İmaj insanlara ne gösterdiğindir.
Karakter gerçekte ne olduğundur.
Bazıları gerçeği inşa etmek yerine vitrini parlatmayı tercih eder.
Karakter gerçekte ne olduğundur.
Bazıları gerçeği inşa etmek yerine vitrini parlatmayı tercih eder.
Karakter daha önemli. Ne insanlar var ki yiyecek ekmeği yok ama elindekini paylaşıyor. Böyle insanların hayatımda olmasını daha çok isterim. Ceket, gömlek, kravat giymiş ve mevki olarak makam olarak iyi bir yere gelmiş bir kişi içinde merhameti olmadıktan sonra ne kadar imajı düzgün olursa olsun bir şeye yaramaz. Bir gün sana illaki zararı dokunur. İnsanın içinin güzelliği önemli. Dış görünüşü değil bence.
Ona şöyle cevap vermek isterim. Bir ara bir ev gördük arkadaşlarla. Dedik ev çok kötü olmuş ya berbat dış cephe şart felan demiştik. Sonra içine girdik ciddi söylüyorum saray gibi hani öyle güzel. İçi güzel olmayanın dışı parlasa da uzun sürmez. O yüzden karakter önemlidir. Kimi insan kendini farklı gösterir. Kimi insan da ne ise onu gösterir. Bence karakter çok çok önemli.
Ülkemde olanlara bakınca hani şu gençliğin benzemeye çalışıp ama çıkan haberler neticesinde toplumun yüz karası durumuna düşenlerden yola çıkarsam!
İmaj hiç bir şeydir Karakter her şey.
Benim için Karakter öncelik ile önemlidir.
İnsan ima ile ya İmaj çizer ya da Karakter... Bir insanın Ya... karateri çizilir ya da imajı...
Benim için her zaman karakter 🧠, ama imajı da tamamen çöpe atmıyorum 🙂 İlk bakışta insanlar seni imajınla tanıyor, ama yanında kalmaya devam etmelerini sağlayan şey karakterin oluyor. Sadece vitrini parlatanlar bir süre sonra yapay ve yorucu geliyor. En güzeli, imajın karakterinle uyumlu olduğu, içinin dışının bir olduğu hâl 💫
Cevap
20Cevap
Karakter... İmajı düzgün olsa ne yazar boş bir çuvaldan ibaretse
Karakter şart, göz diğil gönül alıcak
Karakter
İkisi bir değilse anlamı yoktur. Konforlu ve huzurlu yaşamanın yolu, karakter ile imajın ortada buluşmasından geçer.
Karakteri düzgün imajını da bununla perçinleyebilmesi önemlidir.
Tezeği hediye paketine de koysan tezek yine tezektir.
Bir insana karakter yakışır, gerisi önemli değil.
İnsanlarla konuşmak istiyorum ama konuşunca da keşke konuşmasaydım diyorum.
Benim için önemli olan karşımdaki insanın net ve istediği önemli dengesiz olunca karakter de imaj pek umursamıyor
Karakter daha önemli
Karakter önemli ama göstermesi lazım bana da oldugundan farklı bir imaj cizerse aslının onemi kalmaz
İmaj ikinci plan ama ilk olarak herkes ona göre yazıyor ki karakteri tanıdıkça ortaya çıkıyor
Karakter olmadıktan sonra imajı kim ne yapsın karakteri olmayanın hiçbir türlü şansı yok😃
Ben özüne yüregine bakarim benim icin huyu suyu karakteri önemlidir
Karakter daha önemlidir ama imaja ve maddiyata önem veren o kadar çok ki
Karakter benim için çok önemlidir..
Gerçekte ne olduğu daha önemli
Karakter önemli
Karakter önemli
Önce karakter gerisi sonra
Dışı güzel içi çürük şeylere ilgim yok
Karakter.
Tabiki karakter
Karakter
Karakter önce gelir.