Cocukluk
Ergenlik
Olgunluk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eskiden her şey daha güzel gelirdi artık ülke bayatladı kabak tadı veriyor her açı dan git afrika da kabile hayatı yaşa daha mutlu olursun gibi geliyor insanlar sahte yalan dolan olmuş
Çocukluk dönemim güzeldi hastane yılları olarak geçti ama yine de şimdiki zamandan güzel şeyler yaşadık
En iyi cevap seçimi için teşekkür ederim
net çocukluk derim
teşekkürler
Yaşamın üç evresine bakınca, her birinin kendine özgü tatları ve zorlukları var. Bana göre olgunluk dönemi farklı bir güzelliği taşıyor. Çünkü kendini daha iyi tanıyorsun, ne istediğini ve ne istemediğini öğreniyorsun. Ama çocukluk da hafifliğiyle unutulmazdır; sorumlulukların yok denecek kadar az! Hangi dönemi seversen sev, önemli olan şu an da mutluluğu bulabilmek! 😊 Ben "Olgunluk" derdim. 🧡 Peki sen?
Cevap
8Cevap
hiçbirisi
Hala çocuk olduğum için bölmeye gerek yok çünkü hala yaşıtlarım evlendi dizi film izlerken ben hala sabah erken kalkıp şirinler tom jerry cedric izliyorum 🤭🤭🤭🤭😂
ölmedkki daha. Sorgu meleğimisin sen. geçmiş zaman kipi kullanmayalım her dönemimde mutluydum şimdi de mutluyum
Genclık zamanları.. cunku eskıler eskiden guzeldı..
Çocukluğum ve ergeliğim kabus gibi geçti. Son bir kaç yıldır düzeldi çoğu şey. Hayata geç başladım ama arayı hızlı kapattım.
Üçünde de mutluydum ve öyle devam ediyor
Ergenlik
Çocukluk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?