İnsan canının yanacağını bile bile o yola girer, o şeyi yapar mı? Her neyse yapacağı şey artık.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yessss minikooo yaparim
Bazi seyler can acitsa da insanın kendini tanimasina, sinirlarini gormesine sebep oluyorrrrr
Yani acidan kacmak eh mumkun ama anlamdan kaçmak degill, no no no
Bazi yaralar, yasanmadiginda eksik kalir 😎
Doğru senseim, bazen kaçmak daha kolay gelse de, gitmek yürümek acı verse de yürümek ve ilerlemek gerekiyor, anlam acılar yaralar belkide öyle kapanmaya başlıyor, bir şeyler öğrenip katıyor insana, eksik kalmaktansa acı da olsa tam yaşamak en iyisi sanırım 😁
Bu iyi tarafi, bir de kotu tarafi var, oraya dusersen cok gecmis olsun 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 depresyondayımmm unutuldum ağlatıldım diye şarkı söylerim artık senseim öyle olursa 🤣🤣🤣
Insanligimdan ayrildim cok yalnizim diye de eslik ederim 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣Arrrtıııkkk insannnn değilimmmm 🤣🤣🤣 gittiii insanlığım ayrıldımmm neyleyeyimmm 🤣🤣 valla senseim diğer türlüsü olmaz umarum 🤣🤣 sonra kafada huniyle beni görme sokaklarda 🤣🤣
Tanimiyor numarası yaparım sen de beni görürsen yaklaşma 🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 bu kim ya 🤣🤣 huni ne ara moda oldu 🤣🤣🤣 senseime bakıyorum hemen topuk dimi 🤣🤣🤣 huniyi az büyük alayımda çevremi görmeyeyim en iyisi 🤣🤣 gözümü kapatsın
O an deli numarasına yatmak en mantıklı seçenek olur benden söylemesi miniko 🤣🤣🤣
Ben zaten kayışı koparmış olurum senseşm o ana kadar 🤣🤣🤣 deli deliyi görünce çomağınu saklarmış ya sende numarasına yatarsın 🤣🤣 çomakları saklarız 🤣🤣
Köprüyü geçene kadar tanidiga yabancı diyeceğiz artık 🤣🤣🤣
Ben her gün ayıcığa dayıcık demek zorunda kalıyorum senseim 🧸🧸🤣🤣🤣 alışknım bi tık snaırım zorlammam
Oooo bir isyan sezdim sanki 🤣🤣🤣🧸🔪
🤣🤣🤣 isyan mı😱 hayır tabii ki benim o söylediklerim hep sevgiden içten samimi🤣🤣 hiç isyan eder miyim ben hem de 🧸, hiç etmem imkansız 🤣
Diyorsun 🤣🤣🤣
Tamam tamam bana da öyle gelmişti zaten 😎🤣🤣🤣🧸
hiuufff senseimi ikna edebildimc🤣🤣🤣 yani ikna ettim çünkü zatwn öyleydic😱😱🤣🤣🤣🤣
Yine bu seferlik atlattın 🤣🤣🤗
Bi sonraki atlamam boğazdan sıcak mide sularına olmasın da senseim 🤣🤣 geri kalanı sağlık zaten
Bir sonrakini de bir sonraki sen düşünsün artık miniko
Orasını tam olarak ben bilemeyecegim 🧸🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣 (net biliyor ama avı ürkütmüyor) ayıcıkla pusuda bekliyorsunuz dimi senseim 🤣🤣🤣🤣 yine kurtulamayacak gibiyim de bakalım artık
🤣🤣
Bilemiyorum artık denemeden bilemezsin pusu mu değil mi diye minik 🤣🤣🤣🤣
Bence sen artık boş ver gitsin yani herhalde umudun u harfini bile taşımıyorsundur kendin de diye tahmin ediyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🔫
Umudun t harfini taşıyordum senseim o da yumuşayıp d olunca harfsiz kaldım 🤣🤣🤣😭😭😭 pusular vadisi ayıcıkla senseinin miniğe planı 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ya t şakası çok iyiydi minik 🤣🤣🤣🤣🤣
Arada kaynadı gitti t
Kaldın tek 🤣🤣
Kızartma mı gitmek istersin haslama mi 🤣🧸
En azından bu nezaketi yapıp soralım değil mi
Bazen insan kalbini acıyacağını bile bile bir yola girer ve bu oldukça insani bir durum aslında. Canının yanacağını bilmek, o hissi daha derin yaşama isteği olabilir ya da kişi, sonucu göze alacak kadar inançlıdır. Her adım bir tecrübe ve bazen o acılar bile kendimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olur. İnsan olmak cesaret gerektirir, değil mi? 🌅✨
Cevap
2Cevap
Sevdiğim ve uğrunda çaba gösterdiğim bir şeyse evet yaparım.
Yess o durumda kesinlikle düşünmeden yapılır zaten, bu hayatta sevdiğimiz insanlar için de canımız yanmayacaksa ne için yanacak 😁
🤣🤣🤣 orası öyle, o yüzden dikkat edelim ki kazayla yakmayalım canımızı
İnşallah 🤣
Hastaneye giderim ejxjwjd
Hastanede canın acımadan bir şey yapmıyorlar ki clxşdşxi
Kendime kastım yok, yapmam
Hiç düşünmeden hemde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?