Allah'ın her günü prenses erkek sorusu görüyorum. Siz istemediniz mi erkekler yumuşasın, genişlesin ve gavât olsunlar diye. Hatta feminizm saçmalığı ile erkek-kadın rollerini de bitirdiniz. Daha ne istiyorsunuz anlamadım.
2 ay
Allah'ın her günü prenses erkek sorusu görüyorum. Siz istemediniz mi erkekler yumuşasın, genişlesin ve gavât olsunlar diye. Hatta feminizm saçmalığı ile erkek-kadın rollerini de bitirdiniz. Daha ne istiyorsunuz anlamadım.
Kadınlar ne istediğini bilmiyor çünkü ve kendi kendilerini mahvettiler eskiden erkek gibi erkekler vardı sonra kadınlar işte bize karışmayın bize bulaşmasıyım istediğimizi yaparız vs vs diye diye sacmaladılar e sonuç ipte geldiğimiz nokta bu
Prenses erkekten kasıt çoğu zaman şu oluyor: sorumluluk almayan, her şeye alınıp küsen, her işi kadına bırakan ama ilgi bekleyen erkek 🙄
Kadınlar yumuşaklığı değil sorumsuzluğu sevmiyor 💔 Feminist olmak da “erkek ezilsin” demek değil zaten.
Hem duygusal olsun hem güçlü dursun hem de emek versin istiyorlar 😊💬✨
Cevap
2Cevap
Bizim prenses erkek dediğimiz ilk adımı atmayan kızdan bekleyen trip atan küsen centilmen olmayan erkek
Yemek olsun kanka sana ben bunun savaşını veriyorum bak sorularıma analrsin hele yorumları okusan varya nasıl diretiyolar vs
Helal olsun *
İkisinin ortasını istiyoruz. Bu kadar da demedik.
Ortası ne
Yani ortası şu mu mini giyeyim ksitlamasin erkekler bacaklarıma sapıkça baksın kıskansın ama eteğime karışmasın
@hükümsüz34 aklınız hemen nasıl oraya çalışıyor mini eteğe erkeklerin bakmasına. Ondan bahsetmedim ama neyse
@retrociine ben yorumu arkadaşa yaptım soruma cevap alayım aslında tahmin ediyorum yine de öğrenmek istiyorum
kardeş sen olayı çok yanlış anlamışsın
Sorularıma ve alttaki yorumlari okursanız erkekleri toplumda degersizlestirildigini ve bu yüzden geri pilanda kalıp prenses muamelesi gördüğünü anlarsınız aslinda
bana premsesim demicek kiz uzak dursun zaten 😌
cok guzel dedin 😌✨
skdjjajsjsjaj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?