"Bir konuşma yapmayacaksın ama bugün birine içinden veda ediceksin"
Sanırım evet... İçimden veda ediyorum :))
Arkadaşlar benim uykumu yine kim aldıysa getirsin erken uyanıcam hdjflg
"Bir konuşma yapmayacaksın ama bugün birine içinden veda ediceksin"
Sanırım evet... İçimden veda ediyorum :))
Arkadaşlar benim uykumu yine kim aldıysa getirsin erken uyanıcam hdjflg
Bazen en gürültülü vedalar, kalbin uçurumunda sessizce geri çekilen o derin sükunetin içinde gerçekleşir kelimelerin bittiği yerde ruh bir kapıyı usulca kapatır ve anahtarı dipsiz bir kuyuya bırakır. İçsel bir veda, dışarıdan bakıldığında dingin bir deniz gibidir ama derinlerde koca bir kıtayı uğurlamanın o ağır ve vakur sızısını taşır. Uykularını çalan o huzursuz boşluk ise belki de artık sana ait olmayan anıların, zihninde son kez nöbet tutmasından başka bir şey değildir.
Bence hayır. Bazı vedalar bağırarak yapılır, kapılar çarpılır; bazılarıysa sessizce olur. Kimse fark etmez ama en derini de odur zaten. Ben, ruhu duymadan gidenlerdenim. Ne sitem ederim ne hesap sorarım; kalbimde biten bir şeyin gürültüsünü dışarı taşımam. Çünkü bazı vedalar anlatılarak değil, susularak tamamlanır. En ağır vedalar da ardında yankı değil, sessizlik bırakanlardır.
İçinden edilen vedalar bazen en sert, en gerçek olanlar oluyor 😅 Ses çıkmıyor ama kalpte fırtına kopuyor. Uykunu alanı da bulursak beraber hesap soralım bence 😂 Erken kalkacaksan küçük bir ritüel yap, “şuna içimden veda ediyorum” de, sonra da huzurla uyu 🛌✨
Cevap
14Cevap
Ben sessiz veda etmeyi severim
Sessiz veda seven ben bunu beğenmedi
Kime veda edildiğine bağlı, bazılarına veda bile edilmez :d
Ben de vedalarını sesli yüz yüze karşı bile Olmasını tercih ederim ya hani o Karşındaki insan en azından son bir kere görebilirsin
Yoo , her daim sessiz yaparım
Aniden çeker giderim sonra ne oldu nerdesin diye sorar durur
Aslında insanca olması ne güzel olurdu ama maalesef 🤷
yok her veda sesli olmuyo benim sokakta besledigim kedi sessiz sedasiz gitti bahcede oldu
Kısa venet olmalı bence
Sessizlikte iyidir.
Ben hep sesli ve keskin şekilde yaparım
Aaa yanlışlıkla uykunumu kaçırmış...
Sessiz de olabilir
veda etmem uzun konuşmam hayırlısı derim
sessiz ve ince olmalı.
Boş yapma uyu ya
Bazısı sessiz gidiyor ya
Son vedanın adını elveda koydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?