#SheWolfWoman
#TheGamer
#Kendinizin kırılmanıza ne kadar çok boyun eğiyorsunuz?
#KişilikKarakter
#💗🌾

#SheWolfWoman
#TheGamer
#Kendinizin kırılmanıza ne kadar çok boyun eğiyorsunuz?
#KişilikKarakter
#💗🌾

Bir zamanlar karşımdaki mutlu olsun diye paramparça olmayı da kabul ediyordum sonra kendi kendime düşündüm neden bunu kendime yapıyorum dedim.
Beni kırmaya cesaret edecek bütün insanları hayatımdan çıkardım, böyle her şey daha güzel ve daha mutluyum.
İnsan kimse kırılmasın diye uğraşınca, hep kendini kırıyor. Ben kendime çok değer veriyorum, benim ruh sağlığım, ne hissettiğim ve içsel huzurum karşı tarafın kırılıp kırılmamasından daha değerli..
Asla. Her zaman öncelik kendimimdir. Bencil değilim ama ilk plana başkalarını koyacak kadar fedakâr da değilim. Kimseyi bilerek kırmam, ama kimse kırılmasın diye kendimden taviz de vermem.
Hayatımın belli bir evresine kadar hep başkalarını önemsedim ama bir yerden sonra bu çokta uzak bir zaman değil artık sadece kendimi önemsiyorum
Cevap
10Cevap
Sevdiğim insanların incinmemesine önem veririm evet ama geri kalan insanlar pek umurumda olmaz, doğru bildiklerimi söylemekten asla çekinmem.
Ben elimden geldiğince insanları kırmamak için uğraşırım.. ama hak edene de hak ettiği gibi davranırım her zaman
Nazının bende geçtiği insanlar için evet zaman zaman
Bu dönem bu şekilde çok yaşadım. Fakat en büyük haksızlığı kendime ettiğimi fark ettim
Hayır.. hayatımın en değerlisi benim bu fedakarlıklar yol su elektrik olarak geri döndü hep yapmam böyle şeyler..
Hayır. Birileri kırılmasın diye kendi kalbimi kıramam. Kırılsın ki gerçek karakterlefi bazılarının o zaman ortaya çıkar
Ne yazıkki evet , çok kırıldım öyle , durdum bekledim ama değişmedi
O bazen oluyor kirilcani bildim için kendimizi kirdigimiz
Çoğu zaman bunu yaptım bunu yaptıkça ne kadar tükendiğimin de farkında oldum..
Herkese hayır diyemediğim için hep suistimal ediyorlar.
Hayır, ama eskiden çok sık yaptığım bir hataydı bu.
Hayır.
Değer verdiğim kişiler olunca kendi hislerimi geri planda tutuyorum evet
Evet öyle yaşıyorum
hayır kırarım dert değil
Bazen kırabiliyorum benden üstünlüğü yok
Hiçç göze alamam :D
Eskiden öyle yaşıyordum artık yok öyle.
işte onu göze almıyorum
Yooo kırılan kırılsın umurumda olmaz
Erkek adam kırılmaz kızar oda geçer
Bir kadın niye çoklu karakter bölünmesi yaşar
Yooo kimin kırıldığı umrumda değil 💅