi bilmiyorum ama emin ol orada ki yaşantılarını görsen istemezsin. Ufacık tel örgü kafeste günlerce kalıp stere giriyorlar , doğru düzgün kalıtelı mama , bakım desen hak getire.
Bakamayacaklarsa almasınlar. - +1 yıl
O barınaktan barınağa değişir aslında ama araştırmam gerek verilirken
- +1 yıl
Tabii en doğrusu öyle bakamayacaksalar almasınlar ben normal de şu an alırdım ama durumum uygun olmadığı için almıyorum uzaktan seviyorum 😂
- +1 yıl
Keske senın gıbı düşünse sahıplenen kişiler. Daha geçen veterıner hekım arkadas aradı 4 yasında pitbull rednose var ister misin diye sordu. Adamlar veterıner hekıme bırakıp para cekıp gelecez dıyıp kaçmışlar 😂 ona da sen bak dedım
- +1 yıl
Ayhh cami avlusuna bırakılan bebek gibi kıyamam pitbull da olsa içim şu an eridi bak 🥺
- +1 yıl
Can sonucta 🥺 4 yasında olmasa alırdım ben de 4 yasında kı köpekle anlaşamam , baya bir sıkıntı yaşarız 😂 akşam yemegı olmak istemem
- +1 yıl
Baya bi sıkıntı yaşarız lafına sesli güldüm ya amcamın bi anısı var cinsi bilmiyorum ama devasal bi köpekmiş akşam yemeği vermek için köpeğin yanına gitmiş amcam vermek zorunda kendisi köpeğe ulan ben sana nasıl verecem bunu demiş köpek de elini kaldırmış dostane bi şekilde amcam da yersiz korkusunu yenip vermiş öyle aklıma geldi anlatayım dedim 😂😂
- +1 yıl
O amcan şanslıymış her zaman olmaz o 😂 bende besledım pıtbull oyle el kol kaldırma huyu pek yok. Yemek verırken bıle ustume atlayıp hırlıyordu. Gercı nefes alıp verirken bile hırlıyor hayvan 😂
- +1 yıl
Hahahah 🤣 havlamasıyla bile döver o ya canavar gibi bişi
- +1 yıl
Pek havlamaz pitbull itler :)
- +1 yıl
En iyisini yapıyor herkes çekemez o desibeli yüksek heybetli havlamayı
- +1 yıl
İnan havlasa şaşırırsın. YouTube dan izle istersen kalıbının sesi çıkmıyor onlardan 😂😂😂
- +1 yıl
Böyle bişeyin yüzünün dibinde havladığını düşün
- +1 yıl
Parçalamadan parçalama hissi yaratır ben de
- +1 yıl
https://ibb.co/F45NhMg
Şunun havlamasından iyidir benım eskı kopek 😂 videoda ki pitbull rednose daha yavru - +1 yıl
Yavrusu böyleyse neyse bir gün bi pitbullum olursa üstüne atlayıp zıplayamasam da yemeğini verecek kadar dostane olalım yeter ben yine uzaktan severim onu 🤣🤣
- +1 yıl
Emin ol asırı eglencelı , oyuncu köpek pitbull ırkı. Ulkemızde yanlış bakılıp , eğitildiği için kotu nam salmış. Amerıka’da dadı kopek olarak bakıyorlar.
Kopegın acı eşiği çok yüksek ve kuvvetli olduğu için bizim dengesız gençler kopegı vahsı yetiştirip ya dovusturuyorlar ya da ‘ baak benım pıtbull şöyle saldırgan , böyle vahşi ‘ diye gövde gosterısı yapıyorlar.
Bu attığım staff çocuklarla oyun oynuyordu , pıtbull yıne aynı hıc bır kopegım saldırgan degıldı. Yetıstırmeyle alakalı yanı. Pitbull oyunu çok ama çok sever - +1 yıl
Evet yetiştirme tarzının büyük payı var ama geçen bi köpek gördüm bu arada bilmediğimden soruyorum sadece ağzına bişi takmışlar onu saldırgan büyüttükleri için mi öyle acaba
- +1 yıl
Maske o. Yasal olarak bazı ırklarda takılması zorunlu. Saldırgan oldugu için degıl. Saldırgan köpek zaten maske takılınca daha da huysuz olur ve sağa sola saldırır
- +1 yıl
Neden zorunlu saldırma ihtimali çok ufak da olsa var diye mi
- +1 yıl
Yasaklı ırk sınıfına girdiği için. Devlet yasa çıkardı , yasaklı ırk sahıplerı hayvanlarını kısırlastırıp dışarı çıkardığında maske takacak diye. Baya da cezası var yaklaşık 15000 lira o yüzden takıyorlar.
Bir de basıma da geldı. Maskesız sahılde dolaştırırken , genç bir arkadas birden kopege yemek uzattı. Benım köpekte panık yapıp hırlamıştı. Bu gibi olaylara karşı da önlem. - +1 yıl
Hım anladım aydınlandım şu an da
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim , iyi geceler hanımefendı ☺️
- +1 yıl
İyi geceler beyefendi sohbet için teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim 🙏
+1 yılİnsanları okuma konusunda iyiyim ☺️ Kimin ne olduğunu kusursuza yakın bir şekilde anlayabiliyorum
00 YorumlaEmpati kurabiliyorum. Bu en iyi olduğum konulardan biri.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Elektronik elektronik üzerine her şey arabalar, ekonomi piyasa vs. İşimden dolayı uzmanlaştığım konular bunlar
11 Yorumla
+1 yılGelipte bana kimsenin arkadaş olalım demesini kabul etmedim. izledim beğendiğim o kişiyi kendim teklif ettim sevdiğim kisiyide üzmem anlayış gösteririm onun haricinde hiç kimse ilgilendirmez beni
11 Yorumla
+1 yılİyi olduğum konuların işe yaramadığını gördüğüm andan itibaren farkettim bunu "Hiçbir konuda iyi değilim"
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHangi konuda?
Ilk soruyu okudum sonra yorumları sonra tekrar soruyu okudum da anlamadım hangi konuda canım00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSusmak, çoğu kişi beceremez jsjsjsjs
21 Yorumla- +1 yıl
Bu çok doğru 😌
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl"en" diye bi konu yok. İstediğim ve istemediğim şeyler var. İstediğim her şeyi kusursuz yapabilirim.
00 Yorumla Dert Anlatan Kişiye YardımDa Bulunmak
-VESSELAM-00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılne istersin
bizde kartela geniş. yardımcı olalım?00 Yorumla
+1 yılDert dinlemek herhalde psikolog oldugum
icin habire dert anlatiyor herkes00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Disiplin, bazı konuları kaleme almak, insanları ikna etmek, iyi araba kullanmak, insanları dinleyerek çözüm bulmak
00 YorumlaHer poku bildiğini zanneden kibir budalası tiplere inat...
Hiç bir numaram yok00 Yorumla
+1 yılİyi bir anlatıcı ve dinleyiciyim, ikna kabiliyetim oldukça yüksek..
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiği köpeği alıp sürpriz yapmak ilişkide büyük ölçüde katkı sağlar
00 Yorumla
+1 yılİyi bir konsol oyuncusu ve motor kullanmayi seven biriyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen süreç planlama ya da motivasyon diyebilirim ⚡
00 Yorumla Problem çözmek, soğukkanlıyım sorunlarla başa çıkarım.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Vay anasını ya iyi olduğum bir konu bile yokmuş onu anladım 🤔
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok tane var, bilemiyorum.
16 Yorumla- +1 yıl
Shop konusunda iyisin hahah
- +1 yıl
Ben ne shoplar yaparım, aklını alırım kız ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- +1 yıl
Bak seenn
- +1 yıl
Tabii ne sandın 😂😈
- +1 yıl
Heheh başarılarının devamını dilerim 🤣
- +1 yıl
Mersi canım 😎👍
+1 yılAraba kullanmak olabilir..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sosyal iletişim, ikna.
00 Yorumla
+1 yılSarhoş olup saçmalamak😊
20 Yorumlaİsteyen herkesin derdine sıkıntısina bir çare bulmakta ve yemek yapmakta iyiyim.
Ama kendi derdime çare bulupta onu uygulamada iyi değilim :')00 YorumlaÇok güzel dert dinler çoksa güzel yol gostericiyimdir. Sohbete aç bir insan olarak ne kadar linç yesemde her zaman niyetim bu yöndedir.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle futbol.. Daha bugün kızın numarasını aldım golleri attıktan sonra kızlar hayran :D
00 Yorumla
+1 yılbana da tavsiye verirmisin 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Veririm
- +1 yıl
aksam mesaj cvep vermedin
+1 yılİyi bir dinleyici ve empati yüksek olan biriyim
10 YorumlaAnaliz ve mantık
17 Yorumla- +1 yıl
Beni analiz edebilir misiniz?
- +1 yıl
Neye karar vereyim
- +1 yıl
Durum olay yaşanan dinlerim. Bir kişiyi dinlerken din-dil-etik veya etik değil gibi tabular ile dinlemem. O zaman o kişiyi gerçekten anlıyorsunuz ve başlangıçta on yargı yok. Bunun sonucunda ne yapılması gerektiğini soylerim mantıklı bir yol yani. Bu şekilde tavsiye alanların yuzde99 u dediğin gibi oldu keşke dinleseydim veya iyi dinledim diyenler di
- +1 yıl
Peki size bir şey anlatsam burada değil tabii ki de, nasıl bi yol izlemem gerektiğini söyler misiniz?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer konuda fikrim vardir ya şunda yok diyemem
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yazmak, kafamı rahatlatırım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anlatım ve öğretme kabiliyetim fazladır
00 YorumlaYeni ve geliştirilmiş fikirler
00 Yorumla
+1 yılHerşeyden biraz aöa hiç bişey tam değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanırım iyi olduğum bir konu yok
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılModa, muzik, finans konulari bunlarda cok iyiyim.
00 Yorumla
+1 yılİnsanlara hakketmedigi değeri verip üzülmek :))
00 YorumlaYemek yapmak
Taekwondo00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
u +1 yılMotosiklet ve Hayvanlar
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmak, inatlaşmak.
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk almak
00 Yorumla
+1 yılDert dinlemek ve tavsiye vermek.
00 Yorumla
+1 yılkesin öyledir tombişim 😘
00 Yorumla
+1 yılArabalar
Para yönetimi
Ve seks00 Yorumla
+1 yılCinsellik konusunda çok iyiyim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMasa tenisi
gizli yetenek: iyi dinleyici 😀00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılResim, müzik, makyaj , yüzmek,🤔
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılVideo oyunları ve korku ya da gerilim filmleri.
00 Yorumla
+1 yılMesleğim.
217 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz apla diyip durma be orada burada 😃
- +1 yıl
@AsabiÖküz hay aplana 😃
- +1 yıl
Seviyoruz apla
Var mi diyeceğin 😝
https://m.youtube.com/watch?v=QIeBEM5cREo - +1 yıl
@AsabiÖküz yok tamam sustum, güldürdün sabah sabah 😃
- +1 yıl
@AsabiÖküz evet o kadar zahmet edip atmışsın dinlenmez mi🤣
- +1 yıl
@AsabiÖküz ben Zeki Mürene göre küçüğüm onu sen daha iyi bilirsin APLAAA 🤣🤣
- +1 yıl
@AsabiÖküz haha saygılar bizden efendim 😃
- +1 yıl
@AsabiÖküz öküzlüğün üstünde yine
- +1 yıl
@AsabiÖküz hayatta sana mutluluklar 😃
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılTavsiye xjxjjx
20 Yorumla
+1 yılSusmak.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyemek
21 Yorumla- +1 yıl
@reversethrust ya ben siteye sohbet için gelmedim ama kusura bakmayın
+1 yılKişilerle iletişim
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer konu da kendime güveniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBlack Pill Öğretisi...
00 Yorumla
+1 yılEmpati
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler