İnsanlara eziyet etmekten zevk alıyorum. Özellikle de bu eziyeti hak edenlere eziyet etmekten çok zevk alıyorum. İçimde anlatılmaz bir coşku oluşuyor köpeklik ettiğini bildiğim bir insana eziyet ederken. Ve o bir köpeklik ettiyse ben ona yüz eziyet etmezsem içimdeki coşkun dereler dinmiyor. Durduramıyorum kendimi. Sanki sakin duruyor gibi bir halim varken aniden akıyorum ve eziyetlerimi sistematik bir biçimde yapıyorum. Köpeğe eziyet haktır diye düşünüyorum galiba. Bazı eziyetlerimi kişi bilmeden gerçekleştiriyorum bazısını bilerek. Ruhsal rahatsızlığım yok tedavi görmedim bilakis kendim ruhsal rahatsızlıklara iyi gelirim ama eziyet etme duygumu kesmek istemiyorum.
Sizce ben neden insanlara eziyet etmekten zevk alıyorum?
Fetiş ve bsdm ye uygun kişiliğin olduğu çok açık. Bu kendi kendine gelişir mi diye düşünelim. Cinsel yönelim veya öğrenim küçük yaşlardan başlayacağı için buna uygun bir yapıyla doğmuş olman gerekir, bazı insanlar sert sever, doğal sert sever yani, öğrenilmiş olarak değil. Mesela ısırarak sevmek, çimdirerek ya da . Bunun üzerine farklı büyüme ve gelişim eklenmiş olmalı. Set veya otoriter büyüme gibi örneğin. Eğer maddi açıdan da yeterli dereceye ulaşan, maskülen yapıda ve otokrat kişiliğin varsa insanlara hayatın her alanında acı vermekten zevk alman normal çünkü acıyı zevk olarak görüyorsun. Bu da seni şiddet içeren seks eylemlerine götürüyor. Durduk yere kimseye saldırmıyorsan sorun görmüyorum, bu seninle olanların sorunu :)
Kesme zaten, en güzelini yapıyorsun. İnsan alttan alırsa yedirir kendini ve milletin stres topu olur. Sen kimsin senin ne haddine demeyi bilmek gerekiyor. Süründürmek gerekiyor. İnsan kendisine sahip çıkmazsa ona sahip çıkan olmaz. Kaldı ki herkes kendisinin sahibi olmalı, bende seviyorum hak edene eziyet etmeyi. Benim canımı yakacak, ağzıma s*çacak bende yaptığını yanına bırakacağım, yok öyle yağma. Kendisine eziyet edene müsamaha gösteren kişinin ruhsal rahatsızlıkları olur, ruhsal rahatsızlıklarımız olmaması için köpeklik edeni gebertmek lazım ve bunu da ustaca yapmak gerekir. Bende inanılmaz zevk alıyorum iki kuruşluk kişileri yerle yeksan ederken. Hadlerini bilsinler. Ben evliya, peygamber değilim. İntikam rahatlatır. Bende intikamımı alıyorum ve gülüyorum, sonrasında da gülümseyerek, mutlu olarak keyif kahvemi içiyorum ☺ Hakedene haddini bildirmek kişinin kendine verdiği değerdir
Soruyu okuyunca gözlerimin önüne Köpekler Pantolon Giymez filmindeki kadın geldi. Madem böylesin, madem böyle davranmak seni canlı ve mutlu hissettiriyor o halde devam et. Neden kendin ile çelişkiye giriyorsun ki? Kendini akışına bırak. Kırbacın daima ıslık çalsın.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
İnsnalar neyi hak eder ise onu isterler. hakettikleri şeyi istiyorlar ve isteklerine cevap veriyorsunuz. O zaman bu bir eziyet değil, iyilik oluyor. Ağacın budanması gibi, bazı kişiler budanarak huzur buluyorlar.
Kedi köpek kesenlerden farkım şu; kedi ve köpeğe acıyorum çünkü onlar kasıtlı eziyet etmezler insana. Ama insanlar insanlara kasıtlı eziyet ediyorlarsa hakkettiklerini almalılar. Aşağılık olmasınlar aşağılık hareketle karşılaşmasınlar. Rahatsızlıklarımdan da kendimden de çok hoşlanıyorum.
:) evet ben de konuyla ilgili çok müteessirim açıkçası Mehmet Bey lakin çocukluğuma indiğimde refah, bolluk ve mutluluk vardı. Acep bunlar mı battı diyorum:)
Senin bundan memnun olman iyi birsey anlamina gelmez... Cocuklugunun rahat ve bolluk icinde gecmesi zorluk ve darlikta gecmesinden daha kotu olma ihtimali var afaki konusamam incelemek lazim olay her kisilik uzerine aynı etkiyi bırakmaz tahmin ya da varsayimla konuşmam boyle konularda ortada bir durum varsa mutlaka o durumu olusturan sebebler vardır etkisiz tepki olmaz
Baskın karakterli, güçlü ve adalet anlayışı yüksek bir kadın olduğunuz için yapıyorsunuz.
Ben de bana hak ettiğim şekilde davranan, yanlışlarımı yanıma bırakmayan, haddimi bildiren ve beni ezerek eğitip terbiye etmekten çekinmeyen kadınlara karşı güçlü bir saygı, minnet ve bağlılık hissediyorum. Onları memnun edebilmek için elimden geleni yapıyorum.
Hakedene anlayacagi dilden hakettigini vermek en guzeli, bunu her insan yapmak ister ama cesaret edemez sessiz kalir.. en basitinden haksiz yere bir makama gelmis bir insanin yuzune pat pat soylemek bile ona eziyet gelir ama hakeder. Elinize, yureginize saglik
eski kız arkadaşım beni ele avuca sığmaz bir nedenden dolayı terketmişti ve ruhsal olarak acı çekiyorum bazen anımsayınca, sorunu görünce onu anımsadım tekrar, oysaki birbirimize karşılıklı acı da çektirirdik belki, yeter ki o olsaydı
Burçlara olan inancını bilemem ama merak ettim aslan veya akrep olma ihtimalin var gibi. :D Keşke hak edene hakettiği davranışı eziyet edene misliyle cevap verebilmeyi başarabilseydim mizacım buna yatkın değil ya da bastırıyorum henüz kesfedemedim
Yani o enerjin var. Çekici bir tarafı var sonuçta. Pp bile yansıtıyor biraz. Bir de görüşlerini görmüştüm genel olarak anlamıştım. Tavrın vs ortada yani. Baskın karakter olduğun açık :)
Ben gerçekten çok iyi bir insanım kimseye kötülük yapmam etmem kötülüklerini de istemem ama içimde inanılmaz bir mazoşistlik ve köpeklik isteği var bunu bastıramıyorum, bende kendimi rahatsız olarak düşünmüyorum çünkü bu bir zevk ve bunlar asla tartışılmaz
Dediğim gibi bak hastalığın yavaş yavaş gözükmeye başladı. Saldırıyorsun. Ben de hastalıkları ortaya çıkarmada mahirimdir:) Bu benim işim…. ahahahhahaaha