Ben kırıklığımı tamir edip başka olasılıklardan devam ederdim😎😅

Ben kırıklığımı tamir edip başka olasılıklardan devam ederdim😎😅

çok inanıyorum buna. yaşarken hissetmiyorsun sadece aklında kırıklıkların oluyor keşke kalbim kırılmasaydı da hayat bana bi şey öğretmeseydi de olduğum yerden devam etseydim diyorsun.. sabır çeke çeke belki çok kez aklından olumsuz bir sürü düşüncen gecelerini uykularını senden alırken anlıyorsun ki bu acıyı dönüştürmen kendini yeniden doğurman gerekiyor.. işte o kırılma noktasında artık hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. zaten sen de eski sen olmuyorsun..
Çok güzel yazmışsın
teşekkür ederim
Benim kalbim kolay kırılmaz kıramaz kimse. Herkes kendine hata yapar kendi yaptıklarının sonucunu görür. 1 gün ağlar 2 gün ağlar 3 cü gün bacak bacak üstüne atar kahvemi içerim, yansın dünya isterse. Tek bir zaafım var ona bulaşan olursa, işte o zaman korksunlar benden. Onun dışındakiler tufan
Kalbin kırıldığı yerde hayat yeniden başlamaz sadece o kırıklarla yaşamayı öğrenirsin alışırsın Her kırık yeniden doğuş olmuyor bazıları sana ders veriyor öğretiyor:))
O zaman hayat sürekli başlar dururdu.. hayat bir şekilde olqgan akışında devam ediyor qrqda arıza çıkaran biziz.. bir yerden sonra onlarada alışıyorsun :))
Bence kalbin kırıldığı yer, hayatın sana “eski sen bitti, şimdi level atlıyorsun” dediği yer oluyor biraz 🎭 Ama bu, acının güzel olduğu anlamına gelmiyor tabii, sadece boşa çekilmemiş olsun istiyorsun. Senin dediğin gibi, kırıklığı tamir edip yeni olasılıklara yönelmek en güçlüsü 💪✨ O fotoğraftaki gibi; yara alıyorsun ama duruşundan ödün vermiyorsun.
Cevap
20Cevap
Doğrudur, sağlam düşeceksin ki sağlam doğrulabilesin
Kalbinin kırıldığı yerde değilde kırıldığı anda hayat yeniden başlar..
Pek alakası yok. insan sadece daha ruhsuz duygusuz oluyor ve alışıyor acılara.
Hala nefes alıyorsak hala bir umut var
Hayat hep devam ediyor yapacak bir şey yok
Hayır kırıla kırıla en alt evreye varıp o kısımda yeniden başlarsın. Bir kere kırıldığında hiçbir şey olmuyor
Hiç böyle düşünmemiştim
Kırıklıklarımı onarmam uzun sürer ama kıran insanlar artık hayatım da olmazlar. O saat den sonra da hayat benım ıcın yenıden baslar
Çok dolru nir bakış açısı
Kalbin kırıldığı yerde yeni tecrübeler yerini alır. Sen aynı insan olmayacağın için belki de hayat farklı bir açıdan başlamış olur.
Çok doğru
Bu şarkıda o kadar çok kalp kırıklığı ve o kadar yaşanmışlık var ki...
Her son başka bir sıfır noktasıdır. Bu arada general kostümlü senin animen güzel olmuş
Evet hep teğmen olmak isterdim olmadı, içimd ekalmış galiba
Sende kendine uygun bir anime bul
Yok bee pinterestten😅
Yok
Evet tam olarak öyle oluyur, kırılan dökülen ne varsa topluyursun yeniden ayağa kalkıyorsun.
Aynen canım
Evet kırılan yerden ışık dışarıya çıkar denir.
Daha iyi parlamak için mi
Zaman geçip gidiyor, kırgınlıklarla beraber geride kalmıyor akıyor. Bu yüzden önümüze bakmamız gerekiyor
Kalp bu kırılabilir hayat yeniden başlamasa da aynı yerden devam eder.
Kırıldığında bir kırılma noktası da yaşanır bu doğru
kesinlikle çünkü acı da olsa bir şeyler tecrübe ediyorsun ve bu seni ileriye taşıyor.
Hayat yenşden başlamaz yeni bşr hauata yönelirsin
Ölüp dirilmek gibi bir şey bu. Her kalp kırıklığı kötü sonuç doğurmaz ama bunu anlamak sağlam bir inanış ister. Bu devirde kimsede bu inanış olmadığı için bir kere kırılan hayatın bittiğini düşünüyor.
Kalp kırıldıkça boşvermeyi öğrenir boşvermeyi öğrenen kalbi de kırmak daha zor olur yani bence insanı daha güçlü yapar bu durum
Her bitiş yeni bir başlangıca gebedir.
Haklısın bir son bir başlangıç demek
Her şeye rağmen hayat devam ediyor.
Bencede öyle
Süper
Her şey bizim için ve bizi biz yapan şeyler. Kalp kırıklıklarımız, mutluluklarımız, kederlerimiz vs. olmasa biz şu anki biz olamazdık. Yani attığımız her adımla hayat yeniden başlar bence.
Hayat yeniden başlar duygusuz şekilde 🤷
Doğru diyorlar, hayatta milyarlarca insan var
Benim zaman alıyor
Evet daha güçlü başlar
Bir kere başladı. O doğrultuda devam ediyoruz
Kalbin kırılmadığı yer zaman yokki yeniden başlasa ne olucak gene kırılacak hayat satranç gibidir hamleler hep aynıdır seneryoda
Tam senlik.
Ney
Soru ve cevap.
İmalı gibi geldi bana
Çok yakışmış.
Çok doğru
Doğrudur
Güzel söz
nerede kalmıştık?
Yani başlayabilir..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?