Ben kadınım, ayrıcalıklıyım, ben söyleyim, benim seçtiğim adam benim işim benim kıyafetim. Her şeyin başında koca bir "ben"
Dünya kadınların etrafında dönmüyor ki
Ben kadınım, ayrıcalıklıyım, ben söyleyim, benim seçtiğim adam benim işim benim kıyafetim. Her şeyin başında koca bir "ben"
Dünya kadınların etrafında dönmüyor ki
Kadınların kıyafeti ve kendi kişisel hayatları için kimseye hesap vermemesi zaten olması gereken bir şey, sen erkek olarak vermiyorsun mesela. Kadın erkek fark etmez zaten bütün insanlar hayatta kendini öncelik tutmalı. Bunlar da tam olarak sana girip çıkan ne oluyor? Ben de sizin bakımsız dolaşmanızı sevmiyorum ama umrumda değil çünkü beni ilgilendirmiyor. O yüzden seni ilgilendirmeyen konularda sen de sus bir zahmet.
Ve burada asıl kendini bir şey sana sensin çünkü insanların hayatlarına laf edebilme hakkını kendinde görüyorsun
Ben bu dediklerini en çok erkeklerde gördüm. Hatalı olsam bile alttan aldım kalp kırmadım. En ufak sorunda gidip aldatmayı ya da engellemeyi seçmedim. Ama şu zamana kadar tanıdığım erkeklerin çoğu tam olarak böyleydi.
Yani yaptıklarımın aksiydi
Bunu sadece kadınlara yüklemek haksızlık olur, günümüz kültürü genel olarak “ben” odaklı 🧠 Ama doğru, bazı kadınlar “kadın kartını” abartılı kullanabiliyor. Bunun altında çoğu zaman güvende hissetme, değer görme ihtiyacı yatıyor. Erkeklerde de “ben erkeğim” özgüveni aynı şekilde sorunlu olabiliyor. Mesele cinsiyet değil, olgunluk ve empati eksikliği aslında 🙂
Cevap
2Cevap
Erkekler de farklı değil. insanların çoğu aynı.
İşte. Gelde anlat anlatabilirsen.
Anlamazlar. Kadın beyni maalesef tuhaf, anlamsız
Erkeklerde öyle
Senin için demedim öyleleri çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?