Kişilik & Karakter Laf sokmak neden bu kadar hoşuma gidiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İsteyen sıraya geçsin 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Bugünlük bu kadar yeter psikolojim iyi değil kusura bakmayın Laf sokmak neden bu kadar hoşuma gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
golddmannn92 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl hadi bakalım ama karşılığı olurrr 😂 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Durduk yere laf sokamam ya :) Yorumla golddmannn92 +1 yıl ee nasıl olacak peki sksksk Yorumla golddmannn92 +1 yıl demek ki laf sokma kabiliyetin iyi değilmişş Yorumla Soran +1 yıl Mesajlaştığım birisin ondan yapamam dbsjdbjshs Yorumla golddmannn92 +1 yıl hey allahım bu sitede benle mesajlaşmayan yok zaten kdkdkss Yorumla Soran +1 yıl Demek ki sen herkesle mesajlaşıyorsun yaani dheıdnjdjd Yorumla Soran +1 yıl Ama çok istiyorsan yapabilirim Yorumla golddmannn92 +1 yıl ee yazıyolar auram harikaysa ben napayım kdkdkdk Yorumla Soran +1 yıl Naaayırr Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçtim Yorumla golddmannn92 +1 yıl sen bi yaz merak ettim bak kdkdd Yorumla Soran +1 yıl Sen de yaz yaz yaz :') Yorumla golddmannn92 +1 yıl gel bakayımm Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ego tatmini olabilir belki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gocunan alınıyor sen sokmasan da 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 Doğru didin Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Kaynak yapmayacağım tek sıra bu👍🏻 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Günlük hayatta mı sanalda mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gel Bakayim Sok Akiam Akşam 0 29 Yorumla Soran +1 yıl İstersen sabahta sokabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küfür etmeyi seviyorsan telegram ya da Instagram vereyim söv dinlerim eğer gerçekten kız isen Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya paylaşım yaptık konu nerelere geldi. Sıraya geçmeseydin bu kadar caz yapacaksan 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Bana Söv Zevkle dinlerim ben küfür etmem sen döverek stresini at benimde hoşuma gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Sen nerenin manyağısın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıbrısın Manyayığım hadi geleneycekmisin 😁😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel Hadi Ya Sok Sok Rahatlat beni 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen normal değilsin biliyorsun di mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gencim Daha sende 18 ben diyim 19 19 a Gireceğim normalim sadece kızlardan küfür yemeyi seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Ben 22 olacağım ablacım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ablacım Deme Kardeşin Değil Kölen Olurum Zaten Sevdiklerimde hep benden büyüktü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne Dersen Yaparım Her Türlü İstediğini Yaparım Kızların Emrindeyimmmmm Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen kızların emrinde ol ben harem sevmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Lar sevmiyorum yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Varya Yaş Yüzünden Böyle Yapıyon ya Bende Sana sokim Yorumla Soran +1 yıl Aha al işte Yorumla Soran +1 yıl Denedim denedim denedim denediiiiim denedim denedim olmuyor senin yaşında biriyle denedim olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön yargı yapma ya cidden yapma böyle bir insan değilim de hoşkantk gibi bir şey sevdiğim kızlar cidden hep benden büyük oldu en az 2 yaş oluyordu Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık bi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yapcam yeniyim sitede Yorumla Soran +1 yıl Yorumun kenarındaki üç noktadan Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık yapacaksın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım Cabuk Bak Ünlü Sanatçı Var Rezil Etmeyelim Yorumla Soran +1 yıl 😂 😂 😂 Tamam Yorumla Soran +1 yıl Mesaj attım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyyy Yorumla golddmannn92 +1 yıl Ablan çok güzel laf sokar bu arada muhabbetinden kesin anlarsın :D Yorumla
İchmert Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Gel lan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Geldim lan 😂 Yorumla İchmert +1 yıl Sen çakal mısın millete laf sokuyorsun Yorumla Soran +1 yıl İstemeyen yorum yapmaz. Kendileri istiyor ben napayım Yorumla İchmert +1 yıl 😂😂İyi yapıyorsun aferin Yorumla
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Havlar havlar susar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Genelde öyle mi yaparsın? Yorumla liader +1 yıl Susarım demedim susar dedim. Beynin gibi okumanda kitmis Yorumla Soran +1 yıl Adının altında yazıyor ya "havlar havlar susar" diye o bakımdan sordum. Ne yazık ki senin de anlaman kıtmış. Yorumla liader +1 yıl Anlıyorum seni. İnanki sana değil kastım ama cahille muhabbeti kestim iyi geceler. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
hadi bakalım ama karşılığı olurrr 😂
Durduk yere laf sokamam ya :)
ee nasıl olacak peki sksksk
demek ki laf sokma kabiliyetin iyi değilmişş
Mesajlaştığım birisin ondan yapamam dbsjdbjshs
hey allahım bu sitede benle mesajlaşmayan yok zaten kdkdkss
Demek ki sen herkesle mesajlaşıyorsun yaani dheıdnjdjd
Ama çok istiyorsan yapabilirim
ee yazıyolar auram harikaysa ben napayım kdkdkdk
Naaayırr
Vazgeçtim
sen bi yaz merak ettim bak kdkdd
Sen de yaz yaz yaz :')
gel bakayımm
Ego tatmini olabilir belki
Olabilir
Gocunan alınıyor sen sokmasan da 😂😂
😂 😂 😂 Doğru didin
Kaynak yapmayacağım tek sıra bu👍🏻
Günlük hayatta mı sanalda mı?
Gel Bakayim Sok Akiam Akşam
İstersen sabahta sokabilirim
Küfür etmeyi seviyorsan telegram ya da Instagram vereyim söv dinlerim eğer gerçekten kız isen
Ne alaka ya paylaşım yaptık konu nerelere geldi. Sıraya geçmeseydin bu kadar caz yapacaksan 😂
Sen Bana Söv Zevkle dinlerim ben küfür etmem sen döverek stresini at benimde hoşuma gidiyor
Sen nerenin manyağısın 😂
Kıbrısın Manyayığım hadi geleneycekmisin 😁😁
Gel Hadi Ya Sok Sok Rahatlat beni 😂😂
Sen normal değilsin biliyorsun di mi 😂
Yaş kaç
Gencim Daha sende 18 ben diyim 19 19 a Gireceğim normalim sadece kızlardan küfür yemeyi seviyorum
Ben 22 olacağım ablacım
Ablacım Deme Kardeşin Değil Kölen Olurum Zaten Sevdiklerimde hep benden büyüktü
Ne Dersen Yaparım Her Türlü İstediğini Yaparım Kızların Emrindeyimmmmm
Tamam sen kızların emrinde ol ben harem sevmiyorum
Lar sevmiyorum yani
Varya Yaş Yüzünden Böyle Yapıyon ya Bende Sana sokim
Aha al işte
Denedim denedim denedim denediiiiim denedim denedim olmuyor senin yaşında biriyle denedim olmadı
Ön yargı yapma ya cidden yapma böyle bir insan değilim de hoşkantk gibi bir şey sevdiğim kızlar cidden hep benden büyük oldu en az 2 yaş oluyordu
Gizliden çık bi
Nasıl yapcam yeniyim sitede
Yorumun kenarındaki üç noktadan
Gizliden çık yapacaksın
Çıktım Cabuk Bak Ünlü Sanatçı Var Rezil Etmeyelim
😂 😂 😂 Tamam
Mesaj attım
Gördüm
Heyyy
Ablan çok güzel laf sokar bu arada muhabbetinden kesin anlarsın :D
Gel lan
Geldim lan 😂
Sen çakal mısın millete laf sokuyorsun
İstemeyen yorum yapmaz. Kendileri istiyor ben napayım
😂😂İyi yapıyorsun aferin
Havlar havlar susar
Genelde öyle mi yaparsın?
Susarım demedim susar dedim. Beynin gibi okumanda kitmis
Adının altında yazıyor ya "havlar havlar susar" diye o bakımdan sordum. Ne yazık ki senin de anlaman kıtmış.
Anlıyorum seni. İnanki sana değil kastım ama cahille muhabbeti kestim iyi geceler.
Bekliyom
uyuzz
Dene bi
Buyur sok
Geçtim