Zamanla hangi davranışınızdan vazgeçtiniz? Sanırım benimki şu: her zaman haklılığımı ispatlaya çalışırken istemediğim kadar yükselirdim, bu haklılık ispatından vazgeçtim. Ya siz?

Zamanla hangi davranışınızdan vazgeçtiniz? Sanırım benimki şu: her zaman haklılığımı ispatlaya çalışırken istemediğim kadar yükselirdim, bu haklılık ispatından vazgeçtim. Ya siz?

Her olayda alttan almaktan vazgeçtim. Önceden her zaman alttan alıp karşımdaki insan ile haklı olsam dahi aram bozulmasın diye çaba harcardım ama artık öyle değil. Boş yere çabaladığımı, ve bir hiçmiş gibi muamele görmek yerine tek taraflı bir çabadan vazgeçtim.
Bir çok davranisimdan zaman içinde vazgeçtim en önemlisi körü körüne birşeylere bağlanmaktan inanmaktan savunmaktan ve kutsallastirmaktan vazgeçtim kendi çabam ile sahip olmadığım şeylerle ovunmekten kendimi ispat etmeye çalışmaktan sevilmedigimde sevilene kadar cabalamaktan
Ben de hep herkesi memnun etmeye çalışma huyumdan vazgeçtim zamanla 😊 Özellikle ilişkilerde, kendi sınırlarımı yok sayıp karşı taraf üzülmesin diye susardım. Sonra fark ettim ki bu iyi niyet değil, kendime haksızlıkmış. Artık herkes beni sevsin diye uğraşmıyorum, huzurumu seçiyorum 💙
Cevap
6Cevap
insanları affetmekten vaz geçtim.
kpnuşmaktan genel anlamda vazgeçtim çok çok çok gerekmiyorsa kiösenin aramasını bile açmıyorum gereksiz olan selamlaşmaya bilr girmiyorum çok boş geliyor.
Umursamayi... Artik umursamiyirum hic bir seyi...
Eskisi kadar sakin kalamıyorum bazen anlamsızca ani öfkelenebiliyorum
İnsanlara inanmaktan vazgeçtim
Şifacı olmak Herkesi düşünmekten 😅
İnsanlara aşırı ilgili yardım sever olmaktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?