Herhangi bir konuda kötü durumda olduğunuzu bile bile çözüm aramamak kendine eziyet etmektir. Peki sizin böyle bir huyunuz var mı? Örneğin hastayken doktora gitmeye direnir misiniz?

Herhangi bir konuda kötü durumda olduğunuzu bile bile çözüm aramamak kendine eziyet etmektir. Peki sizin böyle bir huyunuz var mı? Örneğin hastayken doktora gitmeye direnir misiniz?

Kendime karşı hassas davranıyorum her zaman. İyi olmak için en büyük destekçim yine kendimim, bunu biliyorum. O yüzden de kendimi dibe çekmek yerine yükseltmeyi tercih ederim.
4 aydır bileğim ağrıyor. 4 ayın sonunda doktora gittim. 😃 yeterince eziyetli mi evet, doktora yine gitmem gerekiyor mu o da evet, emar çektirmem gerekiyor 😂
Karnım ağrıdığında acı dayanamayacağım noktaya gelene dek beklerim, öyle ağrı kesici alırım. Mazoşistim galiba 🙄
Evet, mazoşist esintiler var sende. 😂
Sağol yaaa 😑😄
İyi taraftasın ama kötü tarafta olanlar sadistler. 😂
Zaten tuhaf tuhaf soruların var, o yüzden sende de mazoşistlik ya da sadistlik vardır diye düşünüyorum şu an 🤔
Evet, ben tuhaf biriyim. Sadist bir yönüm de var. Ben kötü taraftayım. 😂
Kedi, köpek, kuş, karınca, arı, salyangoz, sinek vb. hayvanlara eziyet etmek hoşuna gidiyor mu peki?
Benim derdim kendimle. Doğayı da hayvanları da çok severim.
İyi de sadist başkalarına zarar vermekten, zayıflıklarını çok iyi gözlemleyip en beklenmedik anlarda yüzüne vurmaktan zevk alan insanlardır.
Böyle değilsen, sadistim deme kendine. Çünkü ağır bir itham.
Yok yok değil. Başka bir insana zarar vermek istediğim anlar da oluyor. 😂
Hee sonra Raskolnikov gibi iç buhranlar yaşarsın. Saçma sapan şeyler düşünme, aklından bile geçirme.
Yok ya hu, Raskolnikov olmak bana agır gelir. En iyi ihtimalle Oblomov olurum ben. 😂
Rus yazarlar içimi bayıyor zaten. Kendi sıkıntılarımız yokmuş gibi bir de onların delilikleriyle uğraşıyoruz.
Üstüne sen varsın, kitap okuma iyi gelmiyor sana 😂
Ben de Rus yazarlara bayılıyorum. Zihnimi bulandırıyorlar, o bulanıklıktan kendime dair notalar buluyorum. 😂 Kitaplar olmasaydı benim gibi bir ruh hastasına denk gelemezdin ama. 😂
Kitaplar olmasa da kaderimde seninle tanışmak varsa her türlü çıkardın karşıma.
E bak, çıktım ama işte. Sebebi de tuhaf tuhaf sorular sormam. 😂
Ne diyeyim peki haklısın 🤷🏻♀️😄😂
Tekrar teşekkür ederim💫
Tekrar rica ederim ama tekrara gerek yok. Bir tanesiyle yetinebilirim. :)
Senin yetinip yetinmemenle ilgili değil ki 😊 huyum bu
Bundan sonra bir tane seçerim öyleyse. 😂
Bundan sonra ben de bir tane yazıciiim o vakit 😁
Anlaştık. 😂
1 tane yorum demek istedim, 1 tane teşekkür demedim hee 😂 karıştırma lütfen 😁
Tamam, fark etmez. :D
Evet kendime bazı konularda eziyet ediyorum. Özellikle son zamanlarda fazlasıyla pesimistim ve fazlasıyla kendi üstüme geliyorum mutlu olmak istemiyorum.
Ederim evet
Yaparsın sen evet ama yapma.
Niye ki etsemde bişey olmaz
Etme ya yazık sana. 😊
Cevap
4Cevap
Kendime eziyet etmem
Konforuma düşkün biriyim, maddi manevi kendimi rahatsız bulduğum alanda/duygularda bırakmam
Süper.
Kendimi sıkça böyle bir sınavın içine atıp terletiyorum. Sınav boyunca, sınıftan çıkmak da yasak.
Şöyle ortaya bi' eziyet mezesi alayım lütfen.
Doktora gitmeyi sevmem kendi kendimi tedavi ediyorum genellikle cok agir bisey olursa giderim onun haricinde yokkkkkk
Kendime eziyet ettiğim dönemler oldu ancak bu çözüm üretmemek adına değildi. Sadece belirli kurallarım dışına çıktığım vakitler olduğundan olmuştur.
Bazı dönemlerde maalesef eden taraftayım..
Eskiden evet ama şimdi bilmiyorum
Etmem kendimi çok severim üzerime titrerim
Bazen kendimi fazla eziyorum
Hem de nasıl, başkasına ihtiyacım yok.🙄
Evett çünkü sıkılırımm
Bazen ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?