Ona güvendiğimi nasıl hissettiririm?

Sevgilimin bir iş arkadaşı var uzun zamandır tanıdığı ve kız ona sürekli mesajlar atıyordu 'nasılsın ne yapıyorsun' falan diye. Sevgilim kıza arkadaşça davranıyordu, ama kızım niyeti sanki farklıydı. Sevgilime göre ben kızı sevmediğim için bana öyle geliyordu, ama eminim öyleydi! Sonra kızda facebook açmış, ve tabii hemen sevgilimide eklemiş. Sevgilim onun bir gönderisine yorum yazmıştı, ve kızda Geri yorum yazmış, sonra muhabette dönüşmüştü. Ben tabii bunu görünce delirdim ve sevgilimi uyardım. 'saçmalama ne kadar fesatsın iş arkadaşım o benim, sevgilim olan sensin unuttun mu' demişti bana. Bir süre sonra sevgilim espri amaçlı bir şeyler yazmıştı onun duvarına, ve bu sefer sevgilim başlattığını görünce Ben iyice delirmiştim ve ona çok kızmıştım ağzıma geleni saymıştım (küfür değil tabii). Sonra sevgilim benim boş yere kıskançlık yaptığımı ve ona güvenmediğimi düşünerek bana tavır yapmıştı. Bir süre üstüne gitmedim, şimdi aramız düzeldi ama geçen gün bana 'aslında her şeyi sen bu hale getirdin bana güvenmediğini bu kadar belli etmeseydin belki de biz şimdi akşam eğlence planları değil, evlilik planları yapıyor olacaktık' dedi.. Bende 'sana güvenmediğimide nerden çıkardin sana güvenim sonsuz' dedim oda bana 'bana hikaye anlatma kızım, her gün yüz yüze baktığım iş arkadaşımla şakalaştık diye beni bi terk etmediğin kaldı, evlenirsek sen beni kapı komşumuzla falan muhabbet ederken gördüğünde kıskançlığından öldürürsün beni falan' dedi. Neye uğradığımı şaşırdım.. Sonrasındada 'önce bana güvenmeyi öğren gerisi mutlaka gelecek' dedi. Ona güvendiğimi nasıl hissettirmeliyim? Ve kıskançlık duygumu onun yanındayken nasıl bastıra bilirim? Her şey onu çok sevdiğim için geldi başımıza :(
Ona güvendiğimi nasıl hissettiririm?