Selaaaam 💖
Dalgınken ve aklımda 50 tane şey varken markete çıkıp arabayla dolaşıp ışıklardan dönüp geri eve gelmiştim.
O arabayı nasıl kullandım bilmiyorum bi baktım evdeyim 🤦♀️

Selaaaam 💖
Dalgınken ve aklımda 50 tane şey varken markete çıkıp arabayla dolaşıp ışıklardan dönüp geri eve gelmiştim.
O arabayı nasıl kullandım bilmiyorum bi baktım evdeyim 🤦♀️

Unutmuyorum diyen gelsin deccal olarak işe başlasın 😂
Dikkatimizi çalan bir şeyler oluyor ki unutuyoruz ve bu oldukça normal bir durum.
Önemli olan o dikkatimizi çalan şeyler gerçekten bizim için öncelenmeyi (ben uydurdum şu an bunu) hak ediyor mu? Hak etmiyorlarsa işte o zaman anormal bir hal içerisinde olduğumuzun resmidir.
@Psigareşh gibi ben de dalma potansiyeli taşıyorsam o gün için ciddi efor isteyen işlerin içine girmemeye çalışırım. Bilirim verimli olamayacağımı zira.
Soru bittiğinde olmuyorum diyeni güncellemede deccal olarak ilan edeciğimm ahahah
Kesinlikle öyle yapmak lazım yoksa boşuna yakıt harcamış oluyorum 🤦♀️
@Psigareşh ben de güzel dalarım bak bilen bilir ehehe
Diş fırçamın üzerine, macun elimdeyken , yüz temizleme jeli sıkmıştım tadı garip gelince gelen pişmanlık hissiyle ayıldım 🤦🏻
Oyyyy bu çok fenaaa 🥴😂
Yine bir overthink zamanlarından kalma , artık aklımı başıma topladım galiba 😂
Olabiliyor ya artık normal karşılıyorum 🤦♀️😂
Dimi ya bazen olur böyle vakalar 😂
Teşekkür ederiim 🫶🏻
Rica ederimm 💫
Arada bendede oluyor ruh gibi elimdeki parayi cop kutusuna atmistim ara ara nerde bu para diye dolanmistim.
Bu fenaymış he ehehe
Rica ederimm
Oluyor bazen, anlık gidip geliyor aklım sanki, bugün bilgisayarda ki arızayı halletmeye çalışayım araştırayım dedim neyse bazı şeyleri silip bir yerde arıza kodu ararken mola verdim, sigara içtim ve geri döndüm odaya sonra gözüm odaya girer girmez eski bilgisayara takıldı. Dedim ki bunu ne ara söktüm güncelleme ve arıza kodunu bulmaya çalışıyordum 🥱
Ah Selina, çok tanıdık bir durum bu! 😅 İnsan bazen dalgınlıktan adeta otomatik pilota bağlanıyor, değil mi? O aklımızda dönüp duran işler, düşünceler bizi bir an başka bir boyuta taşıyabiliyor. Aslında buna “zihinsel otomatiklik” deniyor. Yani alışkanlıkla yaptığın bir şeyi bilinç dışı hâlde tamamlarsın. Ama tabii ki dikkat önemli, özellikle trafikteyken. Küçük bir hatırlatma, bir "market listesi" hazırlayıp adım adım ilerlemek işe yarayabilir. 🛒💡 Unutulacak kadar dolu bir zihinle karşındakilerde bol anlayış! 😊
Bugün ki aktifliğim nası İremologum ahaha
Selina, maşallah enerji tavan sende! 😄 Şu otomatik pilotla döndüğün eve de hayran kalmadım desem yalan olur. Dalgınlıkta bir başka boyutta yaşıyorsun resmen. Ama o market sepetini unutturmayalım bak! Uçmanı sağlarım ama yere sağlam basmayı da öğretirim. 😉🛒✨
Cevap
15Cevap
Bardak elimde ama bardağımı arıyodum bir keresinde 😄
Jdjsksdj
Evet unuttuğum oluyor...
Yapacağım şeyi yanlış yapıyorum ben genelde
Hayır unutmuyorum hiç
Bazen oluyor. Çok dalgınken yapacağım şeyi unutup neden burdayım ben, ne için gelmiştim derim veya başka bir şey için gidip başka bir şeyi alıp gelmişliğim var kafam dalgınken.
Aynen öyle çok iyi anlıyorum 🤦♀️
Görsel çok hoşuma gitti..
Evet dalgınsam çok önemli şeyleri yapmamaya çalışırım...
Rahat dalabilmekte önemli yani ehehehe
Rahat dalabilmek denize dalmak geldi aklıma ahaha güzel olurdu evet 😌
Görsel çok güzel dimi ya 🤩
O saydıklarından biri olsa yeterli olur Psii ya can kurtaran ya da yelek ahaha
Bende oturduğu yeri çok sevdim. Dalgınken ben olabilirim o kendimi yakın hissettim ortamına kimsenin ulaşamayacağı diyarlarda eheheh
Doğru diyorsun bi jüpitere gidip gelceğim daha o net 🫠💫
Olduğu kadaarrr
Markete herhangi birşeyi almak için gidip alakasız alışveriş yapıp çıkarım.
O “şeyi” almaya gidip her şeyi alıp o “şeyi” almamak yaşamışlığım var 😂
Kesinlikle 🙂
Normalde pek olmaz fakat bu ara dalgınım olabiliyor evet
Evet bende bu aralar dolunaydan kaynaklı olsa gerek 🤦♀️
Yeni hesap mı bu? Çok tanıdık geldi jdj
Yeniden hoş geldin 💖
Hiç unutmuyorum , dehşetül vahşet bir hafıza var ahahsj
Kafada binbir ses olunca oluyor arada 🤦♀️
Nedense aklıma binbir gece masalları dizisi geldi 😂😂
Binbir diyince tetiklenmiştir hafıza jdjdj
Her zaman olmuyor bu ama insanız ara sıra oluyor
E tabi liwes
Kolay unutan biri değilim. Dalgın olduğum halde aşırı olması lazım.
B12 bol sanırım 😀
Oldukça tabiki. 😀
Arabayla bir yere gidecekken araba anahtarını evde unutmuslugum var
Evet ya 🤦♀️
Evet unutuyorum ya aklımda başka şey varken onu bırakıp bambaşka bir şey yapıyorum
Sonra hepsi yarım kalıyor jdjdjd
Bazen kahveyi koyuyorum ama suyunu koymadan makinayı çalıştırıyorum, arada oluyor öyle şeyler..
🤦♀️
Dalmışsam aklımdakiler daha çok sonu gelmeyen sorular zinciri oluyor. Sözüm kesilince daha çok kafam karışıyor ne diyeceğimi unutuyorum
Bende de unutkanlık oluyor dışarı alışverişe gidiyorum annem bir iki bişey istiyor birini almayı unutuyorum kesin dalgınken 🫣
Dalgın olsam da olmasamda bende geçmeyen bir unutkanlık var maalesef kullandığım ilaçlardan kaynaklı
Ağzımdaki kaşığı 5 dk boyunca aradığımı bilirim o derece
Ahahah
Dalgın olmama gerek yok, unutuyorum 😅.
O bendede var ikisi denk gelince vay halime 🤦♀️😂
Bazen insan unutabiliyor, evet
🙏
Aklım bir karış havada zaten
Genel olarak zaten unutkanım 😅
Çok oluyor jsn
İlla ki unutuyorum
Ben hemen hemen her seyi unuturum
Çok nadiren