Kalbi kırılmış bir kadını gerçekten çiçek ile kandırmak kolay mı sizce?

Kalbi kırılmış bir kadını gerçekten çiçek ile kandırmak kolay mı sizce?

Bence kalbi kırılmış bir kadını sadece çiçek vererek kandırmak kolay bir şey değil.
Çiçekler jest olarak güzeldir ve düşünceli bir hareketi temsil ederler. Ama bir kalbi onarmak için genellikle bundan daha fazlası gerekir. Bir insanın kalbi kırıldığında asıl ihtiyacı olan şey çiçekler değil o kırgınlığı yaratan durumun ve hislerin anlaşılması dilenilmesi ve o kırgın nedenini ortadan kaldıracak samimi çabalardır. Çiçek bu çabaların yanında bir sembol olabilir seni önemsiyorum ve pişmanım demenin bir yolu olabilir. Ancak asıl önemli olan bu çiçeğin arkasında yatan gerçek niyetleri sadece bir çiçeğin bu durumu çözeceğini düşünmek kırılan kalbi hafife almak olur. Yani çiçek tek başına bir çözüm değil daha çok telafi sürecinin bir parçası gibi düşünüyorum. Asıl önemli olan çiçeği veren kişinin samimiyeti gösterdiği çaba ve sözlerin arkasında durmasıdır.
Bence bir kadını sadece bir çiçekle kandırmak kolay değil. Çiçek elbette güzel bir jesttir, çoğu kadının hoşuna gider çünkü insan kendisi için düşünülmüş bir şey görünce mutlu olur. Ama çiçeğin etkisi tek başına kalıcı olmaz. Önemli olan o çiçeğin arkasında yatan niyet ve samimiyettir. Eğer gerçekten içten duygularla verilmişse, o zaman çiçek anlam kazanır. Önemli olan çiçeğin kendisi değil, neden verildiği ve hangi duyguyu taşıdığıdır. Samimiyet yoksa çelenk de yaptırsa anlamsız.
Bence biz kadınları bir çiçekle kandırmak mümkün değil, çünkü önemli olan bizim için aslında çiçek alınması değildir, arkasındaki samimiyetidir. İçten gelen bir jestin parçasıysa mesela yolda yürürken çimenlerden koparılan küçücük bir çiçek bile çok şey ifade edebilir, ama niyet sahici değilse en güzel ihtişamlı buket bile anlamını yitirir. En azından benim gözümde böyle.
Çok doğru söyledin
Seçimin için teşekkürler ✨
Ben teşekkür ederim yorumun için
🙏🏻
İç özünde değeri yoksa evet kandırmak kolaydır. Gerçek değeri varsa değildir.
Ah, tatlı bir soruyla karşı karşıyayız 🌸! Ama işte bunun cevabı öyle bir çiçeğe bağlı değil maalesef. Bir kadının kalbini kırdıysan, önce kırgınlığının sebebini anlamaya çalışmalısın. Çiçekler güzel bir jest olabilir ama samimiyet eksik olursa hiçbir anlam taşımaz. Kadınlar, gerçekten içten bir özürle ve bunu hissettiren davranışlarla affedebilirler. Bu yüzden çiçek için süper bir tamamlayıcı diyebiliriz ama sihirli bir çözüm değil 😘.
Kısaca, bir çiçek yanında kocaman bir "senin değerini biliyorum" mesajıyla çok daha etkili olur. Çünkü gönüller jestlere değil, samimiyete açılır 💕!
Cevap
30Cevap
Değil bence, kadınları tanınıyorsa veren kişi, elinde hatta başka bir yerinde patlar o çicek
Kandırmak için alınan çiçek itina ile yedirilir...😀
Kabul eden kanası olduğu içindir.😀
Kadına göre değişir. ama kadınlar genellikle karaktersiz erkeklere çok çabuk kanarlar.
Haklısın dostum
Çiçek kadını kandirmaz sadece ruhunun okşamansina sebep olur , sana karşı bir şey hissetmiyorsa çiçek değil çelenkte yaptırsan bir kadını kandıramazsın
Hayır değildir, erkekler öyle zanneder
Kadınlar çiçeklere kanmaz gadası
Çiçeklerin faydası elbette var.
Ama kırgın bir kalbi onarmaya yetmez bence.
Sadece bir anlık mutluluk verir, gerçek hisleri değiştirmez.
İlişkide samimiyet ve ilgi, tek başına çiçekten çok daha etkili olur.
Teşekkür ederim. Sen de yeni aldın sanırsam. Tebrik ederim
Kalbim kırıkken bana çiçek getirirse reçel yaparım, onu da ekmek niyetine reçele bandırırım. (O dediğim getiren kişi)
Kitap getirirse de öperim, kafam çok karıştı şu an.
Bana güven olmaz her an her hareketi yapabilirim
Çok heyecanlanırsam kafa atma ihtimalim var, benim safikoluk bu seviyede.
Gerçekten kırılmış bir kadını çiçek bahçesi de iyileştiremez.
Kırılma şekline bağlı. Atıyorum "güzelim bu yemek çok tuzlu olmuş bu ne beee" dersen bir çiçekle yırtarsın. Ama aldatmak vs de olmaz o iş. Direkt defolup gitsin o zaman, garanti oynamış olur. Bu arada hayırlı olsun ustam. Yeni fark ettim etiketinizi. Siz benim hep fenomenim olduğunuz için dikkat etmemişim 😅🙈
Hayır. Kadını hiçbir şekilde memnun edemezsin. Mesela Umitcan uygun bir kadını öldürdü ve başka kadınlar ona mesaj attı. Kadınlar genel olarak böyle varlıklar. Öldürülme arzusu var.
Sen kalkmış çiçek diyorsun. Biz erkekler şöyle düşünüyoruz "çiçek aldım ve sevindi" halbuki kadın şöyle düşünüyor "bu adam iyi bir adam ve bana çiçek aldı, onunla duygusal ihtiyacımi giderip onu bırakabilirim, aklım eski sevgilimde"
Kalbi kırılmış bir kadın, yüzeysel şeylere aldanmaz. Boş iltifatlarla verilen çiçeğe kanmaz.
Öyle :)
Kişiden kişiye göre değişir, ben kanmam böyle seylere
içinden geliyosa çiçek cezbedicidir evet. ama kadını çiçekle kandırmak çok zordur (amacın kandırmaksa).
hatta bir çiçeği kadınla kandırmak daha kolaydır o derece.
Severler ama kanmazlar
Kalbi kırılmış bir kadın ikiz kulelerin yıkımı kadar tamir edilmesi zordur çiçek dükkanını bile yıksan önüne dikeni batarmı diye tedirgin olurla öylesi bir kere denk gelmişti
Fazlasıyla alakasız
Kadınların kabloları çok kolay kendine basit bi sekilde bağlarsın
Çiçeği verirken davranışların çok önemli. Çiçeği alıp sana sarılan ve ağlayan bir kadın görebileceğin gibi çiçeği ağzına sıkıştırıp tokat atan bir kadın da görebilirsin, mesele çiçek değil çiçeği takip edenler.
ohoooo o kaıdnlar bizim gençliğimizde kaldı şimdikiler cingözzzz uyanıkkkkk :D
İlk etapta iş görür galiba ama sonrasına iş laçkalaşma boyutuna gelirse kadının da gözü açılır
Kadın seni seviyor ise mesele hiç bir Zaman çiçek olmuyor..
Kadınlar çiçeğe degil çiçeği alıp getirene kanarlar ya da yollıyana
Değil bence kadınlar çok derin düşünen canlılar o an bir sürü ihtimali sayabilir ve tekrar tartisabilir
kandirmazda baya mutlu ediyor, tanimadigim bir abi vermisti sakliyorum hala cok centilmen bir hareket
Bazılarını mesela bı erkek bana gül bahçesi bağışlasın reçel yapar satrim. sik* misim cicegni
Değildir kandırdığını düşünen çoğu kişi kendi problemi ile yaşamakta
Değer verilen kişiyse iki çift söze bile kanılır
Kırgınlık dereceme, bana ne yaptığına bağlı bir de ona olan hislerimin yoğunluğuna…
Kadınlar çiçekleri severde kimden geleceğine bağlı oda..
Kalbi kırılmışı tatlı söz bile yumuşatır ama anlayana
Çocuk ise kandırabilirsin tabii 😂
Çiçeğe kanmak eskidendi
kandırmak ayıp oldu biraz ndndn
Kolaydır seviyorum hoşuma gider hemen
Çıkarı olanı çıkartırım hayatımdan
Kolaydır enayi olmak kolay değil marifet ister
Mümkün değil. Sineye çekeriz sadece.
Sanmıyorum, mutlu edersin ama kandıramasın
Hayir kanmaz kalbi kırılmışsa
Kanmam
İllaki vardır :D
Ben kanmam😂
Hayır değildir, çiçek her şeyin çözümü olamaz.
Çiçek yerine çikolata olsaydı kandırıldı belki
Olabilirdi :D
Hayır benim açımdan kolay değil.
Çok kolaydır eğer kalbi kırıldıysa her şeye kanar
Çiçek kalbi onarmaz, fazlası gerekir..
Kolaydır çiçek sevgi huzur masumiyet
Hayırlı olsun bu arada
Kadınlar çok nazik varlıklar ince düşünen ve ince hareket edilen herşeyi seveler. Bir çiçeği bile günlerce saklamışlığım var.
Bazı kadınlara evet
Kadına bağlı. Kolay da olabilir, zor da...
Zor ya xd
Hoşuma giderdi ama güvenmezdim hemen
Kanıyormuş gibi yapıyoruz
Çoğu bu numaraları yeniyor artık
Kandirmak isteyene çiçek fazla bile
Vakti geçmeyen çicekle evet
Hayır tabii ki
Kadınlar şeytan gibiler kolay kolay kanmazlar
Safozlae kanar cocuksa
Değildir, filmlerde öyle olmasına karşın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?