Erkeklerin birbirini kıskanıp arkadan işler çevirdiğini hiç duymadım ama kadınlar bu konuda çok fenalar bu neden böyle?

Erkeklerin birbirini kıskanıp arkadan işler çevirdiğini hiç duymadım ama kadınlar bu konuda çok fenalar bu neden böyle?

Erkeklerde birbirini kıskanıyor ama ufacık konuda önüne geçeni değil diğerlerinden çok çok üstün olmalı maddi, tip, kariyer bunlardan biri veya hepsi diğerlerinin yanında çok üstünse kıskanırlar. Kadınlar en si. Kim. sonik konuda bile azıcıcık başka kadın ön plana geçsin üstünde olsun hemen aşırı takıntı düzeyinde kıskançlık oluşuyor. Birde erkekler kıskansa bile kıskandığı kişi yanındayken o duyguyu yaşıyor o kişinin yanından ayrıldıktan 5 dakika sonra takılı kalmıyor normal yaşama geri dönüyor ama kadınlar o kişiyi yıllardır görmese bile o içindeki sinsi haset duygusunu o kişi her zaman yanındaymış gibi yaşıyor.
Sırf kıskançlık yüzünden 7 yıllık tek dostum dediğim insanı kaybettim ben 7 yıldır onu en değerlim arkadaşım canım olarak görürken o içten içe beni çekemeyip başarılarımı aldıklarımı giydiklerimi yaptıklarımı bana gelen ilftifatları bile kıskanıp elinde bana koz biriktiriyormuş ama dersimi aldım artık her zaman açık gözlü olucam bu hayatta gerçek aşk olmadığı gibi gerçek dostta yokmuş en azından benim için kimseye güvenmemek gerektğini kimseye hak ettiğinden fazla değer vermemek gerektiğini öğrendim kısaca..
Çok haklısın, sev ama güvenme.😐
Erkekler kızlardan beter.
Çok çektim yemin ederim erkeklerden jdjf
Elim yüzüm saçım manken gibi tamam mı kuduruyorlar gay yumuşak diye uzhahaha kel kıllı fodul tipler alayı. Beni sevgilime kötüleyen mi dersin neler neler.
Cevap
12Cevap
Çekemedikleri için ya da öz güven ile alakalı. kadın kadını daha çok kıskanıyor nedense
Erkeklerde de var öyle kişiler. Kadınlar belli ediyor fkdks
erkeğin si ki cisini kadınlar paylaşamaz.. kadının si ktire nini erkekler umursamaz. (* geçer yani) fark bundan kaynaklanıyo bence.
Eeee kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler her yerde kadınlardan darbe yedim evetbu yaptıkları kıskançlıktan
Yok ya nasıl kıskanmıyorlar sadece uyanık olarak biz gibi belli etmiyorlar yoksa emin ol daha fazlası bile olabilir.
Adam bulmak zor.
Onu bulmak ve cesaretli olmak zor
şu an buna cevap bulamadım çünkü bende bunu çok merak ediyorum
Fıtrat işte, erkekler kıskansa da bizim gibi salk değiller 😅
Kadınları anlamak mümkün olmadıgı için bu soruya kimse doğru cevabı veremez
Bi kadın olarak sen bile anlamamıssın baksana
Kimseye karşı öyle bir duygum olmadı. Üstelik erkekler daha çok kıskanç sadece kadınlar kadar belli etmezler.
Bakıyorum da gerçekten kadın kadının düşmanı olmuş ne kadar saçma.
Erkekler de baya kıskanıyor birbirini
Yaratılışımızdan geliyo galiba 😀
Erkeklerde kıskanır ama kadınlar kadar ya da kadınlar gibi değil
kimseyi kıskandığım yok.
Birbirlerini rakip görüyorlar
Çekememezlik
Kadınların fıtratında kıskançlık var çünkü
Cekemedikleri ve kiskandiklari icin
Hiç duymadın mı. İymiş
aga biz gunu birlikciyiz duygu yok cogumuzda normal
Anlamak zor
Sen kadın değil misin? Sence neden