Bazı şeyler vardır ya da kişiler, olsa ne olur olmasa ne olur🤷♀️😅

Bazı şeyler vardır ya da kişiler, olsa ne olur olmasa ne olur🤷♀️😅

Bırakmayı yavaş yavaş öğrendim Ama bu bir anda olan bir şey değil İnsan zamanla bazı şeylerin zorlayarak güzelleşmediğini anlıyor Ne zaman kendime daha çok değer vermeye başladım işte o zaman bırakmayı da öğrendim
İten herkesi bırakırım, kim olduğunun önemi yok. Demek ki gitmek istiyor, gitmek istemeseydi kalmak için çabalardı ama kapı eşiğinde durana kal demek çok anlamsız ya.
İnsan kendine iyi gelen insanlarla birlikte olmalı ve mutlu olduğu yerde... Bilmesek de öğreniyoruz zaman geçtikçe hem de tek bir kesikle koparıp atarak.
Cevap
37Cevap
Evet öğrendim, bırakmanın bir kaybediş değilde kabulleniş ve özgürlük olduğunu tecrübe ettim...
Bırakmayı öğrenen insanlardan mutlusu yok cidden. Öğrendim çok uzun zaman önce.
Tecrübe ederek öğrendim bazen bırakmak gerekiyormus
Bırakmam gerekenleri bıraktım
3-4 sene öncesine kadar bırakamam dediğim şeyi bıraktım herkese tavsiyemdir. Alkol
Msşallah
Teşekkür ederim ha bir de tekel bayii ve bar işletmeciliği yaptıktan ve tam 30 yıl tükettikten sonra demek ki vakit zamanı gelmiş çok şükür.
Bazen kuş gibi rahatlatır nokta koymak ertelemek ya sonralar yorar beni
Öğrendim. Gereksiz insanları özellikle. İkiz yüzlü egoist ve bencil. Yüzüme gülüp arkamdan konuşan insana bastım tekmeyi rahatladım.
Kabullenmeyi öğrendim. En azından artık dışarıya karşı kendi saygımı koruyorum. İçsel savaşım ne zaman biter onu bilmiyorum.
Kişilere herhangi bir bağlılığım yok da bazı bırakamayacağım alışkanlıklar var evet, gittiği yere kadar bırakmayacağım
40 yaşından sonra otomatik olarak yükleniyor. Artık mutlu olmadığın, sana enerji vermeyen kişileri hayatının merkezinden çıkarıyorsun
En büyük kusurum bırakamamak, bırakabilseydim hayatım bambaşka olurdu. Sırf burakamadıpım için mutsuzum.
bırakırım ben canımı sıkarsa.
https://www.youtube.com/embed/MmAxX1oHBgANetlik sevdiğim için jet hızıyla kesip atarım.
Zor yoldan öğreniyorum galiba yavaş yavaş: ))
Bilinçli ve mesafeli bir kız oldugumu ögrendim ve zaman beni haklı çıkardı 🙃
Hiç kimse hiç bir şey vazgeçilmez değildir dün deli gibi istediğimi bi sabah ansızın istemiyorum
Evet öğrendim tuttuğum ip elimi kesmeye başlamıştı bende bıraktım
Gücüm yettiği kadar mücadele ederim olmuyorsa bırakırım
Geçmişte tapacağın, kapısında sabahlayacağın tipleri, umursamamayı öğrendiğinde olgunlaşıyor insan
bazi kisileri ogrendim. bazi kisileri öğrenemedim daha maalesef..
Öğrettiler sağ olsunlar 👏🏻 bıraktığım yere de bir daha dönmem
Öğrendim gitmek isteyene hiç kal demiyorum o yüzden
Bırakmam gerektiğinde bırakabiliyorum hiç kimse ya da hiçbir şey vazgeçilmez değil
Hiçbir zaman bırakmıycam hayatımın iplerini hiçkimsenin eline vermiycem hiçbir zaman
Sonradan öğrendim diyemem, hep böyle bir karakterdim..
Sadece sigarayı bırakmıyorum
Tutmayı öğrendik mi ki bırakalım?
Tutunamadım ki bırakayım
Birinden soğuduğumda zaten 😅
Artık salıyorum bende
Öğrendik ula saolsunlar
Geç oldu öğrendim
Bırakamicağim kişiler var, bırakmıyorumda zaten.
Bırakmayı değil vazgeçmeyi öğrendim
Az kaldı, bırakacağım.
Öğrendim uzun zamandır da öğretiyorum
Umarım en yakın zamanda.
Hak eden insana göre değişiyor
İlkokulda öğrenmiştim
Ogrendık yıllar oldu ogrenelı..
Gerektiği yerde vazgeçmeyi öğrendik
Geçte olsa öğrendim
Öğrettiler öyle ya da böyle
Bazen bırakmak gerekir
Bırakırım haketmiyorsa sevgimi.