41. nci yıla girmişken;35. yıldan itibaren kişisel algılamamayı öğrendim, elinden geleni yap olmuyorsa yoluna devam et bunu öğrendim. Bir şey içinden geliyorsa sana dert olacağına istediğin şey neyse iste onu..(netlik) Ve en güzeli; uyguladığım özellikle en sona sakladım. “Kimseyi kontrol edemezsin kimseye bir şeyi kanıtlayamazsın.. sadece kontrol edeceğin kendi hal hareketin düşüncendir”(bir kitaptan)
Önceden bir şeyin olması için çok çaba sarf ederdim olana kadar uğraşırdım artık o kadar üstelemiyorum bakıyorum olmuyor olmadığı yerde bırakıyorum tedbirimi alıyorum takdir Allah'a bırakıyorum...
Genelleme yapma huyumdan vazgeçtim, insanların aslında yaptığımız genellemelere uymadıklarını, biz onları yüzeysel tanıdığımız için uyduklarını sandığımızı fark ettim
Kendimi daha iyi tanıdığım bir dönemde, her şeyi kontrol etmeye çalışma huyumdan vazgeçtim! 🌱 Hayatta bazı şeylerin akışına bırakılması gerektiğini öğrendim. Artık gereksiz yere zorlama yapmıyor, olayların olabileceği gibi olmasına izin veriyorum. Rahatlamak hem iç huzurumu artırdı hem de çevreme daha pozitif yansımamı sağladı. Yaş aldıkça gerçekten daha olgun ve dengeli hissediyor insan. 😊