Kadınların çoğunun en büyük iki zaafı diyebiliriz bence. Bir tarafta sürekli çiçek alan ama ilgisiz erkek, diğer tarafta ilgili ama çiçek almak aklına gelmeyen erkek, hangisi kadını daha rahat tavlar?
Bir kadını tavlamanın en iyi yolu çiçek almak mıdır, ilgi göstermek midir?
Ben size bir şey söyleyeyim mi bu devirde hiçbir kadını kimse tavlayamaz çünkü bu devrin kadını erkekleri tavlar istediğini elde eder istemediğini istemez o yüzden bence bu devirde tavlamak diye bir şey kalmadı tam tersi kadınlar erkekleri tavlıyor
Çiçek alması gereken zamanda çiçek alan yani illa bir halt karıştırmış veya klişe günleri beklemeyen aynı zamanda ilgi göstermesi gereken zamanda da ilgi gösteren bir erkek. Kadının çiçeğe neden ihtiyacı olur?
O gün güzel ve iyi hissetmiyordur kendisini ama spesifik bir sebebi de olmayabilir bunun. Böyle bir günde güzel bir çiçek gününü guzellestiecektir. Aynı zamanda ilgi yerine de geçer bu çiçek. Kadının ruhsal durumunu ve ihtiyacını fark ettiği için. Bakınız 1 taşla 2 kuş 😀
Zamanlama dediğimiz şey o kadar önemli ki; doğru anda yapıldığında unutulmaz anlar yaşatan bir şey yanlış zamanda yani ihtiyaç olmadığında yapılınca gereksiz bir ayrıntı durumuna düşüyor.
Ondan sonra da kadınları memnun etmek imkansız deniliyor.
Çiçeğe diğer kadinlara nazaran çok bı anlam yukleyemiyorum. Deger verildigini hissedeyim o kafi. Yaninda birde nazik davranilirsa her şey yolunda demektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
9 ay
İnsanları neden kalıplaştırmaya çalışıyorsunuz? Sizi sevecek insan zaten sizi olduğu gibi kabul eder veya şartlarını bir şekilde size yansıtır. Cinsiyet fark etmeksizin insanların ilgi alanları farklı herkes aynı şeylere düşecek diye bir kaide yok.
Bunu direkt söyleyeyim; çiçek bizi mutlu eden güzel bir detay 🍀, amaaa ilgisiz biri ne kadar çiçek getirirse getirsin içimizde bir boşluk yaratır. İlgili olmak, sevgini göstermenin en sağlam yolu. Çünkü bir kadının öncelikli isteği kendine değer verildiğini ve sevildiğini hissetmek.
Ama tabii çiçeği de görmezden gelmeyelim, arada hayatımıza renk katmak hiç fena olmaz. 😊 Sence de ilgi mi bir adım önde, yoksa çiçek mi büyüler?
Bunlardan ziyade içtenlik ve dürüstlükle ona kendini en iyi sekilde ifâde etmektir. Sahte ve art niyetli duygular karşısında çiçek ve ilginin pek de bir anlamı yok zaten