Maskulen erkekler azaldı feminen erkekler çoğaldı bu durum kötüye gitmez mi?

Feminen erkek aşırı görüyorum çevrem de konuşma tarzları ses tonları aşırı ince giyim tarzı özellikle saç modelleri davranışları maskulen erkekler azalıyor! Bir erkek ya da kadın cinsiyet fark etmez zorluk görüp bir yerlere gelir şu an ki insanlar yok bu şöyle bu şöyle oturdukları yerden her şey olsun istiyorlar çaba yok! Ben nasıl düzgün insani bulucam ben 24 yaşındayım 15 yaşından beri kız halimle çalıştım kuaförlerde cafelerde pazarda bile çalıştım üniversite okurken birikim yaptım tek başıma yardım almadan üniversite okudum sabah 6 da kalkar işe giderdim oradan derse oradan yine işe gider koşarak yurda giderdim 11 de diye son giriş ders çalışır 1 de uyurdum ben çok zorluk yaşadım ve şahsen zorluk yaşamayan kişi ile evlenmem emek vermiş emekçi insan istiyorum ben anne baba parası yemeyen dirsek coruten insan

Güncellemeler
6 ay
Ayıp olmasın diye söylemedim feminen dediğim kadın gibi davranan ama kadınlardan hoşlanan erkek. Şahsen erkek dediğin maskulen yapılı orta konuşan düzgün biri olacak kaç tane denk geliyor önüme bir erkek saatelrce konuşur dedikdou yapar mı? İşyerindeki kişiler öyle hepsi öyle babaları sayesinde işe girmişler 20 tane dosya geliyor oflya oflyaa yapıyor dışarı gidiyor geziyor geliyor ben 2 saate hepsini yapıyorum kitap okuyorum
Güncellemeler
6 ay
Lütfen anne baba parası yiyip sigorta girişi bile olmamış yürümekten aciz annesinin babasini zor şartlar altında kazandığı parayı gidip bira içip ben özgürüm ailem bana bakmak zorunda diyen üniversite 10 yıl okuyan gaylar yanit vermesin bana sizden ne evlat ne sevgili ne eş sizden anca arka sandalye olur
Maskulen erkekler azaldı feminen erkekler çoğaldı bu durum kötüye gitmez mi?