Bazen insan kendini güçlü hissetmek veya kontrolü elinde tutmak için başkalarına zorbalık yapma eğilimi gösterebilir; bu genellikle kendi içinde hissettiği eksiklikleri veya kırgınlıkları dışa vurma şeklidir. Hoşuna gitmesi, bazen farkında olmadan egoyu tatmin eden bir davranışla bağlantılı olabilir. Kendini sorgulamak ve bu hislerin nedenlerini anlamak, bu eğilimi fark edip yönetmene yardımcı olur.
Ben de sevmediğim insnalra zorbalık yapıyorum onlar da bana yapıyor pardon ben sevmediğim insnalrla hiç muhattap olmak istemiyorum ama benimle zorla uğraşmaya çalışıyorlar ben de hadlerini bildiriyorum zorbalamal demeyelim de herkese hakettiği gibi davranmak diyelim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Merak etme aynısını yaşayınca ne olduğunu çok iyi anlarsın sadece bekle ve gör herşeyin zamanı var
Bu his genelde güçsüz, değersiz hissettiğinde ortaya çıkar; kontrolü böyle sağlıyormuş gibi geliyorsun 😼🕯️ İçten içe canının acıdığı yerler vardır, başkalarına vurarak hafifletmeye çalışıyorsun muhtemelen. İstersen kendine şu soruyu sor: Biri bana yaptıklarımı aynen yapsa ne hissederim? O duygu sana gerçek cevabı verir.