Şimdiki kızlar nasıl oluyor da pahalı hediyeler aldırıyor; parfümler, makyaj malzemeleri, kıyafetler, lüks restoranlar, bitmeyen sürprizler… Bunu gerçekten merak ediyorum. Ben ise hep bir suyun bile hesabını yapan, “kendim alırım” diyen biriydim.
Erkekler ne düşünüyor biliyor musunuz? Yapan erkek, yaptığı şeyle kendini güçlü hissediyor. Değer verdiğini gösterdikçe erkekliğini hissediyor. O yüzden de emek verdiği, uğraştığı kadından kolay kolay vazgeçmiyor.
Bizim gibi her şeyi gurur meselesi yapan, “istemeyeyim”, “yük olmayayım” diyen kadınlar ise çoğu zaman yanlış anlaşılıyor. Bu, para meselesi değil; düşünülmek, önemsenmek, özel hissettirilmek meselesi.
O yüzden “yok veriyor”, “şöyle yapıyor” gibi saçma sapan şeyler söylemeyin. Seven adam, gerçekten seven adam, bir yolunu bulur ve yapar. Çünkü sevgi, bahane üretmez; düşünmeyi ve emek vermeyi bilir.
6 ay18-25 arası daha erkek olamamış tipler alır. Çünkü para kazanmayı bilmiyorlar henüz... Boş boş Algı yapmaya çalışma. Pahalı hediye alan yok. Hepsi ucuz parfüm 100 tl etek. 100 tl Corp bacakta dövme merdiven altı şeftalisiyle ödeme yapmış kızlar dolu. Cüzdanlarında 500 tl yok. Kartlar patlak.
Kadına öyle hediyeler alıp hak etmeden durduk yere mükafatlar sunmanın tez ayrılık ve aldatma getiriceğini her olgun erkek bilir. Hak eden kadına alınıyor görüyoruz ama gerçekten hak etmiş kadına 350 bin liralık hediye aldı Ajda set. Adam kadını seviyor ve kadın çirkef değil dert problem değil. Kalleş bir köpekle evlenmediği sürece Zaten kocası utandığından alır böyle kadına. kadın dememiş Hiç. Adam gönlünden aldı. böyle olmalı. Siz gerçekten iyi bir kadın olsanız erkek siz taleplere bulunmadan yapar Ama çoğu kadın bende şeftali var ben tanrıyım her şeyi hak ediyorum. Hayır bir BOK hak etmiyorsun. Solipsizim kafası bu. Bu gibi ego patlamaları yaşıyorlar. Bu kadına ne hediyesi her türlü kaçamak Mazeret sunulur. Mutlu etmediğiniz zulüm olduğunuz adamda hediye VE sağlayıcılık beklemeyi bırakın. Siz çıkarcı seviyorsunuz. Bizde çıkarcı seviyoruz. Bunu dengeli yapmadığınız sürece Hak ediyoruz diyemezsiniz. Derseniz art niyetinizin kurbanı olursunuz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek yatırım yaptığı kadını kaybetmekten korkmaz, yatırım yapmaya değer bulduğu kadını kaybetmekten korkar. Çoğu erkek tek gecelik ilişki için verdiği parayı ciddi ilişki düşündüğü kadına harcamaz, hatta bu tür erkekler genelde daha çok kıymet görür. Ben karşımda ayaklarımın üzerinde durabilirim hissi veren kadına daha çok saygı duyarım, daha çok değer veririm. Aslında olay size alınan şeylere verilen para değil, sizin kendi yapabileceğiniz şeyleri erkekten istemenizde bitiyor, kendi kazandığı parayı köşeye koyup benim kazandığım parayla kendine konfor sağlayan kadın beni kullanıyordur, fark ettiğim an bitiririm. En azından benim için böyle, diğerlerini bilemem...
30 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
6 ayYa okadar haklısın ki ne diyeceğimi bende bilmiyorum, biz eşimiz sevgilimiz aman para harcamasin aman borca girmesin diye hep fevaran ettik , ve hiç kiymetimiz bile olmadı , biz erkegi zora sokmadigimiz için mi kötü olduk ozaman , bir şey talep etmediğimiz , ne alınırsa onunla yetindigimiz için o değeri gormedik , bazen bu hayat beni de şaşırtıyor doğru olan onların yaptığı miydi yoksa bizim yaptığımız mi bilmiyorum, ama çok fedakarlık vefasızlik getiriyormus bunu tecrübe ederek öğrendim ben
41 Yorumla- 6 ay
EİG için teşekkür ederim 🙏🌸
O kadar haklisinki biyerde okudum erkekler sevdigi seylere para harcarken dusunmezmis onu okuyuncada bi tuhaf olmustum suanda da sana buyuk hak verdim 🙏
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Peri, söylediklerin gerçekten önemli bir noktaya değiniyor. Maddiyat meselesi aslında duyguların bir yansıması gibi algılanabiliyor ne yazık ki. İnsan sevdiğine zamanını, emeğini, düşüncesini verir; kimi zaman bu bir lüks hediye olur, kimi zaman sadece samimi bir söz. Erkeklerin emek verdikleri bir ilişkiden kolay vazgeçememesi, aslında o ilişkiye duygusal olarak ne kadar bağlandığını da gösterir. Yaptıklarını sadece maddiyatla sınırlamak, sevginin kendisinden çok eylemlere odaklanmak biraz eksik bir bakış açısı olabilir.
Senin gibi “kendim hallederim” diyenler ise aslında sağlam duruşuyla saygı uyandırır ama bazı insanlar bunu "ilgilenmiyor" gibi algılayabilir. Halbuki mesele gurur değil; her kadın düşünülmek, önemsenmek ister, bu gayet doğal. Doğru biriyle, nasıl hissettiğini anlayacak ve seni tanıyacak birisiyle bu dengeyi daha kolay bulabilirsin. Maddiyat ya da manevi olanın öncelik olduğu bir ilişki arayışı bireysel tercihe bağlı, ama sevginin asıl gücü daima ilgi ve emekte saklı. 🌟10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
6 ayParasını vermeyen canını hiç vermez ancak erkekten birşeyler istenmez mümkün mertebe istenmemeli çok absürt bir şey olmadığı müddetçe
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
6 ayKadın bir yatırım aracı değildir gadası
30 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Suyun hesabını yapmak bana saçma geldi. Ciddi bir ilişkide bu tür konuların muhabbeti olmaz. Yeri gelir sen çok harcarsın, yeri gelir erkek arkadaşın. Hediye konusunda da aynı şey geçerlidir. Erkek para harcıyorsa bir kadına, kadında o şekilde yaklaşıyordur zaten. Uzaktan bir şeyleri çok farklı görüyorsunuz bence. 😁
Erkek ciddi düşündüğü için bırakmak istemez. Ciddi düşündüğü kadına ise paranın lafını yapmaz. Erkek bıraksa dert, bırakmasa ayrı kulp bulur hale geldiniz yahu.
Konu maddiyat olsa, erkekler kimlere nelere saçma sapan paralar harcıyor. Oturup onu dert edinirdi10 YorumlaSadece bize denk gelmiyorsun denk gelsenizde bizi istemiyorsunuz diğerlerini istiyorsunuz o pahalı şeyler aldıran kadınlar da tecrübeliler sizin ortalama sevecek erkeği değer verecek olanı hani diyorsunuz ya anlında yazmıyor aslında tüm hareketlerinden belli oluyor siz görmek istemiyorsunuz o kadınlar tecrübe etmiş biliyorlar ve artık ciddi ilişki istediklerinde onlara gidiyorlar sizde arkadan onlar nasıl yapıyor diyorsunuz olayın maddi manevi her hangi bir şey ile ilgisi yok sadece isteğinize göre kimi seçeceğinizi bilmiyorsunuz sonra da üzülüyorsunuz
24 Yorumla- 6 ay
Avon katoloğundan parfüm mü seçiyoruz arsyshsvv
- 6 ay
Seçmeme gerek yok 🥸
6 ayAlakası yok sen karşındaki kişiyi iyi seçersen seni senden çok düşünen bir eşin olur çevren nasılsa ya da senin duruşun sınırın nasılsa karşıdaki insanda öyle olur yatırım ne demek sen mal mülk müsün senin söylediğin tam olarak para meselesi masraf yaptırınca her şeyin olabildiğini düşünmeniz ise daha ayrı saçma evlilik iki kişi oluyorsa sen kocana yaptırdığın masrafı geri evlenince sıkıntısını da yine sen çekmiş olacaksın hatta evliliğe 2-0 geriden başlayacaksın çünkü sen böyle değer veriyo derken ilerisi yıllarını da borç içinde tuttuğun için yine sıkıntılardan kavga hır gür çıkarmış olacaksın bunların hepsi tecrübe ile sabit seven adam tabi ki yolunu bulur ama o yolda yiprndigi için kadında beklentiler içinde oluğu için o yıpranmalar evlilikten götürür
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayŞimdi düşün bir yerde çalışmak için ya da 1 yer açmak için 1 yatırım yapmak isten eğer eğer yaparsan o işten geri adım Ataman eğer atarsan çok zararın olur o iş için yatırdığın para çöp olur kadınlarda böyle işte zengin bir adam sevdiği kadına o kadar çok şey alırsa yani yatırım yaparsa onu kaybetmek istemez yoksa kaybederse onun için aldığı ya da yaptığı her şey yabi emek para zaman hepsi çöp olur ona aldığı değerli şeyler de kadında kalır erkekte havasını alır oncin kolay kolay bırakmazlar sadece saf oldukları için değil 1 de zarar etmesinler diye kolay kolay peşini bırakmazlar.
00 Yorumla Bir kadına yatırım yaptığı için onu bırakamayan erkek malın önde gidenidir, çünkü adama para harcattığı için kendisinden kolay kolay vazgeçilemeyeceğini düşünen bir kadın adamı parmağında oynatır. Kadın ayrılmak istese adam kullanıldığını hisseder ve kadına yapışır, musallat olur, harcadığı parayı da kadının başına kakar. Kadın için para harcayan erkek yatakta karşılığını bekler, babasının hayrına mı para harcayacak? Bu yüzden, erkeklere para harcatan veya kendisi için para harcanması beklentisi içinde olan kadınlar tehlikelidir. İlişkide maddi beklentisi olmayan bir kadın, erkeğin varının yoğunun önüne serilmesini daha çok hak eder.
00 YorumlaBu mantık çok saçma, kadın yatırım aracı mı? Ona aldığı altından telefondan sonra bırakamicak mı sırf onları aldı diye mi değer veriyor ya da katlanacak? Bunlar kadın fıtratı olayları. Erkek, prenses değilse her kadını yatırım yapsın yapmasın rahatlıkla unutur
37 Yorumla- 6 ay
Erkek daha da erkekleşmez dişi olur karşi taraftan bekler.
- 6 ay
Testesteron aşırı olursa seni gibi ilerizekalilik oluşuyor kadın fikrine ihtiyacın olur diye düşündüm. Sonucta genetikte zekayı aktaran kadındır. Bizde östrojen artması zarar vermiyorda sizde beyinsizlik yapıyor. Yardim ettim dayıcik
- 6 ay
Hahshhah olaya bak
6 ayyatırım yaptıkları kadın çok garip bir tanımlama. erkekler karşılığını almadığı bir ilişki içinde durmaz bence. yanii size yatırım yaptım sana kızım demeye çalışırken onun kolaylaştırıcısı olabilirsiniz. :P örnek: sen onun sürekli döndüğü kadın olursun başka kadınlardan sonra ama o sana yatırım yaptığından değil senin ggibi bir kolaylaştırıcı bulamadığından dönüyor da olabilir özetle.
30 Yorumlaerkek arkadasımla İzmir'e tatile gittik işlerinin zor durumda olduğunu biliyorum çünkü maddi sıkıntılar yaşadığını gitmeden söylemişti İzmir'de 4 gün tatil yaptık ve istisnasız herşeyi ben ödedim cebimden hiç yoktan 50 bin lira para çıktı izmirden giderken dönüşte bişeyden dolayı kavga ettik ve yaşadığımız şehire dönünce ilişkimiz tamamen bitti 2-3 gün geçtikten sonra eski sevgilisiyle barıştı ve ona kızın çok istediği motosikleti almış :)
36 Yorumla- 6 ay
Hikaye bu kadar 🥲
- 6 ay
Demekki öyle kıza layıkmış
- 6 ay
Ortak aldığımız evin taksitini öderken öğlen yemeğimden bile kısıyordum, iş yerinde yemek ücreti kesiliyordu çünkü. Manitasına iki farklı modelde rolex saat almıştı sjsj
Benim saatim bin yıllık casio onu da kendim almıştım ahah
Erkekler ölsün ya - 6 ay
@birazkülbirazduman abiii erkekler kızlara bir kahve alınca paramı yedi diyor kızlar parasını yedirince ev araba bile gidiyor inşallah hakkını söke söke almışsındır o dürrükten
- 6 ay
Haha kusuruma bakma güldüm 😃
- 6 ay
@fallinloveagain acıma yetime eder ağzina demişler
- Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı.
6 ayErkekler için en değerli şeyleri paradır. O yüzden sevdiği kadın için onu harcar ve emek vermiş olur kendince. O yüzden ayrılamaz da. Uyanık kızlar her zaman sevilir. Düşünceli olmak ilişkilerde hiçbir işe yaramıyor kızlar bosverin erkekler harcasin
21 Yorumla- 6 ay
Evet kesinlikle
6 ayGurur meselesi yaparsan. İlişkin zaten olmaz. Erkek sevdiği kadına bunları yapar.. ama kadınlar nedense gurur meselesi yapıyor ahh ahh. Diyecek söz yok gene senin kendi paran var.. parası olmayan birde parasal gurur yapan kızlar ahhh ahhh ömür törpüsü
010 Yorumla- 6 ay
Valla zaten senin aşkta kaybetme sebebin zaten gurur yapman😅😅 iyi hoş güzel kızsın. Benim. Ayrıldığım kızda fazla gurur yapıyordu. Kaç kere para yüzünden tartıştık ya hani benim. Param var. Ye iç.. ne istersen alacam dedim. . Aldım da kendisi bazen. Bende sana bir hediye alayım dedi. İyi dedim al ne istiyorsun dedi bir künye istedim 😃😃😃😃eyvah eyvah kıyamet koptu parası onu almak için en az 5 aylık maaşı yapar. . Sonra başladı laf sokmaya ayy . Ayyy. Parası varsa yiyin erkek sevdiği kadına parayı esirgemez. Sevmiyorsa zaten emin ol cimrilik yapar. Sen vermesende sürekli param yok lafı açar sana
- 6 ay
Şarkıda sözde bile diyor. Gurur aşkı ziyan eder . Bizim de aşkımız onun gururu yüzünden ziyan oldu
- 6 ay
Yaa bunu bende yaparım asla arkadaş ortamında ben varsam kimsenin parası bende geçmez. Bana 5 lira harcayana ben 500 harcarım. Ama. Eş sevgili başka bir olay. Yani tabiri caizse gurur meselesinde dengeyi sağlaman lazım. Yoksa. İş zor. Bak ben 3 sene ilişkim bitti. Kıza dedim bana ner harcadın ne aldın dedim bu güne kadar. Tek tek aldıklarını ve. Fiyatlarını yazdı. Bene 2 senede 15.000 bin para harcamış ben 50 bini direk hesabına attım dedim senin kuruşun bile benim boğazımdan geçmesin
- 6 ay
Ama o bana 3 senede 400 bin. Zarara soktu. Gurur yapsa o parayı kendini satsa ödeyemez bana ki ben onun hiç bir zaman parasal hesabını yapmadım kendi kendine gurur yapmasın yani tek aldığı değerli hediyesi 1 tane kaŕ küresi üstünde ilk buluşmaya ait resim vardı onun bile parasını istedi dedim Nalet olsun al paranı şimdi ne gururu kaldı ne aşkı
- 6 ay
İşte kendileri bir şey harcamaz sana hesabını yapar ayıp yani madem böyle bir şey yapıyorlar hiç yapmasınlar bir anlamı kalmaz ben bu güne kadar yapmadım yapmam da verdiğim parayı geri almam bana yakışmaz o kadar da düşmedim diline düşeceğime hiç almam o parayı bazıları aptallık sanar benim için duruşunu bozmamak demektir
- 6 ay
Bu dünyada babası bile 1 tl para vermiyor kendisine ben 1 milyon liralık kartımı verdim darda kalsa şıkışsa ne istese aldım. İşte böyle insanlar ne oluyor biliyor musun hayatı boyunca para kazanma için köle gibi yaşarlar.. benim 1 ayda kazandığım parayı o 5 ayda kazanamaz. Bu yüzden kim neyin gururunu yapıyorya yapsın. Fazla gurur g te tekme vurdurur😃😅sen cidden mükemmel kişilikte güzel bir kızsın ama gurur ve adana gidenin varken işin aşkta zor😃
- 6 ay
Eski sevgilim bile demişti enayi var diye paranı yerim diye çok üzücü bunu duymak normal olan bu değil mi ne ara para yemek normalleşti diye düşündüm çok mu gururluyum bu konuda hep öyle bireyim kimsenin parasını istemiyorum hep demiştim bu güne kadar bu değişti hiç bir zaman eski sevgilimin parasını yemedim arkamdan söyletmem herkes kendine yakışanı yapar diye boşuna dememişler paranın köpeği olmuşlar karakterlerini para için satıyorlar
- 6 ay
Öyle valla. Bende kısaca özetle şunu diyorum. Hayatımda hep aşk peşinde koştum hep aşkla sınandım. Bazıları da hep. Para peşinde koşar. Parayı bulamazlar. Kısacası bu yüzden biz mutlu olamadık. Ben 34 yaşındayım bir daha aşk için çabalamıcam. Kendi paramı kendim yerim düşün ben ona kebablar ısmarlayım. O bana sefer tası almış. Patates haşlayıp yersin diyor😅😅😅dedim sen ye o patatesi. Kısaca güzellik. Aşk aptal ve gurursuz ediyor. Ama bende senin gibi asla parasal bir kadına boyun eymedim parası varsa bir kadının benim yanımda 1 lirası bile geçmez kadının. Gurur yapıyorsa zaten o iş bitecek eninde sonunda aslında doğru insana denk gelsek yani bu gururda yapılmaz diye düşünüyorum.
6 ayGerçekten sevıyorsam nıye yapmayayım, yanı benı kullanmadıgını bılırsem onunda benı gerçekten sevdıgını bılırsem tabı ona hediyede alırım, gerekırse yardım de ederım cunku o benım adı üstünde sevdiğim, nasıl aılemıze kardesımıze bır sey alırken dusunmeyız sevdıgıme de düşünmem tek fark karsı taraf bunu sadece çıkar olarak görüyorsa ve gerçekten sevmıyorsa nıye alayım o zaman almam veya o kadar çabalamam
04 Yorumla- 6 ay
Senın gıbıler çok zor bulunuyor, o kadar s"lak hemcinsim var ki, değer verılmemesı kendisini kullandıran kadınlara herseyı yapar sonra terk edilirler ap'al gıbı ama senın gıbı sevdıgı kısıyı düşünen kızlara ise gerektıgı ılgıyı yeterı kadar vermezler, benım senın gıbı düşünen böyle bır sevgılım olsaydı kesinlikle çok mutlu olurdum ve onun benı böyle ince dusunmesıne aşık olurdum, sen bu cızgını sakın bozma karsına senı hakeden çok ıyı bır kısı illa kı çıkacaktır, karma meselesi bu , kendı ayagı uzerınde duramayan ve sadece erkegın elıne bakan ezik kızlar gıbı olma sakın ama senı seven bırısı çıkarsa ve ekonomik zorluğu yoksa da bırak sana bır şeyler alsın senı düşünsün sonra belkı sende ona özel gününde alırsın böylece ıkınızde bırbırınze sevgı gostermıs olursunuz
- 6 ay
Bir tana lokması boğazımdan geçmedi ne para ne hediye gördüm ona rağmen çok sevdim o kişiyi uzaktan bile olsan küçük bir şey almak bu kadar zor olmamalı ben bunu asla dile getirmedim getirmem de parası yok zar zor çalışıyor neden bana alsın diye kendimi avutum gerçekten paraya bakan biri değilm olmadım da şükürler olsun kendim çalışıyorum kimseye minnet etmedim karşı tarafa bana bunu al diye çok gururlu biri olduğum için bunun altına kalkamam asla lüks mekan olsun diyen biri olmadım bir suyun hesabını yaparım o parayı illa veririm er ya da geç söz konusu zaten asla para olmadı olmaz da tek taraflı beklenti içinde olan biriyim değilm
- 6 ay
, evet yanı o sana küçük bırsey bıle olsa alması lazım belkıde aldıgında kendısını küçük göreceği ıcın almıyor olabılır ezılmemek ıcın belkıde ama senınde öyle bırı olmadıgını anlaması lazımdı yanı haklısın burada asıl mesela hedıyeymıs vs degıl bır kadın olarak tabıkı ılgı beklemek çok doğal yanlıs bır beklentide degılsın be bır erkek bu kadarını yapmalı ve emek vermelı umarım senı anlar veya anlayacak bırısı olur çünkü bunu hakediyosun
6 ayÖyle bir şey yok, o Esra Ezmeci'nin uydurması. Erkekler para harcamayı sevmediği için yatırım yaptıkları kadınları da sevmiyorlar. Her erkek kadınların paragöz olmasından şikayetçi olduğuna göre öyle bir şey yok. Kadınlar çok savurgan ama erkekler öyle değil, fazla harcama yapmak istemiyorlar, yaptıran kadını da istemiyorlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
6 ayÇünkü birçok erkek, duygusal ya da maddi emek verdiği ilişkiyi bir nevi “yatırım” gibi görmeye başlıyor. Zaman, para, ilgi, sabır… ne harcadıysa, bunların boşa gitmesini istemiyor. Ayrıca gurur meselesi de olabiliyor; “bu kadar emek verdim, şimdi bırakmak olmaz” gibi düşüncelerle devam ediyor. Bazen de karşısındaki kadının potansiyeline gerçekten inanıyor ama bir türlü olması gerektiği gibi gitmeyince, bırakmak zor geliyor. Yani sadece duygusal bağ değil, verilen emek de bağı kuvvetlendiriyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çünkü erkek için “yatırım” sadece para değil, emek, zaman ve ego meselesi; uğraştığı, düşündüğü, çabaladığı kadını bırakmak kendi verdiği emeği ve kurduğu anlamı çöpe atmak gibi geliyor, o yüzden de kolay vazgeçemiyor, biz “istemeyeyim, yük olmayayım” dedikçe ise çoğu zaman yanlış anlaşılıyoruz çünkü mesele harcama değil, düşünülmek ve değer görmek, seven erkek de bunu içinden gelerek yapıyor zaten.
00 Yorumla
6 ayKatılıyorum erkekler genelde onları kullanan ve yoran kadınları sever erkekler savaşçı ruhludur bir kere yani siz gelipte yok bunu istemem yok sana gerek yok derseniz adamlar kendilerini değersiz hisseder ve bunun bana zaten ihtiyacı yok diyerek uzaklaşır olayı bu kadar basit aslında
00 Yorumla
6 ayHer erkek ya da kadın bir değil. Doğru insan, kalabalıklar içinde sesi yükselen değil; sessizliğinde güven veren kişidir. Yanında kendini savunmak zorunda kalmazsın, olduğun hâlin yeterlidir. Zaman geçer, sözler eskir; ama onun varlığı eskimez. Doğru insan, yaralarını merak eden değil, iyileşmene sabırla eşlik edendir. Ve en çok da şunu öğretir Sevgi, yük olmak değil, hafiflemektir.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 428 cevap paylaştı. alakası yok arz talep meselesi
bahsettiğin tipte kızlara bahsettiğin tipteki kızın alıcısı talip oluyor zaten yani 3nayi erkekliğinde güvenecek bişeyi olmadığından parasıyla erkek olmaya çalışan sunepeler.
o suyunu bile kendi alacak dediğin kıza da zaten kafası zehir gibi çalışan böyle bir kızdan istifade etmeyi bilecek derecede çakal erkekler yanaşıyor.
basketbolcular uzun olmaz uzun oldukları için basket oynarlar mantığı gibisinden.
00 Yorumla
6 ayAynen katılıyorum size
Sevgi parayla ve güç göstermeyle olmaz
Elinden ne geliyorsa yapıp sevdiğin kişiyi değerli olduğunu hissettirmektir
Her konuda sevdiğinin yanında olma çabası bile sevdiğin kişiye mutluluk verir önemli ve değerli olduğunu hissettirir00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
6 ayBir ilişki içinde veya evresinde yok şunu ben alırım, bunu ben yaparım falan diyorsan erkek onu yanlış anlar, demek ki bende gözü yok diye hisseder..
Erkek elbette yatırım yaptığı kadına değer verir ama baktı o değeri göremiyor ya da tam tersi ilerliyor her şey emin ol herkes bırakılıyor.
00 Yorumla
6 ayHarbiden öyle istemedim değerim olmadı benden sonra sevgili olduğu kıza kendisi alıyor. Demekki çigirtkan olmak lazım herşeyi isteyeceksin. Tok misafiri kimse sevmiyor zaten beklentisi yok istedigim gibi davranırım kafasındalar. Bende artık farklı bir taktik deniyorum. Eskiden davrandigim gibi davranmayınca onemsenmeye başladım.
03 Yorumla- 6 ay
- 6 ay
Senin dediğin gibi ise niye inkar edeyim işime ne geliyor nede gelmiyor sizin için diyorum ve aşırı para saçan kız hiç hoşuma gitmez bunu bile bile de evlenmem zamanı gelir hediye falan bunlar farklı bunlar olmasa dediğin doğru ama başı boş para savurmalar ekstra bir şey istemeler bunlar hiç işimize gelmez
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bunun nedeni sadece sevgi değil emek ve ego da işin içine giriyor erkekler zamanını duygusunu ve enerjisini harcadığı birini bırakınca boşa gitmiş gibi hissedebiliyor ayrıca yatırım yaptıkça bağ güçleniyor alışkanlık oluşuyor ve vazgeçmek zorlaşıyor bir de kontrol ve sahiplenme duygusu devreye girebiliyor yani bırakmak sadece kişiyi değil harcanan emeği de bırakmak gibi geliyor bu yüzden kolay olmuyor
00 YorumlaBen hayatıma aldığım kadının bütün sorumluluklarını üstlendim şimdiye kadar. Ne yaşarsak yaşayalım, yanımda maddi olarak kafasında soru işareti olsun istemem çünkü. Daha çok birbirmize nasıl huzur veririz mantığı var bende. Onun için para çok geri planda benim için umursamam
00 YorumlaYatırımla parayla erkekliğini! Hisseden erkek maalesef tam erkek olamamıştır kadını elinde tutmak için para kullanıyordur buda sevgi göstergesi defil özgü en eksikliğini gösterir çoğu zaman. O emm vermek değerli hissettirmek parayla pulla olan şeyler değil ama bir çok kadında maalesef bunu böyle değerlendiriliyor
00 YorumlaYanlış bilgi
Doğrusu şu
Erkekler para harcadığı yatırım yaptığı kadını bırakamıyor değil
Bırakamam dediği kadına yatırm yapıyor
Birdaha oku ince detay için20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
6 ayTiktok, Instagram gibi sitelerde öneri veren sözde ilişki uzmanlarının uyguladığı manipülasyon teknikleri sırasında sıkça başvurduğu klâsik toplum mühendisliği cümlelerinden sadece biri. Özgün fikirlerinizi üretin.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. bence erkeklerin yatırım yaptığı kadar o erkeğe yatirim yaptirabilmekte önemli. yani bu millet kendilerine para harcattirabiliyor dedikleri oluyor ve bu yüzden kiymetliler bence. para harcatmasa kiymetsiz olur erkeklerin gozunde
01 Yorumla
6 ayYatırım olarak görülmenin "düşünülmek, önemsenmek, özel hissettirilmek" olarak algılanması beni sadece üzüyor. "Ne istediyse aldık. Daha ne olsun?" ailelerine dönüyor bu çiftler ebeveyn olunca.
00 YorumlaYa ne yatırımı o egosunu besliyor erkeklerin bak ona paramla aldım paramla satın aldım hesabı sizde keriz gibi inanın öyle hediyeleri alıp alıp aldatan bir sürü erkek var
02 Yorumla
6 aySoru yanlıṣ, erkekler sadece sevdikleri kadına yatırım yaparlar. Sana yatırım yapmıyorlarsa sevmiyorlardır. Ama mantık basit, erkekler onlara ihtiyaç duyulmasıyla egolarını tatmin ederler ve onlara ihtiyaç duyan kadınlarla olurlar her iṣini kendi görenle değil...
10 Yorumla
6 ayYani alakası yok yatırım yaptıkları kadın diye bir kavram yok Başta yani Bana çok saçma geliyor bu kavram. Kadınları mal gözüyle görmek gibi bir hissiyat doğuruyor bende.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Çok süper bir konu açmışsın, Harikulade bir yazı. Hayranlık duydum. Ama ıskaladığınız ve gözden kaçırdığınız ufak nüanslar var. Herkes kendi yaşadığı hayatı bütüne vurmuş.
10 Yorumla
6 ayDuygusal yatırım ben romantik ilişki kurmadığım dahi bir kız arkadaşımla kurduğum yatırım nedeniyle onu bırakamadım ama işin sonunda ilişki kötü gidiyorsa bırakmak gerekir
00 Yorumla
6 ayErkekler ayrılmak ve uzun süre birlikte olmak istediği kişiye yatırım yapar yani yatırım yaptığı için değil vazgeçmek istemediği için yatırım yapar
00 YorumlaBazı canım hemcinslerim var para yiyen kibarlıktan karılan kadınlara gidiyorlar senin gibi ler az kaldı çoğuda yatak için yapıyor kendini kullandırıyor yazık
00 Yorumlaaşırı saçma bir argüman ama bu devirde bunların bile konuşulması gerekiyor işte saçma sapan ilişkiler sağolsun
10 YorumlaParayı bastıkları ve herşeyi aldıkları, kadını elde edebileceklerini sanmaları ayrıca bir komedi.
Bu işler böyle olmaz.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hiç bir şey almıyorum kardeş kıza. En büyük yatırımim kendime. Evlendikten sonra alırım, sevgili iken almam. Param var cimri diyen de oluyor, ama bugün olup yarın olmayacak birisi için parayı çöpe atamam
06 Yorumla- 6 ay
O kişi olduğunu nerden bileceksin vahiy mi gelecek evlendigin kişi hediye almadigin sevgilin olacak belki. Kafin evliyken hatırlayacak o günleri arkadaşlarımın kucagina çiçek doldururdu sevgilileri sen hiç yapmadın diyecek. Menfaat doğrultusunda ilişki kuruyosun. Diger erkeklerle aynı kafa yapısı kendinde sorumluluk hissetsin ayrilamasin sussun diye hediye alan yatırım yapan erkek kafası. Sevgililik bitip evlilik icin nişan evresine giriyorsun o zaman sevgiline hiç hediye almamiş olacaksın. Kadinlari oyalamayin boşuna
- 6 ay
@PeachGirl58 hediye almaya ne kadar açsiniz anlamadım ki, çiçek alanlara gidin kardeşim yok çiçek falan. Dünyanın en gereksiz hediyesi zaten. Kitap alsam okumazsiniz, ama çiçek olunca kafayı yiyorsunuz. Ne yapıyorsunuz o çiçekle onu da anlamadım iki gün koklayıp üçüncü gün atıyorsunuz.
- 6 ay
Hicbirsey anlamadığın cümlelerinden bile belli. Kitabi almak istese kendi de alır duygusal bağ olan biriyle berabersin ya ara ara alınacak hediye kitap mi sence görsel olarak estetik olan hediye çiçek naif duyguları barindiriyor. Kadinin kendisi gibi naif kırılgan ilgi isteyen bitki. Cicek aynı zamanda kadının kendisi de oluyor. Sık aralıklarla hediye alıyorsan kitapta olur ama çiçek kadar duygusal derinliği yok. Bide okuyacak misiniz demişsin lisede üniversitede kizlar tüm paramızı kitaba yatirirdik. Kütüphanelere sizin gibi goygoya gitmiyoruz. Boş yapma!!! Kitap okuyan doğru düzgün erkek gormedim. Dikkat gerektiren hiçbir işte yoksunuz. Yasin küçük herhalde büyümelisin bence
- 6 ay
@PeachGirl58 @PeachGirl58 yani kısaca diyorsun ki, biz kadinlar erkeğin hediyesine muhtaç zayıf varlıklarız. Ben zayıf varlık sevmem. Tam bir ömür törpüsü oluyorlar. Geçmişte aldım bir sürü hediye neye yaradı? Benim param boşa gitti kızlar da o an duygusal boşluğunu giderdi, onlara yaradı. Enayi miyim ben daha para yedireyim evlenmedigim insana? O kitap en azından kadına bir şey katacak, bir fikir verecek, bir bakış açısı verecek, belki o kitap sayesinde zayıflığından kurtulacak. Çiçeğe madem bu kadar meraklisiniz kendiniz alın koklayıp durun.
- 6 ay
Sen çok kafa seversin git kardeşim benden uzak bir yere git daha da geri dönme
6 ayErkekler kaz gelecek yerden tavuğu esirgemezler en fazla. Gururlu ve akıllı kadın erkeğin hediyesini de, yardımını da kabul etmez.
00 YorumlaEn iyi provider man herkese lazım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. eee boşuna dememiş atalarumuz dünya kadar malın olacağına finduk kadar şeyin olsun diye ondan herhalde 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. yatırım yaptığı için işte... aslında senin yaptığında doğrusu ama anlayanına denk gelmen gerek... çünkü materyalist sömürücü kadında iyi değil bence
00 Yorumla
6 ayEmek verdiği için bırakmıyor. Bende hep kendim hallederim kafasında ve yapisindayim. O yüzden hep kaybettim. Kimse bana emek vermedigi için yatırım yapmadığı için ilk gözden çıkarılan ben oldum. Yapacak bişe yok. Kişilik meselesi yetiştirilme tarzı
30 Yorumla
6 ayEmeğinin karşılığını bekliyor bence o yüzden bırakmıyolar
10 Yorumla
6 ayÇünkü erkekler kadınlar gibi ilişkilere duygusal açıdan bakmıyor.
10 Yorumla
6 ayBunu ben de anlayabilsem bunu ben de yapabilsem yaptırabilsem Ben de bilsem Ama bilmiyorum işte
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
6 ayErkekler para yedirdiği kadına değer verirmiş bir tane psikolog öyle dedi😬
12 Yorumla- 6 ay
Biliyorum o psikolog o psikolog aklında demiyorum da zaten genel böyle yani ha böyle zaten doğru ama nasıl yaptıra biliyorlar onu bilmiyorum hani bilsem ben de yaptıracağım ben bilmiyorum
- 6 ay
Esra ezmecidir o 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
6 ayO kadar doğru bir yazı olmuş ki
22 Yorumla- 6 ay
Kesinlikle
Bilmiyorum açıkçası kadınlara yatırım yapılacak borsa senedi gözüyle hiç bakmadigim için
00 Yorumla
6 ayBi gün sana hak vereceğim aklıma gelmezdi ndndbd
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı.
6 ayDoğru ama eksik
Erkek değeceğini düşündüğü kadına yatırım yapar
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 6 ayBen de öyleyim emek verdiğim adam olunca bırakamam mesela.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Yatırım yapmıyorum
Altının bir getirisi olur
Eşim olmayan kadına neden yatırım yapayım. ?00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Onlara daha çok bağlanmış benimsemiş oluyorlar
00 Yorumla
6 ayÇünkü bırakmak istemediğimiz kadınlara yatırım yapıyoruz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
6 ayKadını bir yatırım aracı olarak ifade etmen çok üzücü
00 Yorumla
6 ayBir önceki sevgilime citroen Ami almıştım. Hiç tereddüt etmeden bıraktım.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayboş ver diğerlerini senin yüreğin temiz
onlara uyma sen olduğun gibi kal00 Yorumla
6 ayaraba gibi düşün bozuk arabayı yapınca o araba onlar için daha değerli oluo
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım