Kırılan kalp bir daha sevemez diyorlar, doğru mu? 💔💔💔?
Siz ne diyorsunuz bu konuda, fikirleriniz neler benimle paylaşır mısınız?
Siz ne diyorsunuz bu konuda, fikirleriniz neler benimle paylaşır mısınız?
Sever. Kendimden biliyorum.
Üstad Necip Fazıl'a atfedilen bir diyalog vardır. Üstad'a sorar adamın biri:
-Kırılan kalp bir daha sever mi?
-Sever.
-Peki, sen hiç kırılan bir bardaktan su içtin mi?
Üstad'ın cevabı okkalıdır:
-Peki sen, bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi?
Yorum: Bence bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçmemek lazım. Kalbi kırılan yine sever. Bi' daha kırılır, bi' daha sever. Zaten kalp dediğin hava gibidir. Nasıl ki hava sürekli değişir durur; kalpteki duygular da zamanla değişir.
bu mantıkdan yola cıkarsak
hiç sevilmeden geberip gidicem ben
Kırılan kalp bir daha sever, ama kırık kırık sever, parça parça sever. Bütün bütün atmaz. Kırık kalp acıta acıta sever. Kırık kalp kanar, kan bulaştırır sevgisine o yüzden. Kırık kalp sarar, sardıkça kırıkları batar. Yanı, kırık kalbi sevmek akıl işi degil.
Sever ama güvenmez.
Cevap
54Cevap
Kırılan kalp her zaman sever bence. Yani ben hep sevdim ama affedemedim. Affetmekte nasıl kırdığına göre değişir gibi. Sevme işi bence öyle geçen bişey değil sadece karşılık vermiyorsun artık öyle devam ediyorsun yaşamaya. Gel dese gitmem şimdi mesela ama severim ^^ Unutmam hiç bir zaman ama acıtmazda artık ^^
Korkar ama sever. Eskisi kadar sevemez eğer gerçekten cok sevdiyse geride kalanı. O bırakmış ya da bırakılmış fark etmez. Çok kirildiysa birde o cok sevdiği tarafından bir daha o kadar kirilmaz kimseye. Ben neler atlattim bunu mu atlatamam der. Demistim ya sever ama ilk çok sevip kırıldığı kadar degil. Kiran kişiyi ayrilik dahilinde sever mi dersen. Onu tam olarak bilmiyorum ama hatra geldiği doğrudur.
Yanlış. Yaşanan aşkın önceki tecrubelerle alakası yoktur aşk hep yepyenidir. Birdaha sevmem deme seversin. Hem de belki de gerçekten sevdigini buldugunda aslında oncekine hiçbişey hissetmemisim bile diyebilirsin kadere inan :)
Aslında sevebilir...
yani bir bakımı doktorunu sever...
kırık bir kalbi... Açık bir yarayı sarabileni sever...
ama ''GÜVEN'' işte bu biraz düşündürücü...
ne kadar güvenir ya da doktor kendine ne kadar güvendirebilir?
O gitti bıda gelmez diyorlar söylesene söyle inanayım mı?
insan neleri unutmuyor ki... ölüm acısını unutan kalp, aşk acısını mı unutmayacak! yeniden ne de güzel aşık olur.
Zaman herseyin ilaci..,
Zamanla tecrübe olarak görürsün ve asikta oluna bilir...
Kalp kırılsa da sever diyorum.. Kırılmadan önceki gibi sevemez belki ama sevmeye devam eder.
Severde ne bileyim temkinli sever korka korka sever tam ilişkiyi yaşayamaz
kırılan kalp, zor sever, severse yine çok sever ama
Ferhat göçer ne demişti?
Kalp kırılsa da sever ;)
Sever öyle severki sırf ona inat ama asık olmaz yalnızca sever. Yüreginin bir odası hep ona aitdir
Kirilan kalp kirildigi gibi onarilmayida bilir biri elbet onarir sever..
Kalbi kırana bağlı; Sevgi varsa ortada.
Sevgiyle, ilgiyle telafi eder.
Kesinlikle doğru bence asla demiyelim ama gerçekten kırılan kalp seven kalp ise uzun bir süre gerekir tekrar sevmesi için hem de çok uzun
Bence sever karşısına doğru biri cıkarsa neden sevmesin..
Sensiz ölürüm diyenler devam yasiyorsa, kirilan kalpler de devam sever bacim. Merak etme sen.
insandan insana değişiyor bu, sevgi kalp değildir ki duygudur, duygular da kırılmaz
Hadi bu gecelik bir edebiyat yapıyim. Paramparça bile olsa kalp o parçalar yine onun ismini yazar... oha içimdeki semtçi bu saatte uyanıyor demek ki
sevmeye korkar desek daha dogru ne kadar hasar alırsan o kadar kalbinin etrafini tel örgülerle cevirirsin
Sevemeyeceğini düşünür ilk zamanlarda ama bence zaman geçtikçe herkesin yaraları iyileşir. İnsan kendini sevmekten alıkoyamaz
Bence tekrar sever sadece artık daha keskin daha temkinlidir
sever neden sevmesin bardak kırıldı diye su içmekten vaz geçtik mi insan severse adam ve kadın olanını sevsin çakalı değil
Sever ama daha temkinli olur. Yaşadıklarının doğrultusunda hareket eder aynı hatalara düşmek istemez.
Ben hayatta kalp kiramam kirik parçaları beni daha çok yakar çünkü benim kalbime cam kırığı gibi batar insan hic kendi kalbine zarar verir mi keske herkes boyle olsa karsisindakini düşünse biraz kendini onun yerine koysa herşey super olur
Doğru sevsede eskisi gibi olmaz boş yere bir ilişki olur cevremde dandik boyle ilişkiler cok gördüm...
Seviyor ama karşındaki sevmeyince yine kırılıyor duygusuzlaşıyorsun
Kırılan kalp zor sever zor güvenir ama imkansız değil
Yo sever bana oyle bir bilgi gelmedi benimki seviyor
Aşka inanmadığım için hiçbir kalbin sevebileceğine inanmıyorum.
Bence kırılan bir kalp sevebilir ama tekrar kırılmaktan korktuğu için sevmez... <3
Şunu söyliyim buraya baya yazıp sildim :) ama kafamdan farklı örnekler geçince net olarak şöyle diyebilirim. Kalbi kıran kişinin ne yaptğına bağlı.
unut onu artık unut diyorlar söylesene söyle inanayım mı :D
aksıne daha guclu oluyor daha ıyı sevıyor ama temkınlı oluyor
bir daha sevmem diyordum ama 3 yıldan sonra tekrar sevdim
Sevmez tabi kalp ile beraber insanin cesareti kilir öz guveni kirilir. Neyle seveceksin ki?
Yarasu derinse zor iyleşmeden olmaz oda çok zaman alır.
bilmem 3 yıldır sevmiyorum doğruluk payı var sanırım
sever ama tereddütlü sever, hep aklının ucunda acabalar olur
alakası yok.
atomlarına kadar parçalansa da yine sevmek ister.
Her kırılan kalbi onaran biri vardır.
Seviyor ama zaman alır
Dedigim gibi kirilsada sever kirilmaya alistim ben kusura bakmayin buraya yazdim :(
Haa nefret ediyosun
Kusura bakma gorusu buraya yazdim soruya cbbim di senle ilgisi yok bidaha yazmam:(
😞😞
evet kalbim kırık ve tekrar sevemıorum
sever valla neden sevmesin
Yok ya seviyor.
Kalp aptal
Sever ama biraz zaman alir
doğru olabilitesi yüksek
Sever ama tam sevemez ilk sevdiği gibi olmaz
Sever bence hemde oyle bir severki bidaha kirilir
Kişinin karakterine bağlı bir şey bence.
Kimse bardak kırık diye su içmekten vazgeçmez...
Yalan. Öyle bişey yok :)
Sever neden sevmesin zamanla her şey tamir olur
Sever ama çok zor sever.
bir daha sevemez değil de bir süre sevemez sanırım
Bir daha kırılacak kadar sevmez.
Sever ama eskisi gibi sevemez.
Son bir kez daha sevebilir..
Doğrudur sevmesi zor olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar