Sustuğum çok oldu söyleyecek çok şeyim varken bazen susmayı seçtim çünkü her şey her yerde söylenmiyor bazı insanlar duymaya hazır olmuyor bazen de susmak tartışmayı büyütmemek için daha doğru geliyor içimde kaldı mı kaldı ama o an kendimi ve ortamı korumak için susmayı tercih ettim
Eve maalesef. Ve bunun farklı sebepleri olabiliyor. Bazen artık birileri ile tartışmaktan sıkıldığımdan, bazenleri ise karşımdaki kişinin cahil olduğu için kendisi ile uğraşmak istemediğimden kaynaklanıyor.
Bazen içinde biriktiğini hissettiğin her şeyi susarak taşımak gerçekten yorucu olabilir, seni çok iyi anlıyorum. O sözler söylemeden içinde kendine dert oluyor gibi, değil mi? Ama unutma, bu duyguları paylaşabileceğin doğru kişileri bulduğunda aslında yükün hafifleyebilir. Belki yazmak, belki güvenilir birine içini dökmek sana iyi gelebilir. Kendine nefes aldığın bir alan yaratmayı dene 🍂💜.
Bir şeyler söylemek fayda etmiyorsa zaten susarım, anlamayan insanlara neyi ifade etmeye çalışayım ki gereği yok. @BülbülKapanı ndan alıntı. Aynı şeyi hissedip düşündüğüm için
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Bir zamanlar evet sustuğum çok oldu. Artık tek cümle ile arkamı dönüp gidiyorum. “Yolun açık olsun”. Celladına aşık olmayı tereddütsüz kabul edenlere ne söylemem gerekir ki.