Güncellemeler
1 yıl
Ve kadınlar yeniden laf sokar. Beyinleri yetmez bu eksik cinsiyetlerin.
Alayı erkek düşmanı şımarıklıklarından dolayı yaparlar. El bebek gül bebek büyümüşler ama sosyal medyada her erkeğe hakaret ederler durduk yere.
Kadın cinayetlerinin sebebi buymuş demek ki. Erkeklerin ölmesini isteyen cinse başka ne yapılır ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Artık bu öfkenin kimeyse ona kuş. Gelipte bir genelleme yapma.
Kadınlar hepsi böyle ise seni doguranda bir kadın değil mi?
Neden erkekler uçin aynısını demiyorsunuz? Seni doğurtanda bir erkekti ama. Topluma her girdiğimde cinsiyetçilik yaşamaktan bıktim. Bu sitede bile bir şey anlatamıyorsun bu cinslere
Genelleme yapan sendin. Ben değilim.
Sözüm meclisten dışarı. Hergün yaşıyorum bu durumu doğru düzgün iletişime geçilmiyor ki anında hakaret ediyorlar genelleme yapıp. Dışarda ayağı kayıp düşse erkeklerden bilip genelleme yapmalarından bıktım. Kızarkadaş edinmek bile istemiyorum böyle tiplerle uğraşmamak için. Es kaza karşıma biri çıksa böylesi olma ihtimali çok yüksek. Ömur geçer mi bunlarla?
Zor. Şu zamanda cogunluk boyke düşündüğü için. Çok dikkatli olmak gerekiyor.
Kadınlar bir melektir lütfen sözünü geri al, ben yaşlanınca sözünü desteklerim ama şimdi olmaz.
Çünkü en ufak şeyde küfür hakaret ediyorlar. Erkek düşmanlığı yaparlarlen iyiydi kadınlar melek mi oldu şimdi? Sen de erkeksin mesela sen de afederain oŕòspu çocuğu musun?
Sözüm meclisten dışarı genel söylüyorum
Çok ayıp ediyorsun. Bir kadın küfür etti diye tüm kadınlar suçlanır mı? Ama kadınlara güven olmaz orası doğru.
Bir tane olsa deli derim geçerim de sayıları az değil ki. Alayı ruh hastası yemin ediyorum. Tutturmuşlar kadın cinayeti diye oradan tüm erkekler ölmeli çıkarimı yapiyor.
Bırak ya
Sizin cinsin erkek düşmanligindan biktim kardesim. Baban erkek kardeşin yok mu? Kadın mı kıymete bindi? Adamın doğduğuna pişman ediyorsunuz
Ben kadınlardan daha çok nefret ediyorum.
Cinayet fikrim yok
sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Sende olmayan kafayı ruh hastası cinsiyetsiniz. Her skime erkekleri bağlayıp düşmanlik çıkqriyorsunuz
tm vericekler etkileşimini. her gün ülkede kadın cinayetlerinden geçilmiyorken sen böyle bir şey yazdın ya at kafası. vericekler etkileşimini ağlama
Etkileşim için yazsam erkek düşmanlığı yapardım. Kadinlar ölüyor diye tüm erkekleri neden suçluyorsunuz? Ben mi sebep oldum ölmelerine? Iki tane sapık suç işliyor diye neden tüm erkeklere faturasını kesiyorsun arkadaşim? Sizin gibi beyin yoksunları yüzünden dışarıya adım atılmıyor lan erkek olduğumuz için genelleme aşağılanma bıktım. Sizin hiç aklınız yok buradan görüldügü kadarıyla size fazla hak tanınmış sanirim
bizler hak edene hak ettiği cezanın verilmesini istiyoruz. sen kimsin de ben seni düşüncem? yorumlarına baktığıma göre iyi bi eğitime ve doktora ihtiyacın var orası belli
Öyle bir şey isteseydin hukuktan şikayet ederdin erkeklerden değil mızırdanmayı kes. Senin vasfın yetmez bana yetişmeye. Tüm kadınlara eğitim ve doktor lazım bu kafa ile toplumu berbat ediyorsuniz
inanılmaz komiksin
Sen de üzücusun.
Seni doğuran da kadin.
Seni doğurtan da erkekti