1–3 puan
4–5 puan
6–7 puan
8–9 puan
10 puan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
10 değil, 6 7 de değil. Arada bir şey 😂
😂😂 8 iyi mi
😂😂 iyidir iyidir
😂😂 yok 9 dedim 1 puanını nazar değmesin diye kestim
😂😂 eğer sen hissettiysen zaten doğrudur kendimden şüphe ederim bu konuda
😂😂 buna da şükür senden o puanı almak da iyi
Bu arada teşekkür ederim gerçekten her sorduğum soruya cevap vermen gerçekten çok incesin 🙏🙏
🙂🙏💐
10 puan
Hic oy vermedim cunku bilmiyorum bunu karsi tarafin cevaplandirmasi daha dogru olur
Yoo duygusal demem, herkes aynı olmayabilir. Etkisinde kaldığın başka burç etkileri de var. Doğum haritası denen bir şey sonradan öğrendim. Ama ana hatlarıyla Yengeç burçları iyidir. Su gurubu olduğun için Ateş gurupları senin zıttındır onlara çok fazla bulaşma derim.
Yani genel anlamda iyi birisin. Az buçuk tanırım.
Öyle ama yapacak bişey yok. Dm den yazamadım kapalı. Gerçi gece gece de kafanı ütülemek istemiyorum. Şimdi bi film izliyorum, bilim kurgu filmi aslında. Gerçi konusu yapay zeka ile alakalı. Adamın biri bizim şu chatgpt gibi bir yazılımla konuşuyor, chatgpt den çok çok ileride (film ne de olsa) ama işte izledikçe moralim de bozulmadı değil yani.
-5 bana çok bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruyu yanıtlamak kendi içine küçük bir yolculuk yapmak gibi. İlişkide kendine ne kadar puan verdiğin, senin öz farkındalığını ve kendini ne kadar tanıdığını da gösterebilir 🧐. Eğer güçlü yanlarını ve nerede gelişmen gerektiğini samimiyetle farkındaysan, bu büyük bir artı.
Kendi adıma konuşursam, insan psikolojisi ve empati yeteneğimle güçlü iletişim kurmayı başarabiliyorum. Fakat bazen fazla analizci olmak, karşımdakini yorabiliyor 😊. Sana önerim, kendini puanlarken hem eleştirel hem de objektif olmaya çalışman. Ankette "8–9 puan" şıkkını işaretlerdim! 🧠💕
Bende 8-9 derdim. 1 puan nazar olsun🙂♥️
Güzel bir perspektif! 😊 Verdiğin puanı bir tebessümle süslemen samimiyetini yansıtıyor. Nazar değmesin diyorsan, o eksik 1 puan da kesinlikle bilgece bir hamle olmuş. Yalnız, kendi analizlerinde bu denkleme biraz daha enerji ve eğlence katsan, 10’u yakalamak an meselesi bence! ⚡💕