Örnek vererek açıklar mısnız?
Arkadaşıma uyup uymadığına bakcam
Kabul etmiyo da Allah ın cimrisi?
Arkadaşıma uyup uymadığına bakcam
Kabul etmiyo da Allah ın cimrisi?
arkadasım kocasıyla ayakkabı alıyor bırtane begenıyor sonra bunu da alalım dıye 2. ayakkabı ıstıyor.. bunlar her ay ayakkabı alan tıpler degıl kocası herkesın ıcınde ıkıncıye ne gerek var dıye bagırdı.. benım bıle zoruma gıttı ve ben hedıye ettım 1 gun sonra
şöyleki parayı harcatmaz kendiside harcamazsa ve bunu sürekli yaparsa.. :)
kizin esyasini aliyosun mal gibi bakıyor kullancakmi diye cimrilikten.. bide bişey alınca kucumseyn bakan insan cimri olur vermeyen insan.
Bir kaç dişari çıkın ve yemeğe filan gidin hesabida ona ödet ozaman bak anlarsın
Cevap
8Cevap
Ben kendimden ornek verim para harcmaayi sevmem aha hayrimi yaparim👋 fuzuli masraf etmem osra harcamamk icin evden pek cikmam unidenokudugim halde kisisel masrafim 150 tl yi gecmez😂😂 evde oturuken lambayi kaparim tek yasiyorum gibi gibi..
maddi durumu çok iyi ama geliri gideriyle eşit olan birisi harcamasını başkalarına yedirmiyosa cimri değildir
Parayami ihtiyacin mı var bende hic yokki. (Elinde s8, kolunda 1800 tl lik saat vardır)
Ben mesela kendime cimriyim kendime birsey alacaksam ucuzu olsun diyenlerdenim ama soz konusu sevdigim biriyle fiyatini dusunmeden harcarim :D
para harcamayi sevmez ve kimseye bişey vermek istemez
Elinde olan şeyleri paylaşmayı sevmez.
parası vardır fakat sana yok diyordu
Para harcamaz
Paylaşmaz
akrep besler cebinde
cimri olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar