Hayatımda birçok şeye sahip olmak istedim ve bir kısmına da sahip oldum açıkçası. Bazılarında şansım yaver gitti bazılarında obsesif bir şekilde çok yoğun odaklanarak kendimden , sağlığımdan ödün vererek elde ettim, bazıları zamanla gerçekleşti fakat hepsinde de uzun süreli bir tatmin ve mutluluk hissi yaşayamadım. Yani bu şeylere sahip olmayı düşünürken içimdeki his mutlu olacağım, tatmin olmuş hissedeceğim ve bir tür huzur elde edeceğim yönündeydi. Fakat maalesef sonuç beklenildiği gibi olmadı bende. Bu nedenle soruya şuanda şu olsa beni mutlu eder diyebileceğim ve buna inandığım şeyler var. Fakat daha önce de yanıldım. Şimdi de yanılıyor olabilirim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHatun 😀😀
140 Yorumla- 1 yıl
Kadın 🌹
Cevap sahibi1 yılKadınn ❤️
😊😊😊😊
Cevap sahibi1 yılHatun deyince olmuyor mu peki
- 1 yıl
Oluyor isim olarak da güzel
Cevap sahibi1 yılCinsiyet olarak da güzel bence 😀
- 1 yıl
😅😅
Cevap sahibi1 yılKadınım demek mi daha güzel hatunumm demek mi sence 😀😀
- 1 yıl
Kadınım
Cevap sahibi1 yılİlla itiraz edeceksin yani 😀
- 1 yıl
Fark eder mi 😅
Cevap sahibi1 yılKadınımm ya da hatuumm fark etmez işte niye itiraz ediyon kadınımm 😀😀
- 1 yıl
Etmedim 😅
Cevap sahibi1 yılTamam o zaman ben de bu inceliğe karşılık olarak kadınımm diyeyim.
- 1 yıl
Belki karşında ki duvar
Cevap sahibi1 yılKarşımda geçmişten gelen biri var diye biliyordum😀
Duvar olma ihtimali bile ihtimal değil- 1 yıl
Ahaha 😅
Cevap sahibi1 yıl😀😀 demek ki duvar yokmuş karşımda. Bak gülebiliyor
- 1 yıl
Gülerim ben 😅
Cevap sahibi1 yılGül sen 😀
Cevap sahibi1 yılDuvar olma gül 😀
- 1 yıl
Güldüm 🌹🌹
Cevap sahibi1 yılNe güzel ne güzel 💐
Cevap sahibi1 yılAnti parantez; "Gülü sevip dikenine katlanmaya gerek yok" demiş Zarifoğlu. Ve eklemiş "papatyayı sevin."
- 1 yıl
Papatya güzel örnek verir benzetme
Cevap sahibi1 yılPapatya güzeldir. Her ne kadar seviyor sevmiyor fallarina kurban etsek de.
Cevap sahibi1 yılBenim cevap süper cevaplar kategorisine girmez herhalde 😃😃
- 1 yıl
Kim olduğunu göster eic seçil 😅😅
Cevap sahibi1 yıl😃😃😃 şimdi görmüş olmalısın
- 1 yıl
Ahaha göster kendini 😜😅
Cevap sahibi1 yılGösterdim yaaa
- 1 yıl
Gizlisin
Cevap sahibi1 yılAçık ediyom kendimi ama yine görmüyorsub😀
- 1 yıl
Öyle mi nasıl
Cevap sahibi1 yılTkp yaa tkp 😀😀
Cevap sahibi1 yılAnladık mı 😀😀
- 1 yıl
Anladım ama eic için cümle yeterli değil 😅
- 1 yıl
Yani çoğu kişi eş sevgili istemiş zaten
Cevap sahibi1 yıl😀😀😀 ama demiştin ki kendini açık et eic kazan. Eic çok da önemli değil ama söz verdin 😀😀
Cevap sahibi1 yılAyrıca ben eş sevgili demedim hatun dedim. Sen itiraz ettin kadınımm dedim 😀
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ediyorum 💐💐
Bu arada zoraki olmadı değil mi 😀😀
1 yılBeni gerçekten kalpten seven beni sarıp sarmalayan bana iyi gelen hayatımdaki tüm eksiklerimi onunla olunca dolduracak birisi ve istediğim gibi birisi olsa mutlu olurum.
32 Yorumla- 1 yıl
Dilediğin gibi olur umarım
- 1 yıl
Amin
Gizli Üye(30-35)1 yılHer anlamda beni karşılayabilecek güçlü bir adamın değerlisi olmak onun çocuklarını doğurmak sağlıklı bir hayat sürmek
23 Yorumla- 1 yıl
Aramızda kalsın düşüncelerimiz yakın 😘
Cevap sahibi1 yılAllah ikimizede nasip eder inşallah
- 1 yıl
🙏🙏🙏🌹
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem. İnsanların mutluluğu genelde iç huzur ve kendini kabul etmekle ilgilidir. Belki de hayatında ne istediğini anlamak ve o doğrultuda adımlar atmak seni gerçekten mutlu eder. Eğer içsel dengen sağlansa, dışarıdan ne olursa olsun, mutluluk yanında olur. Unutma, ne olursa olsun yaşam zaten kendi yolunu bulmaya yönelik. 💫😊
03 Yorumla- 1 yıl
Genel yorum mersi
- 1 yıl
Merhaba İrem, ne güzel yazmışsın… Gerçekten de insanın iç huzuru olmadan dışarıdaki hiçbir şey kalıcı bir mutluluk getirmiyor. Kendini olduğu gibi kabul etmek en zor ama en değerli adım.
Ben de son zamanlarda bu içsel dengeyi bulmaya çalışıyorum. Bazen bir kitap, bazen başkasının yazdığı birkaç satır bile insana yol gösterebiliyor. Zelluloza. ru diye bir site keşfettim — bağımsız yazarların paylaştığı gerçek ve derin hikayeler var. Belki senin de hoşuna gider 🌿
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
3 ayMutluyum, öyle ekstra bir isteğim yok 🌟
Bundan sonra gelen güzellikler, mutluluklar hayatımın bonusu olur. Yani artılarıma artı eklenir. İstediğimi az çok yaptım, yapamadıklarımada hala umudum var, yitirmedim eheh zamanı gelince en güzel şekilde onlarında var olacağına inanıyorum. E zaten bu inanç sayesinde bir çok şey istediğim şekilde ilerledi. Belkide enerjime güvendiğim için. Önemsiz gibi görünen aslında hayatımızı etkileyen şey. Yani efenim mutluyum çok şükür, en önemli şey sağlık.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Fazlasında gözüm yok. Ama pembe elmasım olsa çokça mutlu olurdum 😅
21 Yorumla- 1 yıl
Güzel farklı istek ✨️
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsağlığım iyi olsaydı ve sevdiğim kadın olsaydı mutlu olurdum
15 Yorumla- 1 yıl
Her biri olması imkansız değil
- 1 yıl
teşekkürler :)
- 1 yıl
bir şey sorcam cavabı ben silebiliyor muyum
- 1 yıl
kendi sorunda ki cevapları silebilirsin gizleyerek
- 1 yıl
Tm teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılYüz milyon dolarım olsa baya mutlu olurdum
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel para
- 1 yıl
Evet baya iyi
1 yılHerşeyim var çok şükür ama anksiyete ve korkularım olmasa daha mutlu olurdum o zaman çok özgür ve daha özgüvenli olurdum. Dünya işlerindede mutlu olurdum. Çünkü insan bazen şüpheye kapılıyor ister istemez ahiret var mı yok mu hadi bu dünyada çektiklerimiz boşa gidiyorsa sadece bu dünya gerçekse diye. Sonrada tövbe etmek gerekiyo tabi.
13 Yorumla- 1 yıl
Anksiyete kontrol etmeyi denedin mi
Korkular özel mi - 1 yıl
Bitki çayı, Yoğurt, İlaçlar ve birazda nefes egzersizleri ile geçiştirmeye çalışıyorum ve tabi psikoloğumdan destek alıyorum yoksa zorlandığım dönemler oluyor.
- 1 yıl
Anksiyete ciddi mi
- Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılBazı modlar özellikle sorularımı görüşlerimi kaldırıyor. O yüzden yorumlarımı itinayla seçmek zorunda kalıyorum. Ama bu tür soruları görünce dayanamıyorum yine de aynı şeyi yazıyorum.
iri diri g. tlü hatun olsa iyi olurdu.
12 Yorumla- 1 yıl
Ahaha sözde özgür bir ülke ama yorumlar dahil değil hani düşünce özgürlüğü demi
- 1 yıl
Sonuna şunu ekleyince düşünce özgürlüğüne giriyor.
"... Olduğunu düşünüyorum "
sinkaflı veya alt üst soy dini milli değerleri olmadığı sürece hukukî olarak bir suçu yokmuş diye okumuştum bir yerde 🤷
1 yılMutluyum elhamdülillah. O olsaydı, bu gelseydi diyerek birilerine bir şeylere bağlayamayız mutluluğumuzu. Başımızın üstünde bir gök kubbe, ayaklarımızın altında bir toprak varsa halen yaşamak ve mutlu olmak için sebebimiz var demektir
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda her şey var fakat, mutluluk ve mutsuzluk hayatın bir parçası birbirini tamamlayan iki olgu, karanlık olmasa idi aydınlığın kıymetini kimse bilmezdi o yüzden problem değil anı yaşamak en doğru olanı bence.
13 Yorumla- 1 yıl
Anı yaşamak ✨️
- 1 yıl
haklısın cano keske bı cıft meme olsada mutlu olsak
- 1 yıl
@allabuteala meme mi
1 yılBilmiyorum ki artık bu soruya cevap veremeyecek kadar kırıldım.. Herhalde sakin tek başına bir yaşam ancak mutlu eder beni..
22 Yorumla- 1 yıl
Kırılmak ve yalnız kalmak için erken bir yaş değil mi
- 1 yıl
Evet erken bir yaş ama yaşanmışlıklar ağır..
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Küçük güzel bir sahil kasabasında geri kalan ömrümü hiçbir zorluk çekmeden tamamlamak beni mutlu ederdi. Az insanın olduğu yerde huzurlu ve mutlu olmak mümkün
11 Yorumla- 1 yıl
Çoğu kişinin hayali
Belki hayatımda beni gerçekten mutlu edecek şey, kendimi doğru ifade edebileceğim bir alan olurdu. Bu yüzden son zamanlarda yazılanları daha fazla okuyorum.
Özellikle bağımsız yazarların yazdığı hikayeler beni etkiliyor. Zelluloza. ru sitesinde pek çok özgün ve duygusal hikaye var. Gerçekten insanın içini açıyor. Tavsiye ederim ✨📖
11 Yorumla- 1 yıl
Bakmadım daha önce
Valla ben sevgi dolu bir adamım çok seven çok sevdiğim bir eşim olsun oğlumda yanımda olsun sağlık huzur Allahtan başkasına da muhtaç olmayalım e daha ne olsun
12 Yorumla- 1 yıl
E daha ne olsun
Gizli Üye(36-45)1 yılBir şey olmasına gerek yok bugünümede şükürler olsun Allah’ıma 😊 Bu arada nedendir bilmiyorum ama çok sempatik ve aydın olduğunuzu hissediyorum iç sesim de lütfen bunu ona söyle dedi 😜🤪🤭 iç sesimi kıramazdım 😀
110 Yorumla- 1 yıl
Ya bu soruya gizli geldiler
İltifat için teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılAçıktan gelince ne oluyor? 🤭 Rica ederim 😊
- 1 yıl
Gizli olmanın keyfini nasıl bir kez gizli oldum 😅
Cevap sahibi1 yılMerak ediyorsun değil mi? 😜😝😂
- 1 yıl
Ahaha 😅
Cevap sahibi1 yılBaşkaları da kime ne yorum yaptığımı merak ediyorlar o yüzden bazı yorumları gizliden yapıyorum 😆
- 1 yıl
Sinsi 😅
Cevap sahibi1 yılAşk olsun sana hiç sinsilikle işim olmaz benim üzdün beni 😞
- 1 yıl
Şaka al benden gül 🌹🌹🌹🌹🌹
Cevap sahibi1 yılCansın, teşekkür ederim 🙏
Mutlu olmak için insanın kendini bir şeye şartlamasına gerek yok içinde bulunduğu durumu iyi hale çevirebilirse zaten mutlu olmuş demektir
12 Yorumla- 1 yıl
Evet katılıyorum
1 yılHayatımda aklıma, kalbime, ruhuma denk bir yoldaş lazımdı. O da en güzel şekilde geldi ve beni buldu Allah'a şükür..
11 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏
1 yılSürekli bana serum takıp gidecek biri olsaydı da hastaneye gitmek zorunda kalmasaydım iyi olabilirdi ahahsj
16 Yorumla- 1 yıl
Zayıf mı bağışıklık
- 1 yıl
Evet maalesef
- 1 yıl
Geçmiş olsun serum tuzlu sudan başka bir şey değil içine ağrı kesiciler koyuluyor daha doğal yollarla bağışıklık güçlendirmeye çalış , eğer kronik bir hastalık yoksa
- 1 yıl
Şeker hastasıyım zaten
- 1 yıl
Şeker hastası olman işleri değiştirir ama bunu daha aza indirmeye çalış
- 1 yıl
Timam teşekkür ederim❤️
Bi süreç var önümde inşallah iyi sonuçlanacak öyle olması için dua ediyorum yani bu durum beni mutlu eder.
12 Yorumla- 1 yıl
Umarım her şey istediğşn gibi olur
- 1 yıl
Umarım teşekkür ederim🙏🏻
1 yılSadece 1 eksiğim var. Adını koymama gerk yok ama o hariç imrenilecek bir hayat yaşıyorum. Bir tek şey ki ağzıma ediyor o da..!
13 Yorumla- 1 yıl
Özel bir şey mi yazamayacak kadar
- 1 yıl
Ben buraya yazmaya uygun görmüyorum kendimi.
- 1 yıl
Peki
1 yılSen ederdin "belki" mesela. ama ininden çıkamadığın için bulamadık cevabı
22 Yorumla- 1 yıl
Ben doğru mu anladım
- 1 yıl
Sanırım.
Ama, konuşamadığımız için hiçbişey bilemem işte
- Kişilik & Karakter konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yıl1 +1 evim arabam ve kafamın uyuyacağı arkadaş gurubu ve 1 tane çok yakın best firend
22 Yorumla- 1 yıl
Güzel her biri
- 1 yıl
Insallah ikimizde nasip olur
1 yılBi ata isterdim çiftliği olsun. Onun çiftliğinde at koşturim
11 Yorumla- 1 yıl
Ata binmek onunla kurulan bağ harika
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Mutluyum, eksiğim yok, aşk harici, aşk olsa daha mutlu olurdum! 😅13 Yorumla- 1 yıl
Herkse aşk ❤️🔥
- 1 yıl
Önce bana olsun 😅ben çok bekledim 😅 gönlünüzce olsun 🌸
- 1 yıl
🙏✨️
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bipolar olmasaydım daha güzel yaşardım. Bonus olarak anksiyete ve okb de var.
12 Yorumla- 1 yıl
Sağlık olsun o zaman kontrol etmeyi öğrendin mi
1 yılKişisel olarak iyice gelisip kendimi tam anlamiyla bulmak ve yaradanin bizden istedigi vazifeyi en iyi sekilde yerine getirmek. Şah damarimizdan bile daha yakin olan allahin yolundayim elhamdulillah.
10 Yorumla
1 yılDünyanın dört bir yanını gezseydim kuşlar gibi özgür olsaydım mutlu olurdum
15 Yorumla- 1 yıl
Bunu küçük gezilerle yapmaya başlayabilirsin
- 1 yıl
nasıl yapayım ne gezicek arkadaşım var ne param
- 1 yıl
Çalış ve turlara katıl turlarda arkadaş edinebilirsin
- 1 yıl
Bu turlar her şehirde oluyor mu? Sosyal medyada hiç rastlamadım nedense birde çok pahalı olmuyor mu
- 1 yıl
Hayır canım önce iş bul çalış hem eğitimin için hemde gezmek için fırsatın olur bilindik turları araştırabilirisn jolly tur gibi
Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı. Biriyle duygusal bi ilişki olsaydi sevmek istiyorum ya
13 Yorumla- 1 yıl
Aramıyorum beklemiyorum da ama olursa aşk herkes içindir
1 yılBazı yükler omuzlarımdan kalksa çok daha mutlu olurum
11 Yorumla- 1 yıl
Umarım istediğin gibi olur
Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. 20 sene geriye gitmek Herseye baştan başlamak isterdim
13 Yorumla- 1 yıl
Zaman bende istiyorum bi parça zaman dan
- 1 yıl
Haklısın
1 yılAslında mutluyum. Ama daha çok para olsa daha mutlu olurdum😏😏
14 Yorumla- 1 yıl
Senin için
777 369 325 olumlama ✨️ - 1 yıl
Ne bu bacım eksik veya hatalı tuşladınız der aramaya kalksam
- 1 yıl
Ciddi olumlama sayıları
- 1 yıl
Hııı. Anlamadım ama iyi bir şey gibi. Teşekkürler 🙏🙏
1 yılMutlu olurdum demiyim ama Ağlayabilseydim çok ama çok rahatlardım.
16 Yorumla- 1 yıl
Ağlayama hasret gibi konuştun
- 1 yıl
Öyleyim zaten erkekleri ağlarken görmek ya da ağlamak isterken görmek çok mümkün değil ama işte bizimde duygularımız var. Keşke ağlayabilsem
- 1 yıl
Ağlamak için sebebin yok o zaman
- 1 yıl
Çok iyi bir sebebim var ama maalesef erkeklerin yetiştirilme tarzı ağlamaya uygım değil çocukken bile ağladığımızda karı gibi ağlama diye büyüttüler. Sende duymuşsundur bu cümleyi
- 1 yıl
Kimsenin olmadığı bir yerde ağla ve huzurlu bir yer olsun
- 1 yıl
Onu yapıyorum zaten
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılşu an dinlenio üzerine de bir sevişsem ne mutlu olurdum var ya
14 Yorumla- 1 yıl
Ahaha
- 1 yıl
Ne beendjdjdd
- 1 yıl
Hiç içten biri 😅
- 1 yıl
Öyleyimdir
1 yılŞöyle bir günlüğüne biri hayatıma girecek Bugüne kadar kimseye anlatamadıklarımı sabahtan akşama kadar ona anlatayım istiyorum. Sonra da yok olsun gitsin dödööf
12 Yorumla- 1 yıl
Niye yok olsun
- 1 yıl
Bunu istesemde ifade edemem ki
Gizli Üye(30-35)1 yılzaten mutluyum herhangi olumlu bir gelişme en fazla extra bir mutluluk olur benim için.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel mutlu olanların sayısı az
1 yılİstediğim çabaladığim şeyler olursa
11 Yorumla- 1 yıl
🙏🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEkstresini benım ödemedıgım bir kredi kartı 🤩
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılSağlık huzur olursa öncelik gerisi bir şekilde devam ediyor
10 Yorumla Şu yaşıma kadar kim ve ne olmak istediğimi hiç bilemedim kendimi tanısam neyi sevip neyi sevmiycegimi anlasam mutlu olurdum
11 Yorumla- 1 yıl
Bence kendin üzerinde çalış
1 yılÇocuğu olarak beni gözlemleyip yönlendiren anne baba
12 Yorumla- 1 yıl
Huzurlu ve mutlu bir evliliğin olursa eşin ve kurduğun aile sana bunu sunar 🙏🙏
- 1 yıl
Daha sevgili olacak adam bulamayan ben
1 yılBi Bmw M5 F10 olsaydı çok mutlu olurdum keyfim ellere dert olabilirdi ☺️
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah olur canım ✨️
1 yılMutluluğumu destekleyen şeylerin tümüne sahibim. saglikliyim. sevdiğim işi yapıyorum. Ve en önemlisi kızım yanimda
10 YorumlaAldığım fonlar bir gecede dehşet oranda yükselirse çok mutlu olurdum
11 Yorumla- 1 yıl
Aminnn
O beni sevseydi. ya da en azından nefret etmeseydi
12 Yorumla- 1 yıl
Nefret ile yaşanmaz
2 ayKendi potansiyelimi gerçekleştirebileceğim ve yaratıcılığımı özgürce sergileyebileceğim bir alanın olması yeterli.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Sanırım kariyer zirveme gelmiş olsam mutlu olurdum artık maddi manevi biçok adımı atmak daha kolay olurdu benım için
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ah keşke o kadar kolay olabilse. Neyse ne önemi olacak ki yaşanan yaşandıktan sonra aman ne ise ne işte s*ktir et gitsin boş hayaller
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıl1 2 milyon dolarim olsaydı şu an için dünyanın en mutlu insanı ben olurdum galiba
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Evden dışarı çıksam işim olsa sosyalleşsem gezsem sevgilim olsa aşk yaşasam mutlu olurdum herhalde
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. tam şu anda hesabıma 100.000.000 dolar yatarsa çok mutlu olurum 😅
00 Yorumla
7 ayArtık hiçbir şey dilemeyecem olmuyor çünkü bu aralar isteklerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Daha az yoran erken biten bir iş olsaydı daha mutlu olabilirdim
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHuzurlu olayım yeter bana
11 Yorumla- 1 yıl
Huzur 🙏✨️
Kedim şuanda çıkıp gelse çok mutlu olurdum
12 Yorumla- 1 yıl
Kayıp mı
Hayatın kontrolü biraz daha elimde olsa.
18 Yorumla- 1 yıl
Değil mi
- 1 yıl
Herkes karamsar 🙂
- 1 yıl
Herkes mutluluktan muzdarip 🙂
- 1 yıl
Kişiye göre değişti mutluluk bazıları somut bazıları soyut
Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşimi bulsam… şu an en eksik hissettiğim konu…
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah ✨️
1 yılHayatimdan memnunum
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel ✨️
- Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı.
1 yılşu an mutluyum hayatımla
11 Yorumla- 1 yıl
Çoğunluğa göre bu iyi
1 yılSadece hayatımın aşkı eksik. d
13 Yorumla- 1 yıl
Aşk herkese lazım ❤️🔥
- 1 yıl
Evet , umarım buluruz (:(:
- 1 yıl
🙂🙂
1 yılİyi geliri olacak bı iş
11 Yorumla- 1 yıl
Türkiye şartlarında biraz zor
1 yılOrjinalinden otuz milyon dolar
11 Yorumla- 1 yıl
💵💵💵🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılBeni gerçekten sevecek birisi olmalı
11 Yorumla- 1 yıl
Umarım olur 🙏
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım