Hayallerim, umutlarım, arzularım bir bir tükendi benim gibi olan var mi?

Basit şeylerdi istediğim. Aslında ulaşılabilir. Ama ya çevrem istemedi, ya param yetmedi, ya da kader engel oldu. Konsere gitmek, denize girmek, tiyatro izlemek, romantik bir aşk yaşamak. İstediğim bunlardı. Ama her günüm aynı umutları yitirip gitmekle geçti. Artık isteğim, arzum, hayallerim yok. Hepsini tükettim. Hiçbiri olmayscsk belli. Artık sadece bana acı veriyorlar. Artık hayal kurmayacagim. İz bırakmadan, gönlümce yaşamadan, özgür olamadan sadece ama sadece yaşayıp gideceğim... Ruhen yapayalnız, gözü yasli ise yaramaz. Bana sadece dizilerim ve kitaplarım var. Torunlarımdan sonra kimse beni hatırlamayacak... Yitip gideceğim...
Güncellemeler
+1 yıl
Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız. 1 saat önce o kadar tükenmiştim ki içimdeki minicik ışığın enerjisi ile buraya yazmıştım. Hepinizi o ışıkla görüp dinledim. Desteğiniz sayesinde en azından şu an ağlamıyorum bir nebze rahatladım. Burda çok güzel insanlar var bu bile bir umut 😊 çok ama çok sağolun. Desteğinizi değerini anlatamam. Hemen iyi olur muyum bilmiyorum. Ama sizler için iyi olmaya calisicam. 🥰😘😘😘
Hayallerim, umutlarım, arzularım bir bir tükendi benim gibi olan var mi?