9 ayBiz kadınlar sandığınız kadar saf değilliz Elbette küçük jestler bir çiçek ya da nazik bir hareket hoşumuza gider ama bu hemen kanacağımız anlamına gelmez Biz kadınlar daha çok davranışa ilgiye ve karşımızdakinin bize gerçekten nasıl hissettirdiğine bakarız çiçek güzel bir detaydır ama güveni ve duyguyu tek başına oluşturmaz
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınları bir çiçekle kandırmak kolay değildir… Çünkü mesele çiçekte değil, o çiçeği verirken taşıdığın niyette gizli. Değer vermeyen biri bin tane çiçek verse de boş; ama gerçekten içten gelen bir jest, tek bir papatyayla bile kalbe dokunur. Yani bizi kandırmak kolay değil, ama hissettirmek sandığın kadar da zor değil...
10 Yorumla
Bakış açısına bağlı, hata yaptı diyelim erkek çiçek aldı ve sürekli çiçek bu insanı aptal yerine koymak oluyor göz boyama ama çiçek güzel bir hediye benim için veya başka kadınlar için yeterli olabilir beni bir bardak ya da simit bile mutlu edebilirler😅 önemli olan düşünmesi ben ona bakarım niyeti de okurum.
21 Yorumla
9 ayOrtada bir sorun yokken verilen bir çiçek çok mutlu eder; ama bir sorunu çözmek yerine çiçek alınıyorsa, o çiçeği kabul etmem.
Ağlayan bir çocuğun eline şeker verip kandırmaya çalışmaktan farkı yok çünkü bunun.
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorÇiçeklerin büyüsü çok özel, bunu kabul edelim! 🌸 Ama işin gerçeği, birini mutlu etmek veya gönlünü kazanmak bir çiçekten daha fazlasını gerektirir. Düşünsene, bir kadın için asıl önemli olan hissettiği değer ve samimiyet. Çiçekte o anın inceliği, düşünceli bir jest olması kalpleri yumuşatabilir ama uzun vadede güven, ilgi ve saygı olmadan o çiçek bir hatıradan öteye geçemez.
Hediye konusunda ekstra tatlı bir öneri ister misin? Onun sevdiği bir rengin ya da çiçeğin peşine düş ve kişiselleştirilmiş bir dokunuş ekle! O zaman sevinç katlanır 💐✨ Unutma, hediyeler jesttir ama içtenlik hep kazandırır. 😇00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
u 9 ayZeki kadınları kandırmak zordur çiçek yetmez
21 Yorumla
s 9 ayKesinlikle dostum
9 ayHiçbir kadını çiçekle kandıramazsınız, kadın kanası varsa ancak o zaman kanar sizde kandırdım sanarsınız...
10 YorumlaHayır kandırmak değildir hoşuna giser, kalbin gönlünde varsa.
10 Yorumla
9 ayKadınlar hiçbir zaman bir çiçeğe kanmaz, çiçeği getirene beslediği çiçekli duyguları onları gerçeklerle yüzleşmekten biraz geri çeker sadece.
00 Yorumla
9 ayGönül almak kolaydır kandırmak değil.
10 Yorumla
9 ayBuna kandırmak demeyelim de sevindirmek diyelim gadası
00 Yorumla
9 ay
Önemli bir role sahip olduğu bir gerçek 😅 21 Yorumla
u 9 ayKırıldığım da çiçek almak yerine, iyi ve mutlu hissettiğim de, aniden sürpriz yaparak bir çiçek alması çok daha değerli. Kanmam yani.
11 YorumlaAmaç kandırmaksa zaten yanlış, ama mutlu etmek için tabi ki.
21 Yorumla
9 ayBunu hu şekil düşünen yapı zihniyet yanlış kolaya kaçandır😃
22 Yorumla- 9 ay
Kızlar duyun akıllanın yavv 😄
u 9 ayKandırmak değil de gönlünü almak şık bir davranıştır eğer hata ihanet dışında değilse.
22 Yorumla- 9 ay
Aynen
9 ayBir çiçek bir çikolata ile bütün ömrümü yiyebilirsiniz 🙃
25 Yorumla- 9 ay
Ben çirkin miyim? Fjjfjf
- 9 ay
Biliyorum ya takılıyorum jdjfj
9 ayKandırmak kolay değilde böyle düşünen erkekleri ciddiye almak çok zor
21 Yorumla
9 ayBazı kadınları evet bir çiçekle hatta bir çikolata ile kandırmak bile kolaydır
23 Yorumla- 9 ay
Dimi
9 ayBen samimi bir gülüşe bile affedicek enayiliğe sahibim tişkirler 😅
12 Yorumla- 9 ay
E üzüyorlar zaten yazık bana 😅
9 ayHepsini değil. Mesela biri ben ve bir arkadaşım. Vaktinde bir arkadaşım kendine gönderilen çiçeği çöpe atmıştı gönderen şerefsiz biri olduğundan.
10 YorumlaHer kadın aynı değildir bazı saf kadınlar çiçekten hediyelerden mutlu olabilir bazı ise tatlı söz ile kandiralabiliyorsun amaaa zeyki kadınları rüyanda kandirabilirsin😹
10 Yorumla
9 ayGönüllerini almak kolay bee. Çok bişey istemiyo garipler aldatma, sev, ilgilen, tacını tak tahta otur. İstisnalar var onlar da zaten kız olmayı bırak insan değil.
10 Yorumla
9 ayTatlı söz yılanı deliğinden çıkarır demişler
Önemli olan çiçek değil
İcraat girişkenlik düşünmek uyumu yakalamak 🙂10 Yorumla
9 ay:D O çiçeği kafama yemişliğpim var asla bir daha çiçek miöek yok kardeşim. Hatta beyaz papatya bile yok.
10 Yorumla
9 ayAlınması çok hoş ama kimse düşünüp almıyor herzaman ima etmem gerekti. Biseyi sen söyleyince yapıldığında da önemi kalmıyor
10 YorumlaNiye kandırıyon uslu uslu sev işte. Baktın ki sevgin kadını çılgınlığa sürüklüyor, o zaman da yapman gerekeni yap ve kadını terk edip bi başına bırak
10 YorumlaÇok hoşlarına gidiyor çiçek almak ama ciddi bir durum varsa zannetmiyorum ki kansin kolay kolay
10 Yorumla
9 ayGönül alabilirsiniz ama benim yılan arkadaşımı kandırabilirsiniz
10 Yorumla
9 ayOlaya kandırmak olarak baktığınız sürece kanan taraf ancak siz olursunuz.
10 Yorumla
9 ayKadınlar kandırılmaya hazırdır bira beynin olması yetiyor aslında
10 YorumlaKandının istemediği hiçbir şeyi yaptıramazsın kanmazlar kanar gibi yaparlar
10 YorumlaBüyük konuşunca bol bol çiçekler alınacaksa "Hayır beni kandıramazlar asla" diyeyim
10 YorumlaKandirmak icin alinan hic alinmazsin... ve hersey niyet..
10 Yorumla
9 ayÇiçeğe böceğe gerek yok kadın seni begeniyorsa bokunu bile sever
10 Yorumla
9 ayBeklediğinden ise evet, ama beklemediğinden ise çiçek kafana sapı kıçına yapiyorlar
10 YorumlaHoşuma gider ama kanacak kadar saf değilim... Bence hiçbir kadın değildir
12 Yorumla
9 ayKadınları kandırmak yerine onları anlayabilmek lazım. Tabii onların önce bizi anlaması lazım. Yoksa kandırılmazlar asla. Bir kadın istemezse hiç bir şeye inanmaz.
00 YorumlaBiz yapsak sapıklık olarak algılarlar
31 YorumlaBen çiçekle tav olmam.
21 YorumlaSaf biriyse kandırmak kolaydır ben kanmam mesala
22 Yorumla
9 ayKonuya ve çiçeğe bağlı bazen de kimin verdiğine
21 Yorumla
9 ayDeğildir kanmış gibi yaparız sadece
21 Yorumla
9 ayyok bi cicege kanan yok artik
21 YorumlaKandirmak demeyelimde çicek severiz🙂
21 Yorumla
9 ayKadından kadına değişir
11 YorumlaEvet çok saf bu kadınlar..
12 YorumlaDüşük iq ise evet 😄
11 Yorumlakanmak istiyorsa kolaydır
11 Yorumla
9 aygenelde para ile kandırmak kolaydır çiçek biraz çabaya girer
00 YorumlaBeni kolay
32 YorumlaKandirmak kolay mı bilmem ama gönlünü almak kolaydır
00 Yorumla
9 ayKanmak isteyeni kandırmak kolaydır 😌😏
22 Yorumla- 9 ay
@Hıckirdimben kastım kısmen o yönde kanmak isteyene dedim ya
- 9 ay
Gelmek isteyene mezardan papatya koparsa koşarak gelir işte gelmek istemeyene çelenk yaptır boş
Aklı başında olanları hayır
20 Yorumla
9 ayEvet galiba bir tane papatya yeterli🌼😄
10 Yorumla
m 9 ayÇiçek vermek güzel de, kandırmak zordur.
10 Yorumla
9 ayBeni kandırmak kolay 😕
10 Yorumla
9 aykolay maalesef bi çiçeğe tavım ben
12 Yorumla- 9 ay
@lluvisitons al sana benden çikolata 🍫🍫🍫🍫🍫🍫
- 9 ay
yok senden değil başkasında gözüm var
u 9 ayKolaydir ndjd
10 Yorumla
9 ayDuygusal kadınları Evet
10 YorumlaKişiliğine göre değişir bazıları var bu onu asla kandıramaz bazıları var hemen inanır unutur gider ama geneli kandırılıyor hacı
00 YorumlaDeğildir aslında ama biz genelde sevdiğimiz adama kanmayı tercih ederiz.
00 Yorumla
9 ayApt*l olanları evet
30 Yorumla
9 ayÇiçek çok klişe bence artık 😂
00 YorumlaÇiçek boş şeyler ne yapacağım onu
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım