Yani tam ifade edemedim soruda ama anlayacaksınız. Ortamcı kızlar istediği erkeklerle takılıyor normal. Kapalı kızlar da takılabiliyor normal. Ama düzgün normal güzel kızlar genelde hep yalnız. 🤔 Haklı mıyım?
( Diğerleri düzgün değil demiyorum söylemek istediğim biri sol diğeri sağda bunlar orta oluyor ondan düz)
Düzgün” diye tanımlanan kızların yalnız kalmasının nedeni genelde bir eksiklik değil, tam tersine bazı fazlalıklardır. Sınırları vardır, herkesi hayatına almazlar ve ilgiye hemen açılmazlar; bu da onları “ulaşılması zor” gibi gösterir. Birçok insan hızlı, yüzeysel ve kolay ilişkiler isterken düzgün kızlar derinlik, tutarlılık ve saygı arar; bu da seçenekleri doğal olarak azaltır. Ayrıca bu kişiler çoğu zaman idare etmeyi, tolere etmeyi ya da kendilerini eksiltmeyi reddeder; yalnız kalmayı, yanlış bir ilişkiye tercih ederler. Bazıları fazla güçlü ya da fazla bağımsız algılanır ve bu durum karşı tarafı çekingenleştirebilir. Bir başka neden de şudur: düzgün insanlar genelde geç açılır; ilk anda kendini pazarlamaz, flört dilini abartmaz, bu da yüzeysel bakanlar tarafından “ilgisiz” diye okunabilir. Yalnızlık burada bir başarısızlık değil, seçiciliğin yan etkisidir. Çoğu zaman doğru insanla geç buluşulur ama yanlış insanlarla oyalanılmadığı için iç huzur korunur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
Demek erkekler böyle kadın sevmiyor
benim çevremdekiler şaşırıyor sen neden yalnızsın diye
Bence “düzgün kızlar yalnız” genellemesi biraz romantize edilmiş bir algı 😊 Çünkü çoğu zaman durum şu oluyor: Bu tarz kızlar daha seçici oluyor, kolay kolay enerji vermiyor, karşısındakini uzun gözlemliyor. Bu da uzaktan “yalnız” gibi görünmelerine sebep oluyor. Bir de erkekler genelde bu kızlara yaklaşmaya daha çok çekiniyor, “kesin sevgilisi vardır” diye düşünüyorlar 🙃
Tarafsız demen daha doğru bir soru yapardı sorunu düzgün deyince olay değişiyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
sosyal değilim, çevrem geniş değil, sosyal medya hesabı kullanmıyorum, beğenen erkeklere yüz vermiyorum uzak duruyorum (çekingenim) bu gidişle yapayalnız kalıcam gelecekte 😿