Walla bugün aşırı dertleyim sinirliyim gerginim mutsuzum çıktım dışarı soğukta 10 bin adım attım Bazen bazı şeyler için üzülüyorum yalan yok Kendime de üzülüyorum ama en garibi de tanımadığım insanlara çok üzülüyorum Mesela Sudandaki insanlara, Uygur Türklerine , Gazzedeki çocuklara , Epstein adasındaki çocuklara , Aklınızın hayalinizin almadığı işkencelere maruz kalan insanlar var nedeni var mı? Yok zevk için birbirine zarar veriyor insanlar, Üzülüyorum acıyorum çünkü çok cahil insanlar var. Biz ne yaşıyoruz diye durup düşünmeden boşa giden hayatlar … işin komik tarafı da herkes kukla gibi yönetiliyor hepimiz max 100 sene yaşarız en iyi ihtimalle sonra kimse bizi tanımıyacak ona rağmen neden bu hırs neden bu kin? Neden bu acizlik bilmiyorum Hayallerini gerçekleştirememiş insanlara üzüldüm bugün Kendime de üzüldüm Belki dedim babam bana sahip çıksaydı bu kadar annem üstüme gelmezdi Bu kadar hayatını kurtar kurtar diye beni strese koymazdı Ama benim ne suçum var bende ne yapacağımı bilmiyorum Onu geçtim hayatımda hiç sevilmedim ona da çok üzüldüm Kimse sevmedi beni kimse anlamadı Anlatmaya çalıştım ama olmadı Birşeyler için çabalıyorum olmuyor Şımarık mıyım? Nankör müyüm bilmiyorum Belki dee öyleyimdir Ama özellikle insanların bu kadar acımasız ve günahsız çocukların acı çekmesi çok üzüyor Bugün dertliyim öyle genel Suçlular salınmış Ülkeyi resmen göz göre göre yok etmeye çalışıyorlar proje bu kimsenin umrunda değil tabi olan biz gençlerin hayallerine oluyor gelecek kaygısı yaşamak istemiyorum artık Bugün yolda mezar taşlarına baktım dedim ne şanslısınız boş ver olup gitmişsiniz insan ölen kişilere özenir mi özeniyorum walla ölmek bence çok güzel ne güzel defol git işte
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
5 ay
Birde kardeşime çok üzülüyorum şeker hastası olduğu için işlerini yapamıyor annemde çok üstüne gidiyor çok şımarık ama o da üzülüyor bugün anladım öz kardeşim değil ama gene de çok üzülüyorum onu severdim ama anlaşamıyoruz maalesef artık ona kızmıyorum ama çok kırgınlıklarım var bu yük çok ağır gelmeye başladı bazı şeyler psikolojik oluyor
Oluyor. İnsan bazen hiçbir şey yokken bile kafasında senaryolar kuruyor, ihtimalleri büyütüyor, olmayan dertleri varmış gibi yaşıyor. Genelde çok düşünmekten, kontrol edemediğin şeyleri kontrol etmeye çalışmaktan oluyor. Fark edince dur demek gerekiyor ama her zaman da kolay olmuyor.
O oluyor, hem de coşkulu oluyor diyebilirim 😅 Biz buna overthinking diyoruz, Türkçesi huzur sabote etme sanatı. Erkeklerde de var bu arada, sadece çoğu dile getirmiyor. Akşam yatağa girince “ya şöyle olursa?” diye başlayıp 40 senelik senaryo yazmışlığım var 🙃 Mühim olan, “şu an gerçek bir sorun var mı?” diye kendine sorup frene basmayı öğrenmek 💆♀️✨