Zaman zaman aşırı derece de motive bir şekilde buluyorum kendimi.
Sonra gece oluyor uyuyorum ertesi gün o motiveli kız gitmiş yerine bambaşka birisi gelmiş olarak buluyorum üzerine gidiyorum tam anlamda düzelmesemde hayallerime adım atmaya çalışıyorum. Kafamdan çıkan sesler ise bir nebze de olsa engel olmaya çalışıyor. Susturmaya, bastırmaya çalışıyorum…
Siz benim yerimde olmuş olsaydınız nasıl bir psikolojide olurdunuz. Yorumlarda buluşalım.
Sonra gece oluyor uyuyorum ertesi gün o motiveli kız gitmiş yerine bambaşka birisi gelmiş olarak buluyorum üzerine gidiyorum tam anlamda düzelmesemde hayallerime adım atmaya çalışıyorum. Kafamdan çıkan sesler ise bir nebze de olsa engel olmaya çalışıyor. Susturmaya, bastırmaya çalışıyorum…
Siz benim yerimde olmuş olsaydınız nasıl bir psikolojide olurdunuz. Yorumlarda buluşalım.
Güncellemeler
5 ay
Haklısınız :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaşadığın iniş çıkışlar aslında çok normal, özellikle 20’lerinde olan biri için 💫
Bir gün “her şeyi yapabilirim” modunda olup ertesi gün isteksiz uyanmak, motivasyonsuz değil, insan olmakla ilgili. Ben senin yerinde olsam kendime kızmaz, bu dalgaları yönetmeyi öğrenmeye çalışırdım. Küçük adımlara odaklan, motivasyon gittiğinde bile minik de olsa devam et 💪✨
Durmak yok o zaman yola devam sizce bu akışla devam edersem güzel bir yerlere gelirmiyiyin
Bu istikrarlı kafayla, evet, güzel yerlere gelirsin 💪✨ Ama unutma, hız değil devamlılık kazandırır, kendini gereksiz sıkıştırma 🚀