Güncellemeler
1 yıl
Ev tipi lazer epilasyon aleti önerin jsjd bilen varsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Oturmuşum kendime sjdn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
5 xper seviyesinde 76 yaşında profil gotosunda dişi sincap olan bir kızın sorusunu cevaplıyorum
Hahaha
1. Philips Lumea Prestige: Bu cihaz, farklı cilt tipleri ve tonları için ayarlanabilir ışık yoğunluğu sunar. Vücudun farklı bölgelerine yönelik başlıkları ile dikkat çeker. Uzun ömürlü sonuçlar elde etmek için popüler bir seçimdir.
2. Braun Silk-Expert Pro 5: Cilt tonu sensörü ile otomatik olarak cilt tonunuzu algılar ve buna göre ayar yapar. Hızlı ve etkili sonuçlar sunar. Yüz ve vücut için uygundur.
3. Tria Beauty Hair Removal Laser 4X: FDA onaylı bu cihaz, profesyonel lazer epilasyon teknolojisini evde sunar. Kalıcı sonuçlar için önerilen bir modeldir, ancak kullanım süresi diğer IPL cihazlarına göre biraz daha uzun olabilir.
4. Remington iLight Ultra Face & Body: IPL teknolojisi kullanan bu cihaz, yüz ve vücut için uygundur. Kalıcı sonuçlar elde etmek için birkaç seans önerilir.
Bi fiyatlara bakım
10.000 den aşağı yok baştan diyeyim de
😑😑 3 bine vardı ya
3 bin ne ya 2 gün dayanmaz çöp olur biraz paraya kıyıp kaliteli al bence
😑ya zaten lazerle yüzde 80 yok gibi tek tük yerler için ufak çaplı bişey işimi görür diyorum. 10 bin aşar benii
O halde sana tavsiyem çağımızın ve dünyanın en faydalı aleti olan şeyi öneriyorum
Jilet ☺️
Ay hayır nasla
Ağda da bile sivilcelenme yaşarken jileti düşünemiyorum kskd
Lazer de o kadar aman aman sağlıklı değil ki yani o da uzun vadede deriyi mahvediyor
Gözle görülür problem oluşturmadığı için ve kısa vadede pürüzsüzlük sağladığı için tercih ediliyor
Uzun. Vadede bacaklarda sarkma deride tahriş olası varis sorunları hatta cilt kanserine kadar gitme riski…. Yani pek almaya değer bir risk gibi değil sanki
O zaman frida kahlo modası popüler olsun artık skdk
Kusucam şimdi şuraya cımbız makas jilet ve ağda neyinize yetmiyor ya
😏hepsinin genel geçer sorunu var
Cımbız sadece az bölge için kullanılır kaş bıyık yüz için kdk
Makasta kaş kısaltma için ( kılları da onunla kısaltamazsın)
Ağda tahriş yapabiliyor batıklara zemin hazırlayabilir ve çok uğraştırıcı
Jilette aynı batık çıkartıyor ve bi hafta sonra tüylere merhaba batığı çiziği cabası nsns
ya da daha az aşko kuşko olun ve yumulun bacaklarınıza 😂😂
😑😑 bence herkese popüler kültür dayatması, kapitalizm oyunları, hepimiz kardeşiz ajsj kıllıyız diye yuttursak sorun çözülecek abi msks
Erkekler neyse de size yakışmıyor ya yani cidden kıllı kızı kabul edecek ne ortam var ne toplum şu an
🤲🤲balığın kılçığı, armudun sapı, üzümün çöpü olduğu gibi kadınlarda mamut olarak gezmeli artık sjsj içimdeki Feride kahroldu uyandı sksk geçmiş olsun kdkd
O halde yolun yolumuz kılın kılımızdır yoldaş dişi kardeş 🫡🫡🫡💪💪💪
Kıl farkıyla kazanacağımız savaşlara haydaaa bire aksjs
Yemin olsun o kadar soğuktu ki şu yazdığın burada titredim o derece
Ah ah ne ka nabza göre şerbet insanıyım jsks bu sıcak havalarda adeta Daikin klima etkisi yaratıyorum ksks Allah'ım bismillah ksks
Ben alacağımı aldım çok sağol buna karşılık sana takip de attım olurda başka soruda denk gelirsek he bu o ortamı buz kestiren kızdı diye kayıtlı kaldın helal olsun 😂
Kışında sunrise etkisi yaratırız sjs
76 yaşındaki bir sincap için çok konuşuyorsun kdldldkslzlz
😮💨😮💨 alzaymırım çocuğum kusura bakmayın bazen konuştuğumu unutuyorum jdjd hiç konuşmamış gibi yapıyorum filan anns
Tamam tatlı ninecim olurda tekrar muhabbet etmek istersen özelden yaz aşağı kaydırmaktan bileğim koptu dkldlxllxlx
😑sustum
👏👏❤️👏👏
uzanıyorum kendime. d
Kapaktaki gibi dkdk
tam olarak öyle qpdkaoaoq
Nargile içiyorum
Kendin alacaksan pahalı baya
Aslında ty vardı markası bilinmedik tiktokta çok övdüler
Afiyet olsun
Uykuya direniyorum
Uzandım yatıyorum
Bira iciyom