Belki de beklemekten vazgeçmek, arzu ettiğimiz şeyin kapısını açan asıl anahtardır.

Belki de beklemekten vazgeçmek, arzu ettiğimiz şeyin kapısını açan asıl anahtardır.
Ben bu konuda şöyle derim. Biz Rabbimize dua eder , bazı dileklerde bulunuruz. O bizim ihtiyacımız olanı verir.
belki de o çok istediğimiz şey , bize iyi gelmeyecektir. Bence önemli olan neyi isteyeceğimizi bilmek.
Farklı yıllar denenebilir. Bazen engel evet bazende çok istemek bizi hedefe götürür önemli olan ne biliyor musun farklı yöntemlerle hedefe ilerlemek
Bence çok istemek değil, sıkışmışlık hissi engel oluyor 🌫️
İstedikçe “olmadı, yine olmadı” diye diye zihnini kilitliyorsun. Bir noktada “olsun, hayat devam ediyor” dediğinde kasılma çözülüyor, fırsatları daha net görüyorsun. Yani tamamen sal gitsin değil; niyeti koy, emek ver, sonra sonucu biraz akışa bırak. Mucize dediğin şey çoğu zaman rahatlamış zihne geliyor ✨
Cevap
8Cevap
Çok istesek de istemesek de istediğimiz şeyler gerçekleşmiyor ki bunlar şans işi
Gelişine gidişine dokunmadan payımıza düşeni almak mucizenin hakkıdır. Gerisi sahip olma arzusu.
Vazgeçmek gerçek özgürlük. Bu arada o görüşünüzü kaldırdım ben
İnsanlar çık şey ister ancak istediği şeyin ona Uygun olup olmadığını sormaz kendine
Hayati akışına bırakmak en ideal olanı
Zeka her kapıyı açan tek anahtardır
O anahtar hep yanlış kapıya denenir.
Evet öyle
Değişik bir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?