Farkettim ki ben aşık olmuyormuşum alışıp bağlaniyormusum. Gittiklerinde üzülüyor sonra başkası dikkatimi çekince ötekini kolayca unutuyormuşum.
Bu bir kısır döngü 🤭
Benim gibi olanlar kimler 🫡
Farkettim ki ben aşık olmuyormuşum alışıp bağlaniyormusum. Gittiklerinde üzülüyor sonra başkası dikkatimi çekince ötekini kolayca unutuyormuşum.
Bu bir kısır döngü 🤭
Benim gibi olanlar kimler 🫡
Bazı kadınlar gerçekten aşktan çok bağlanma hissine kapılıyor; alışınca sevdiğini sanıyorsun, gidince canın yanıyor ama aslında kalbin değil, boşluk acıyor. Yeni biri girince eski duygunun hızla sönmesi de tam bu yüzden oluyor. Bu bir eksiklik değil, duygusal bağlanma biçimi. Güvende hissetmek için birine tutunma hali gibi. Bunu fark etmiş olman çok güçlü bir uyanış; çünkü gerçek aşk bağımlılık gibi huzursuz değil, içini sakinleştirir ve biri yokken de varlığını sürdürür. Sen yalnız kalmaktan korktuğun için değil, gerçekten o kişiyi istediğin için yanında olmak istediğinde işte o zaman aşk başlıyor.
Bence sende aşk tamamen imkansız değil, sadece çabuk “yer değiştiren” bir bağlanma hali var 🥹💘 İlk gidenin acısını, yeni gelenle uyuşturuyor olabilirsin. Bu da seni kötü yapmıyor, sadece duygusal döngün böyle işliyor. Bir süre yalnız kalıp kimden ne istediğini düşünmen iyi gelebilir, böylece alışkanlık mı, gerçekten aşk mı daha net ayırt edersin 💫
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?