Kadınlar hem prenses erkek deyip hem eril erkek kıskançlığına neden tahammül edemiyor?

Son dönem kadınlarının ağzında sürekli bir prenses erkek lafı dolanıp duruyor. Prenses erkekleri reddedip eril erkek isteyen kadınlar, eril erkeğin bulundurması gereken kıskançlık duygusunu ensesinde hissedince kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklıyorlar. Eril dediğin erkek sevgilisinin erkek arkadaşı olmasını onaylamaz, dekolteli giyinmesini onaylamaz. güzel kardeşim değildir çünkü. Gel gelelim kadın bunu gördü mü hemen yapıştırır cevabı : SEN ÖZGÜVENSİZSİN ! Hayır canım ben erillik özelliklerimi gösteren bir erkeğim, sen ise ne istediğini bilmeyen bi organizma. Çok istiyorsan benimle olmayabilirsin ama prenses erkek istemiyorsan kıskanan ve ölçüsü olmak şartıyla kısıtlayan birini kabul etmek zorundasın. Yoksa ne anladım ben o işten? Hem kıskanmayacak hem açık saçık giyinmesine izin verecek hem de bunun üstüne benden erillik bekleyecek. Erkekleri prensesleştiren sizlersiniz hanımlar. Eril dediğim adam da döşünü açıp gezen hanzo değil he yanlış anlamayın. Ama eril ve olgun gerçekten sevecek bi adam da arıyorsanız kıskanmasına ve kıyafetinize karışmasına laf etmeyeceksiniz. He ediyor musunuz siz bilirsiniz canım nasıl olsa sevgilisini kıskanmayan güzel kardeşim bol

Kadınlar hem prenses erkek deyip hem eril erkek kıskançlığına neden tahammül edemiyor?