Yapmayın bunu, kimse için kendini yıpratmayın, buna kimse değmez. Unutmayın, sizden daha değerlisi yoktur...

Yapmayın bunu, kimse için kendini yıpratmayın, buna kimse değmez. Unutmayın, sizden daha değerlisi yoktur...

Hayır kendimi kimse için yıpratmam. sadece sevdiğim değer verdiğim biri olursa ya da kendimi mutlu etmek için bir süre acılara dayanırım o kadar
Zamanında bu hataya çok düştüm ama sonra bir baktım ki v dedim ki kız hayat senin başrol sensin değmez boş ver artık takmıyorum takmamaya çalışıyorum bazende
Karşı tarafı yıpratmayi tercih ediyorum artık 😂😂
Nasıl yapıyorsun öğretmenim 😂
Yay düşüncesine bayılıyorum 😂
Biz de yaşayarak öğreniyoruz işte 😂
Kendimi zamanında çok yıprattım halada öyleyim
Biz mal mıyız : )) neden yıpratıyoruz?
İşte öyle olmuyor çoğu insan kıymet bilmiyor
Bizde de mallık var, kıymet bilmeyenlere değer veriyoruz...
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙂
Cevap
2Cevap
Yıpratıyorum, yıpratıyordum daha doğrusu.. Son zamanlarda bir iki gün sürüyor en fazla.. Hadi üç olsun.. Taziyeler de üç gün sürüyor diye.. 😅
3 gün hassas noktamız 😂
Bunu çok yapıyorum.. Değmeyecek insanlar için kendi kendimi yiyip bitiriyorum.. Keşke herkes benim kadar ince düşünceli olabilse..
Yıpratma olarak kenara çekiliyorum ve sessiz kalıyorum 😅
En güzeli belki de : ))
Batar tabii batmaz mı : )) Kime ne girip çıkıyorsa artık acısını kendileri çeksin 😂
Bazı konular vardır bazı düğümler kesmeye çalışsan da bitmez. Koparmaya çalışsan da kopmaz. Kendini yıpratmazsın ama salarsın o düğümler seni bağlamış olsa bile artık kurtulmaya bile uğraşmazsın. Salarsın.
Yaptım sonuc yapmasaydım keşke😂
Neysem gecti geçti
Kendimi en çok kendim için yıpratıyorum
En sevdiğim ((
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?