Erkekler "kıskanmayan kadından, hayır gelmez" diyorlar. Peki kadın kıskanınca, erkekler neden sorun çıkartıyor?

#inci🌼🦋
Erkekler "kıskanmayan kadından, hayır gelmez" diyorlar. Peki kadın kıskanınca, erkekler neden sorun çıkartıyor?
#inci🌼🦋
Ben kıskanılmayı çok severim, yani şöyle dusunulmesin; bilerek kiskandiracak aptalliklar yapmam ama o duyguyu hissetmek haz verici.
Kiskanmayan kadinin sevgisinden şüphe ederim; ya çok sevmiyordur ya da cinsellik amaçlı bir ilişkidir. Gerçi seks temelli ilişkilerde de kiskanclik oluyor fakat onun da kaynağı aşk duymaya çıkıyor.
Çok abartı kıskançlığı sevmeyiz, çoğu kişi gibi...
www.instagram.com/.../?igsh=czRscms2eWc5dnZ4
Tamda karşıma çıkan video😃
Kurlarım şimdi jsjsjs sevdim bu sözü 😃
Rica rica
Gerçekten sevip değer veren bir erkek böyle düşünmez bunu böyle düşünen erkeklerin işine gelmediği için öyle düşünüyor.
Rica ederim
Cevap
15Cevap
Biz erkeklerinde ne dediği belli değil demi
Biz de az değiliz boş ver 😃
Ben de bilmiyorum ki. Tek bildiğim şey, seven sevdiğini kıskanır. Kıskanmıyorsa sevmiyordur.
Baskı başka sey ama bazısımız gercekten manyaklaşiyor onada zarar
Dozunda ve tatlı kıskançlıklara tepki gösteren erkeğin mutlaka bir halt karıştırdığını düşünürüm. Hastalıklı kıskançlıklara tepki veren erkek haklıdır.
Kıskançlığın dozunu ayarlayamıyor kadınlar. Kısıtlamak kıskançlık değildir mesela.
Kıskanmaktan kasıt benimsemek sakınmaksa ve hastalık derecesinde değilse ve bu kimi rahatsız ediyorsa o kendini sorgulasın bence
İnsan benimsediği kişiyi herkesten esirger bunun adına da kıskanmak denir ✍🏻 ben sevdiğimi kıskanırım benim çünkü 🙃
Dozunda kıskançlık severiz, o kızla aranda bir şey var diyip lafa girerse sonu hayra gitmiyor bu kıskançılığın sjsjajklll
Erkeklerin bazılarının doğasında var "DENGESİZLİK"!
Sorun kıskanmak değil kısıtlamak…erkeği kısıtlarsan hesap sorarsan kaçar elbette istemez
Kadın kıskanmasın. Hayır gelir o kadından. Gelir ☺️
O zaman biz de "kıskanılınca sorun çıkartan erkekden olmaz " diyebiliriz..
benim sevdiğim adam çıkaramaz o kadar
Seven kadın kıskanır kıskanan kadın allah korusun herşeyi yapabilir😄
Kişisel sınırlarına müdahale edildiğini düşündüğü için.. Fazla baskıya gelemez erkekler..
Kuzeninden dahi kıskanan kocamın kadinlarla sakalasmasina , onlarin yaninda gülüp benim yanimda somurtup sürekli bni darlamasina uyuz oluyorum
Kadınlar kıskanmakla boğmayı karıştırıyor bazen ondan.
Yerine göre kıskançlık severim, olmayan birseyi de kiskanmasi uzaklaşmaya sebeb
Neyseki sap olarak öyle bir derdim yok
Bağlayalım senin başını
😃sen espiri yapma jsjsjs
Her şeye hesap sorarsa tadı kaçıyor
Ben diğerleri gibi olmadığım için bana ve benim gibi sadık erkeklere göre abartı. Ayrıca beni çok kıskandığını söyleyen kızın biri meğerse arkamdan kaç tanesiyle görüşüyormuş, suçüstü yakalamasam ahkâm kesmeye devam ederdi ama tabi ki engeli attı. Ben ise bu durumda bile kadınlar düzenbaz, aldatıcı demiyorsam sen de genelleme yapma bence.
Uslu duran birine neden hesap sorayim görüyorum ama hissediyorum bu sefer başlıyor sorgu sual ee böylede ilişki olmaz
Cidden anlamak mümkün değil
Hayır gelmez derken her şeye evet der anlamında
benim umurumda bile değil
Dozunu ayarlamak lazım fazlası zarar
Erkekler ne istediğini biliyor mu acaba.
baskıya gelemiyorlar sadece
En İyi Cevaplar