7 ayNormal bir şey olduğunu düşünüyorum. Birileriyle tanışmak vakit ayırmak hep aynı soruları sorup durmak gibi eylemler çok boş. İnsan sevdiği biri olduğunda bunları yapabilir ancak merak eder ilgilenir zaman ayırır. Kalbin boşken bunları yapabilmek o hisse girebilmek çok zor. Onun yerine kendine vakit ayırmak çok daha eğlenceli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayÖnüne gelene kapı aralarsanız elbette içinizin, duygularınızın zamanla tükenmesi kaçınılmaz olur. Ve bu durum kendiniz için doğru değerlere sahip olan insanı tanımayı da giderek çok güçleştirir. Ve sonunda imkansız hale gelir. Bu noktadan sonra artık biriyle karşılıklı, nitelikli, derin bağlar geliştirmeniz de mümkün olmaz. Çünkü seçemiyorsunuz. Çünkü bilemiyorsunuz. Çünkü yanlış insanlara yanlış değerler veriyor ve içinizi köreltiyorsunuz. Herkes sahip olduğumuz değerlerin anlamlı ve doğru karşılığı değildir. Yanlış insana değer verirseniz açıkçası sadece tükenirsiniz. Kendinizi tüketirsiniz. Bir geleceğiniz olmaz. Tat alamaz hale gelirsiniz. Bu tümüyle sizinle ilgili bir durum. Doğru insanları belirlemek bu kadar basit değil. Nasıl tanımanız gerektiği üzerinde çalışmaya şimdi başlasanız, yıllarca sonra keşfeder ve fark edersiniz. Mumla aranır bu insanlar. Siz henüz bu yolun başında bile değilsiniz. Atmanız gereken çok adım var. Ve hepsi kendi sağlığınız için.
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşına istemediğin erkekler çıkmış demekki gerçekten istediğin biri olsa bülbül olurdun 😅
Tek cevap kız aşırı itici oluyo bu arada sohbet edemeyeceğim biriyle niye konuşayımki. Beğenmediğin kişilerle böyle konuşmanı anlarımda bunu alışkanlık haline getirirsen sağlıklı bir ilişki kurmakta sorun yaşarsın ilerde istediğin zaman. Çokta abartma bence
Güzel kadının her yaşta alıcısı var demişsinde kendini geliştirmiş, aklı başında bir adam güzelliğe bakmaz sohbet edemediği kadını yanında tutmaz sen yine dikkatli ol11 Yorumla- 7 ay
Bülbülde olduk faydası yok erkekler kadına diktatör ama anneye kuzu
Çoğu zaman yaşanan hayal kırıklıkları ve yorulmuşluk insanı böyle düşündürüyor Bu sende bir sorun olduğu anlamına gelmez sadece artık herkese aynı emeği vermek istemediğini gösterir Bir süre geri çekilmek ve kendine odaklanmak gayet anlaşılır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Senin anlattığın şey, özellikle çok hayal kırıklığı yaşamış kadınlarda oldukça yaygın bir tepki aslında 😌 Erkeklerden soğumanın sebebi büyük ihtimalle sende “yine aynı film” hissi uyandırmaları. Bu da savunma mekanizması gibi çalışıyor. Sorun sende değil, ama bu bakış açısı uzun sürerse sağlıklı, düzgün birini de içeri almana engel olabilir. Bir süre flört değil, kendine odaklanman iyi gelebilir 💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
7 ayÇok normal çünkü gerçekten zaman kaybı...😀
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 207,4b cevap paylaştı.
u 7 ayNormal evet
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 346 cevap paylaştı.
7 aySosyal medya için mesajlarinizi kapatma özelliğiniz mevcut. Böylece insanlarla aranıza mesafe koyabilir, sinir problemi yaşamazsınız.
Dışarda da size yürümeye çalışan bir erkekle resmi ve ciddi konusursaniz bir daha sizi rahatsız etmeyeceklerdir.
13 Yorumla
Soran7 ayBunu inanarak mı söyledin
- 7 ay
Evet, Rahatsız oluyorsaniz mesafe koyabilirsiniz
Soran7 ayKadın ol bi bakalım nasıl işe yarıyor o mesafeler
7 aySanaldakiler çoğunlukla abaza zaten abla ya. İnsan bir yerden sonra ne niyetle yazdıklarını şak diye anlıyor. Ve gerçekten zaman ayırdığına değecek insanlar zaten sanalda kız peşinde koşmuyorlar. Diğerleri reelde sevgili yapacak özgüveni olmayıp sanalda arayışta olan ya da gerçekten sapık olanlar. Bir de tek yazdıkları kız bizler değiliz. Biri olmazsa öteki kafasında hepsi. Yeter ki gözüne hitap etsin. Ruha bakmıyor hiçbiri.
Kısacası, boş iş.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. kadınlar da erkekler de zaman kaybıdır zaten cinsiyeti yok.
ha gel gelelim kal evde ne olacak ki? zaman kaybı gördüğün birilerine seçenek mi diyosun sen şimdi? (hoş güzel olduğunun da bi kanıtı yok o güzelliğin kalacağının hiç garantisi yok)
evde kalınca ne olacak dünyanın sonu mu? yoo gider hayatını yaşarsın varolmayan şeylerin peşinde koşmak yerine.
012 Yorumla- 7 ay
Abicim evde kalma diye bir şey kalmadı.
Kadınlarda böyle bir algı yok, kendi kendinize böyle kalıplar üretip duruyorsunuz
Dünya artık çok büyük
Ortadoğu’dan ibaret değil, Ortadoğu inanışları bunlar
Gider yabancı ile evlenir kafayı evlilikle bozarsa bir anda, nedir ki?
Daha geçen hafta 40 yaşındaki arkadaşım çok yakışıklı bir almanla evlendi - 7 ay
@güneşveyaprak Allahım çıldırıcam, yahu arkadaş onu demek istemedim diyorum ki varsayalım var öyle bişey evde kaldın? ne olacak? kimin umurunda olm ya bırak, evlenme ne olacak? he bi de yabancıyla tamam olm kimle evleniyosanız evlenin bana ne demek istediğimşey velev ki evlenmedin? dert bu mu yani şimdi? Allah başka dert vermesin be kardeşim ne diyim.
- 7 ay
@güneşveyaprak bu tip erkekler mağarada yaşıyor herhalde harbiden evde kalmak diye bi terim yok artık 37 yaşındaki tanıdığım bi ablaya yeni evlendiği kocası g wagon aldı onu da geçtim başka bi tanıdığım 49 yaşındaki kadın gayet yakışıklı bakımlı ona değer veren bir erkekle hayatının en iyi ilişkisini yaşıyor kadınlar her yaşta her tipte değerlidir çünkü.
- 7 ay
@güneşveyaprak Yabanci erkek sevdasinda olan kızların çoğu, yurt dışı gruplarinda "easy girls" dalga konusu olarak paylasiliyorlar.
Ortadoğu dusuncesi diye küçük gördüğün şey, aslında her yer de geçerli olan hayatın gerçeği. Hayatında hiç yurtdışında yaşamamış biri olduğun için, Batı'yi Netflix dizilerinden ogreniyorsun. - 7 ay
@865incihesap yani 2025 yılındayız
Bu hikayeyi redditte ilk yazanın Türk kullanıcı olduğunu öğrenmediysen bir mağaradan çık iki hava al abicim
Beynine oksijen gitsin. - 7 ay
@güneşveyaprak bence sen reddit'te hikaye okumayi birakip biraz kitap okuyabilirsin beynin biraz gelişir. herkes senin gibi asosyal degil, hikaye takip etsin. :)
- 7 ay
@865incihesap 😄 şaka gibi
Ben mi açtım konuyu.
Bence sen de asılsız ithamlara mahalle karıları gibi atlamamaya çalışabilirsin 😄 - 7 ay
@güneşveyaprak sen ne konuştuğunu daha bilmiyorsun. Git gide icindeki kevaseligi cikariyorsun. Kaybol surdan çingene kevase seni.
- 7 ay
@güneşveyaprak 33 yasinda evde kalmışsın kendini kandirmaya çalışiyorsun. Cop torbası :)
- 7 ay
@güneşveyaprak dur engelliyim de kudur kendi kendine konuş burada, deli çingene :d
- 7 ay
@865incihesap evliyim ve çocukluyum. Mal 😄
Gizli Üye(25-29)7 ayAhahahah kraliçe ya 😂😂 seninle aynı düşüncedeyim ve sorun sende değil, erkekler gerçekten zaman kaybı. Yalan, manipüle, sadakatsizlik, abazalık, ana kuzusu olmaları vs daha da sayarım da üşendim zaman kaybı olmasın hahdjsjf sayarken bile ııyyyyy dedim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aykendi sorduğun sorunun cevabını kendin vermişsin senin derdin erkekleri atm olarak görmek öncelikle vazgeçilmez olduğun fikrinden vazgeçmelisin. açıkçası ben olsam senin gibi tipleri gelip geçiçi tek seferlik eğlence olarak görürüm çünkü daha ilk dakikadan erkekleri fakir olarak damgalamışsın bu da senin 2-3 kuruş paraya bir erkeğin kulu olacak kadar basit biri yapar daha büyük bir anlamında olmaz benimi için işin gerçeği evlenilecek biri olmaktan ziyade eğlenilecek birine benziyorsun ve şunu anlaman lazım dışarda 3 milyar kız var biz erkekler için vazgeçilmez değilsiniz bu tavrını acilen bırakmazsan tüm erkekler seni dışlayacak ve sevgililikten öteye gidemeyeceksin hiçbiriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİnsan uzun süre yalnızlığa alışınca bir daha hayatına bir kişi alması için gerçekten kendini çok mutlu eden üst düzey biri olmasını bekliyor "bunun için rahatımı bozamam" kafasına giriyorsun. Bu durum bende de var maalesef iki senedir kimseyi hayatıma alamıyorum sırf bu yüzden
01 Yorumla
Cevap sahibi7 ayGüncelleme için artık kadınlarda kendinden yaşça küçük erkeklerle oluyor devir değişti kabullenmek lazım. Kimse evde kalmıyor yani 26 yaşındayım 22 yaşında biriyle de rahat uyum sağlıyorum kimsede ağzını açıp bir şey diyemiyor. Kendileri yaşça küçük kızlarla oldukları için 25 ve üzerini evde kalmış ilan ederek ancak içlerini rahatlatmaya çalıssınlar. 30 üzerine bende evde kalmış diye bakmıyorum erkekler de o zaman
7 ayAnlıyorum seni ama unutma ki bu sadece erkeklere has bir durum değil. Erkeğiyle kadınıyla doğru düzgün ilişki kuramıyoruz bu devirde. İnsanlarla iletişimi vakit kaybı görüyoruz. Çünkü gerçekten değmiyorlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. Bu işlerle uğraşmayarak kazandığın zamanı kendi geleceğin için yatırıyorsan ya da en azından kendine ayırıyorsan eğlence için bile olsa kadınların IQ ortalamasına +20 puan eklemiş oluyorsun saygı duyuyorum
10 Yorumla
7 ayEvde kalırsın lafını diyenlerin zaten hayatta pek bi başarısı olmayanlardır. Türkiye gibi bir memlekette hangi kadın evde kalabilir allah için. Ayrıca günümüzde evliliğe gerek de yok tek başına da yaşarsın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
7 ayBende bazen bazı kadınları zaman kaybı olarak görüyorum. Gayet normal yani.
Kısa cevaplar veriyorum.
Zaman herkes için degerli.
Boş beleş şeylere zaman harcamak istemiyorum.
00 Yorumla
7 ayYok ya erkekler çoğunlukla değer kıymet bilmeyen varlıklar
Bir süre sonra insanın birileri ile tanışma hevesi dahi kalmıyor o yüzden haklısın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle sana katacak bir şeyi olmayan insanları hayatında bulundurmak zorunda değilsin. Evde kalırsın vs diyenlerin kendi acıyan bir yerleri var herhalde 😂
00 Yorumla En güzelini yapıyorsun sen yaslanmazsin bakma sen 30 yaş martavallarina kendisine bakmasıni bilip güzellikte gençlere taş çıkartan niceleri var yaş ta otuzun üstü yani
00 Yorumla
7 ayBu maalesef erkeklerin sürekli yalan söyleyip aldatmasından ciddi olmamasından gel yarı yolda bırakmasından oluyor. Biraz kendine zaman tanı, herkesten uzaklaş
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayKesinlikle haklısın. Vizyon sahibi , günümüz bilincine sahip kişilerin dışında kalanları zaman kaybı görmen en olağan durum.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Erkeklerin ve kadınların bazıları zaman kaybıdır. Bir insanı doğal yollar dışında tanımak %99,999 zaman kaybına ve hayal kırıklığına sebep olur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
7 aySorun sende veya erkeklerde değil. Hep aynı profil insanların karşına çıkması insanı tepkisiz bırakır.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
7 ayyok sorun zeminde ama zeminin tam üstünde olduğun için sorundan bağımsız ve uzak değilsin gibi gibi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı.
7 ayYalnızlığa alışmışsınız. Yalama olmuş duygularınız. Onun için kapatmayı tercih etmişsiniz.
Bu saatten sonra kimseye ısınamazsınız.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sana değer katmayan, seni tamamlamayan. erkekse. yalnizlil. daha. evla. kesinlikle...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
7 ayBenim de kimseyle tanışmaya hevesim yok uğraşamam date falan
10 Yorumla Karşılaştığın erkekler zaman kaybı büyük ihtimal.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYa sohbet ilerliyor bir bakıyorsun yok annem şunu dedi ben gidiyorum ailem kabul etmedi vs sonra yok sen beni çok sıktın yok bana böyle dedin şöyle bir şey var bu ülkede erkekler anneci biriyle tanışınca biliyorsun annesi illa ki arıza çıkaracak kıskançlıkla laf sokacak sevmesin isteyecek bunun bilincinde olarak aynı senaryoları tekrar tekrar yaşanmaya gerek var mı
00 Yorumla
7 ayHahaha çok mantıklı doğrusunu yapıyorsun çünkü gerçekten öyle 😂
00 YorumlaGüvensizlik tendir ancak senin bileceğin bir iş bir süre sonra normale dönersin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
7 ayKendine değer ver boş ver. Aşk meşk boş işler.
00 Yorumla Hepsini aynı kefeye koymak onların yaptıklarından daha utanç verici
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı. Yo hepiniz aynısınız da neden boyle oluyor bunu konuşalım
012 Yorumla- 7 ay
Siz erkeklerde hepiniz aynısınız ana kuzuları
- 7 ay
Hepiniz aynısınız
- 7 ay
Anne kuzuları
- 7 ay
Sizde annenizin kölesi
- 7 ay
Annesine köle olan adam evlenmesin. Kimsenin başını yakmayın
- 7 ay
Hepiniz aynısınız hepiniz
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. erkeğine bağlı bu dediğin gibiyse evet ama hepsi değil
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu normal ama mesaj kısmının açık olması normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence gayet normal benim de hem hevesim yok hem korkuyorum katil midir sabıkalı mıdır hepsini tespit edemiyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayEb güzeli en iyisi. Erkeğe zaman ayırmak saçmalıktır.
10 Yorumlakesinlikle bende aynıyım hepsi aynı sanki vakit kaybı gibiler mesela begendigim tipler oluyor biryerde kafede vs goruyorum ne kadar yakısıklıymıs diyorum ama o kadar yani devamı yok bi heves yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aysizin gibi kadınları görünce esk. ortlar daha onurlu geliyor gözüme. onlar hiç değilse dürüst
01 Yorumla- 7 ay
Sizin gibi erkekleri esc meraklısı uckurculardansa yalnızlık daha iyi en azından uckurcu esc aşığıyla olmayacak kadar gururlu onurlu kadın.
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aydınlanma çağın başlamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayGibi değil öyle zaten, sorun sende değil çok normal
00 Yorumlabizim erkeklerde suç var sizin totonuzu kaldırıyorlar. Ben mesela hiç bir kıza yazmıyorum kızdan mesaj bekliyorum.
07 Yorumla
Soran7 ayAy ben de aynıyım sonuçta prenses olan biziz bırak onlar yazsın 💅
Soran7 ayOkumadım ama canım boşa bunlara yüz vermeye gelmez üzme kendini çık alışverişine manikürüne en iyisini yapıyosun
Soran7 ayBekar kadınlar her zaman daha mutlular 50 yaşındaki annem bile bu yaşta hiçte kel olmayan prenseste olmayan birini buldu sizin gibiler de koca karı gibi bela okur anca 🤣🤣🤣
- 7 ay
Sen bir ömür beklersin kızdan mesaj bekliyormuş 😂😂 sen kimsin kız sana mesaj atsın egon zirvede ama yaş aldıkça düşer koşarsın dede yaşında kız peşinden ama iş işten geçer ahahah
Bende kizlari zmaan kaybi olarak gormeye basladim ciddi değiller takiliyorlar oldunmu evlenecen gozuyle bakan biriyim
00 Yorumla
7 aybende kizlari gormeye başladim yaptiklari bişi yok surekli trip ilgi yemek yok cisim geldi yok bu oldu bide sadikta değiler
00 Yorumla
7 ayKesinlikle katılıyorum. Bu ülke erkeklerinin geneli ilişki konusunda başarısız. Hepsi değil tabi ama düzgün ve iyisine denk gelmek çok zor.
00 Yorumla
7 ayGayet normal bir şey artık bazı şeylere karşı tahammülümüz kalmayabiliyor.
10 YorumlaModern dünya ilişki sorunları.. Tanrı kimseye göstermesin..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEn doğrusu sektir et aşkı. Bak dalgana. Güzel çirkine, yakışıklı güzele bakmaz. Para paraya bakıyo ama hee. Bas parayı zengin ol yaşa gez dolaş mis fggfs
00 YorumlaSosyal Medyadan gelen yapay aslı olmayan ilgiyi bırak düzelir
00 YorumlaBen takip ettiğim beyefendinin hiç de zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Zeki kültürlü yakışıklı
00 YorumlaSende sorun yok gerçekten zaman kaybı bı sonuca varsa gene neyse
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 7 ayZaten çok büyük bir kısmı öyle
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
7 ayOnlar duygularını kaybetmiş
00 Yorumla
7 aySeni o kadar iyi anlıyorum ki kanka…
00 Yorumla
7 ayÖyleler zaten zaman kayıpları
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayKibirinde boğul kokoş garı
00 Yorumla Yorulmuşsun incinmişsiin bilirim bu duyguyu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayEn iyisini yapıyorsun bacım 🥳👏
00 Yorumla Değer verdiğine değmiyorsa zaman kaybi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 7 ayEvet zaman kaybı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayAynısı bencede var kadınlara yazmıyorum bile artık hepsi zaman kaybı bence
00 Yorumla
7 ayBelki de hayatında verdiğin en doğru karar.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı.
7 ayDoğru yoldasın öyleler..
00 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler