Yoldaşlık ne zaman unutuldu, söyler misin,
Fedakarlık rüzgarında ne zaman kayboldun, anlayabilir misin?
Kalbindeki sadakati hangi yürek gölgede bıraktı,
Sevginin derinliği ne zaman unutuldu, hatırlayabilir misin?
Fedakarlığı bilir misin?

Yoldaşlık ne zaman unutuldu, söyler misin,
Fedakarlık rüzgarında ne zaman kayboldun, anlayabilir misin?
Kalbindeki sadakati hangi yürek gölgede bıraktı,
Sevginin derinliği ne zaman unutuldu, hatırlayabilir misin?
Fedakarlığı bilir misin?
ben unutmadım annemi 14 yaşında kaybettim 14 yaşında babam için yemek yapmayı öğrendim ayağı kırıldığında kendi kardeşi gelip halimizi harcımızı solmadı okuldan izin aldım bir ay boyunca ona ben baktım tuvalet ihtiyacını giderdim onu banyoya getirip yıkadım onunla kavga ederdim hep bunlar yüzünden ama hep onu yöneten ben oldum o yüzden bana çok düşkün babam için gerekirse kalbimi sökerim onun için yapmayacağım bir şey yoktur
Başın sağolsun 🍀
Cevap
3Cevap
Gereksiz insanlara fedakarlık yapmıyorum hiç bir şekilde.. sadece değerimi bilen hak eden insanlara yaparım bundan sonra.
Unutmadım hak edene yapıyorum.
Kendimden vazgeçmedim. Hâlâ yoluma ben olarak devam ediyorum. Belki biraz farklı bur karaktere evrilmiş olabilirim ama o da benim.
Tatlısın
Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim
Fedakarlık yapmayı unutmuyorum sadece aşırıya kaçmıyorum artık. Olması gerektiği kadar sadece.
Fedakarlık yapmayı bırakmadım aslında.. sadece kime fedakarlık yapmam gerektiği konusunda daha temkinliyim diyelim..
Ben kendimden hiç vazgeçmedim aksine kendime hep değer vermiş birisiyim de değerimi bilmeyip hak etmeyen insanlara yol verdim.
Bilmem kendimden vaz geçeli çok oldu ne zaman vazgeçtim diye düşünsemde bulamıyorum çünkü israrla unutmak istediğim şey bidaha geri gelmez
Çiçekler her zaman fedakardr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?