Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bebek Bakımı konusunda 1b cevap paylaştı. Çoğu insan dışarıdan normal görünüyor ama içleri çok gürültülü. Kaygı, tükenmişlik ve yalnızlık artık gizli değil, sadece sessiz yaşanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayşu an küçük çocuklarınki bile iyi değil
Yetişkinlerden normal olan yok zaten herkes kafayı birşeyle bozmuş13 Yorumla
Soran8 ayNeden kucuk cocuklarin iyi degil yetiskinlerin hepsimi oyle
Cevap sahibi8 ayKanka herkesin içinde bir sıkıntı var biz o sıkıntıyı göremeyiz
Benim kuzenim psikolog o bana anlatıyordu birde başka bir doktora gittiğimde o bana anlattı
Cevap sahibi8 ayÇoçuklarınki aileler yüzünden iyi değil
Bok yoluna doğru gidiyoruz.
020 Yorumla
Soran8 ayNeden
Soran8 ayNeler oluyor mesela daha kotu olacak mi
- 8 ay
Kıtlık baş gösteriyor, insanlar birbirine saldırıyor, cinayetlerin sayısı artıyor. Hatta bu cinayet işleyen kişilerin arasında reşit olmayan çocuklar var. Gıda problemi yaşıyoruz. Kimse sağlıklı beslenemiyor ve yeterli para alamıyor. Çoğu insan iş ataması yapamıyor, birçok öğrenci işsiz kalıyor.
Soran8 ayKitlik olucak mi cinyaetler artacak mi
Soran8 ayHerkes intihar ediyor
- 8 ay
Bu gidişle kıtlık baş gösterecek ve şimdiden cinayetlerin sayısı artmaya başladı. İnsanlar artık dışarı çıkmaya, kafasını kaldırıp birine bakmaya korkuyorlar. Ben Ankara 'da yaşıyorum. Her gün birisi kendini tren raylarına atarak intihar ediyor. Daha o gün bir kadın rayların önüne bebek fırlattı. Orada arkadaşım çalışıyor ve doğal olarak her şeye kendisi bizzat şahit oluyor. Onun bile psikolojisi bozuldu ve kendisi de korkuyor. Ben erkek olmama rağmen bazen sokakta korku yaşıyorum.
Soran8 ay2026 sonunda ne olur acaba sokakta birisi ile goz goze gelirse sorun olur mu
Soran8 ayKocasini aldatan da cok var
- 8 ay
Bizim yolumuz yol değil, kardeşim. Daha da kötü oluruz ama asla iyi olamayız. Ne zaman yeni yıl sevinci yaşasak bir olay patlak veriyor. 2026'ya girdiğimiz gece arkadaşım ile dışarıdaydım. Bulunduğum semtte feci bir kavga yaşandı. Öyle feci ki şahıs polise bile saldırdı. Ayrıca doğru biliyorsam 50bin suçlu serbest bırakıldı ve daha 100bin suçlunun serbest bırakılması planlanıyor. Çıkanlar dakika bir gol bir hemen içeri geri giriyor cinayet suçundan.
Soran8 aySokakta nasil yurucez
Soran8 ayBakmadan
Soran8 ay100 bin kisi serbest birakilir mi ki birakilirsa ne olur
- 8 ay
Sözde "af" kararı güncellemesi. O 100bin suçlu serbest kalırsa eğer ortalık güvenli olmaz. Her an bir kuytu köşede durduk yere saldırıya uğrayabilirsin. 50bin kişi arasında bile serbest kalıp, tekrar cinayet suçundan içeri giren var. Ben şahsen tanımadığım insanlar ile göz temasından kaçınıyorum. Kuytu köşelerde zorunda kalmadıkça durmuyorum, bu erkek halim ile yanımda kendimi savunmak için ekipman taşıyorum. Ne olacağı belli mi olur? Serserinin biri gelir, vurur.
Soran8 ay2027 ne olur acaba
Soran8 ayDolar 50 olur
Genel olarak yerlerde
00 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 8b cevap paylaştı.
u 8 ayB*k gibi.
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİnsanların psikolojik durumu son yıllarda baya zorlanmış durumda 😔 Özellikle ekonomik sıkıntılar, gelecek kaygısı, sosyal medya baskısı insanları yıpratıyor. Bir yandan da terapiye gitmek, kendini geliştirmek, duygular hakkında konuşmak daha normal hale geldi 😊 Yani hem yorgunuz hem de farkındalığımız artıyor. Kendine iyi bakmak şu dönemde ekstra önemli 💙